ФЪН ШУЙ VII (класически)

• 84 942
  • 795
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Вратата към хола и кухненския бокс е със стъкло. Ако го изрисувам (въпреки, че то е релефно и през него не се вижда), с какви мотиви да бъде?

Рисувай каквото ти харесва, в случая това ще е по-важно, отколкото елементите.  Sunglasses
За да се съобразиш с вторите, е необходима повече информация.

Лампа, искаш някакъв вълшебен предмет, май.  Laughing

# 331
Лампа, искаш някакъв вълшебен предмет, май.  Laughing

В какъв смисъл?

# 332
  • Варна
Гледам ти аватара. Wink

Накратко казано, класическият фън шуй изучава енергиите в природата и в нас, промените им, взаимовръзките.
За един наистина добър резултат е необходима много подробна информация и способен специалист.
Когато някой сектор се стимулира с премет, цвят или друг символ, това трябва да е съобразено с индивидуалната ситуация, защото е възможно да се получи нежелан или просто никакъв ефект.

Иначе популярните школи са представени в повечето книги на пазара и там вече си активираш секторите както е описано.

# 333
Коя е най-добрата книга за фън-шуй, издавана у нас?

# 334
  • София
Коя е най-добрата книга за фън-шуй, издавана у нас?
От доста време не съм си купувала книга по фън шуй на български, но преглеждайки авторите бих ти препоръчала  тази

# 335
Благодаря!
Зачетох се в блога Simple Smile

# 336
Здравейте, предполагам е коментирано и се извинявам , но искам да попитам следното нещо.
Терасите влизат ли в общата площ върху която  трябва да определим секторите. И има ли значение дали са остъклени , неостъклени или приобщени към стаята. Много ви благодаря.

# 337
  • София
Ако не са остъклени, не влизат. Ако са приобщени, влизат.

# 338
Злати 22, писала си ми на лични, но не мога да ти отговоря, кутията ти е пълна.

Embarassed Вече всичко е наред  Wink съжалявам за неудобството  Embarassed Приятен ден и голямо благодаря !!!  Hug

# 339
Здравейте момичета,

Не намирам точно инфо за смисъла и значението на белите речни камъчета в интериора.
Имам предвид както самите камъчета, така и тяхното изображение на подови покрития, тъкани и пр.
Знам, че в дзен-възгледите имат идеи за тях, но моля дайте инфо откъде да науча повече за тях кратко време.

Много благодаря предварително.

# 340
Момичета, имам един въпрос : как да си начертая схема на жилището така , че да се вижда всичко на нея? Аз чертая на лист и после го снимам , качвам го на някой сайт , но като го отворя надписите не се четат! newsm78

А книгата " Основи на фън шуй  " знаете ли къде може да се намери? В интернет книжарниците е изчерпана.

# 341
  • BG
Може да я има на Славейков - ще я потърся! Отдавна се каня да прочета систематизирана информация за Фън шуй ...

Проверих в издателството и я няма ... Sad

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 14:22 от Stephy

# 342
  • София

...А книгата " Основи на фън шуй  " знаете ли къде може да се намери? В интернет книжарниците е изчерпана.
В Халите имаше магазин за Фън Шуй и там преди гледах разни книги, но точно тази незнам дали я има.  Hug

# 343
Здравейте Simple Smile

Обмислям варианта да поканя ФШ експерт да види апартамента ми.
Предстои ми след няколко месеца да започвам с обзавеждането, но искам преди това, докато е още в суров вид да получа съвет как да замаскирам обратни греди и т.н.
Чета, чета, но информацията е много, и ми се иска някой компетентен да види на място и да ми даде основни напътсвия.
Може те ли да ми препоръчате някой и да ми кажете какви са тарифите?
Предполагам, че цената на консултацията се определя и от размера на жилището.

# 344
Здравейте Simple Smile

Обмислям варианта да поканя ФШ експерт да види апартамента ми.
Предстои ми след няколко месеца да започвам с обзавеждането, но искам преди това, докато е още в суров вид да получа съвет как да замаскирам обратни греди и т.н.
Чета, чета, но информацията е много, и ми се иска някой компетентен да види на място и да ми даде основни напътсвия.
Може те ли да ми препоръчате някой и да ми кажете какви са тарифите?
Предполагам, че цената на консултацията се определя и от размера на жилището.

Цени има обявени тук:

www.fengshuibg.com
www.feng-shui.bg

Други обявени не съм срещал.

Общи условия

Активация на акаунт