ФЪН ШУЙ VII (класически)

• 84 953
  • 795
  •   1
Отговори
# 315
знам,че е така,но за съжаление незнам дали ще мога да кача скицата на апартамента.
искам да попитам и друго-искам да активирам ъгъла на богатството-пада се на югоизток,а там е и ъгъла на дървото.та,ако го активирам с метал,няма ли да унищожа дървото?(знам,че тук сте малко против ъгъла на богатството,но когато си притиснат търсиш всякакви решения и пробваш всичко)

# 316
искам да активирам ъгъла на богатството-пада се на югоизток,а там е и ъгъла на дървото.та,ако го активирам с метал,няма ли да унищожа дървото

Нещо не мога да разбера - искаш да активираш ъгъла с елемент, с който не трябва, така ли?
Ами тогава защо си избрала такъв елемент?

# 317
  • София
искам да активирам ъгъла на богатството-пада се на югоизток,а там е и ъгъла на дървото.та,ако го активирам с метал,няма ли да унищожа дървото

Нещо не мога да разбера - искаш да активираш ъгъла с елемент, с който не трябва, така ли?
Ами тогава защо си избрала такъв елемент?

Защото зоната на парите се активира с метал (злато, сребро) и червен, пурпурен цвят, ако определяш зоната според входната врата. В същото време ако се ползва компас зоната на богатството е на югоизток - елемент дърво и т.н.

(знам,че тук сте малко против ъгъла на богатството,но когато си притиснат търсиш всякакви решения и пробваш всичко)
Няма лошо, пробвай щом искаш. После ще споделиш резултатите.  Wink

# 318
Защото зоната на парите се активира с метал (злато, сребро) и червен, пурпурен цвят, ако определяш зоната според входната врата. В същото време ако се ползва компас зоната на богатството е на югоизток - елемент дърво и т.н.

Щом богатството е на ЮИ - дърво, защо активираме с червено, което е огън? Няма ли огънят да изгори дървото, т.е. да ни изгорят парите?

# 319
  • Карлово
Някой може ли да ми каже за какво служи  това, с ветрилото . Подариха ми го, колкото и да го не исках и не знам какво да го правя.

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 13:36 от chanoir

# 320
  • София

Щом богатството е на ЮИ - дърво, защо активираме с червено, което е огън? Няма ли огънят да изгори дървото, т.е. да ни изгорят парите?
Защото са две различни школи, като едната няма почти нищо общо с фън шуй, а по-скоро с положителното самосъзнание. ЮИ дърво - активираме с вода, също е елементарен подход. Колкото повече знаеш, толкова повече фактори отчиташ. Примерно тази година вода на ЮИ не е много удачно.

chanoir, като не го искаш и не ти харесва, хич не му търси място.

# 321
е.. та в крайна сметка вода,метал,червено, дърво? ох вече се обърках тотално newsm78
май всеки трябва да си избере едната школа и да не чете нищо за другата,за да не се обърква .

# 322
ДО ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА!!!

Още 4 дни можем да отделим няколко минути от времето си и да гласуваме за Белоградчишките скали, за да влязат в списъка на новите 7 чудеса на света.
Още имаме шанс, макар че сърбите са преди нас.

НЕКА ПОНЕ ВЕДНЪЖ ДА НАПЪЛНИМ СЪС СЪДЪРЖАНИЕ ДУМАТА ПАТРИОТИЗЪМ - НЯМА ДА НИ СТРУВА НИЩО, А ЩЕ НАПРАВИМ БЪЛГАРИЯ ИЗВЕСТНА.

Това не е по темата на форума, но ми се иска всички да помогнат ,защото сме българи.
Ще бъде много хубаво, ако и shoshi убеди украинци да се включат, особено защото руснаците подкрепят сърбите.

# 323
  • София
За  съжаление вече  съм България за ваканцията, пък и не познавам много украинци.
Малко спам и от мен  Mr. Green Не помня кой ме беше поканил в Мюнхен на кафе   Grinning Може да ми пише на лични да се уговорим нещо, че скоро ще пътувам до там.

# 324
Здравейте, още едно заблудено фън шуйче се намества във форума  Simple Smile
Ровейки се в нета и опитвайки се да намеря инфо за фън шуй попаднах на вашия форум и това ме радва, че ще мога да се информирам периодично от вас, защото гледам има много знаещи хора и съответно да задавам въпроси, които ме мъчат и не мога да си отговоря сама  Sad
Ако трябва да съм честна не се занимавам сериозно с тази наука, но чат пат попрочитам нещичко и го прилагам на практика. Така и сега бях се зачела и гледам че тази година е годината на Бика, а също така, че Бика не се разбира с Козата... мъжът ми е Коза и това ме заинтригува... защо ли? Защото тази година от началото все нещо не му върви на милия ... и когато прочетох статията сякаш си отговорих на всички въпроси. Веднага започнах да прилагам описаните амулети, направих му ключодържател с мишле защото така пишеше в статията, сложих 6 метални монети на запад (окачих ги монетите на корниза, не мисля че е лошо нали) за да избегнем скандалите в статията пишеше, че трябва да се сложи ваза с три бамбука на изток, е аз сложих ваза с 5 бамбука на изток та въпроса ми е:
Може ли бамбуците да са 5 или трябва да са 3 ?
И още един въпрос ... Прочетох начините за разделяне на апартамента, аз си бях скицирала апартамента едно към гьотере не така, както е написано там с метър... след това скицата я разделих на 9 равни квадрата ... ама като я разделя така всичко се пада вътре в квадратите??? А в статията пишеше, че може нещо да излезе извън квадратите? Виж вътре в квадратите на мястото на богатството ми се пада една много малка част от кухнята и по голяма част от балкона ... какво правя тогава?
Знам ли това с квадратите не го разбрах много и не съм сигурна, че съм го направила както си трябва ...
Спирам, че станах досадна  Embarassed
Благодаря ви за търпението да  прочетете написаното от мен  Wink

# 325
Здравейте,

Преди време ми дадохте съвети за активизиране на продажба на апартамент. Сега искам да ви кажа - БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМ ВИ! СТРАХОТНИ СТЕ!
 Hug
Продадохме апартамент, който от 2 !!! години не можехме да продадем и то на цена, която всички казват, че е безумно висока. Преди това сме имали стотици огледи, продаваха го вече не знам колко на брой брокерски агенции и нищо. Хората идваха, гледаха и никой не предлагаше нищо. Не че апартамента бе по-лош в сравнение с другото, което се предлагаше по Интернет, дори имаше повече екстри. Апартаментът бе с вградена кухня, ремонтиран, на добър етаж и вътрешен и не се продаваше, а на съседите над нас продадоха техния - без никакви модернизации - и то на отлична цена, която бе само с 500 евро под нашата. Не можех да го проумея защо става така.
След като активизирах зоните в продължение на месец никой не се обади и започнах леко да се обезверявам, но в края на юли ми се обади един човек - не брокер, а човек директно търсещ жилище и въпреки че му казах високата цена дойде, видя го и след това доведе и жена си и тъща си!!! и те го харесаха и вчера бяхме при нотариуса.  Peace Без никакви намалявания на цената или други врътки!

Толкова съм облекчена и толкова добре се чувствам, имам чувството, че ще полетя!

Благодаря и да сте живи и здрави и да носите късмет на още много хора!

# 326
Здравейте,
Искам да помоля за съвет. На 15.09.2009 ни предстои преместване в нов дом(новопостроен). Кои сектори мога да активизирам през този период и има ли нещо с което да се съобразя?
Благодаря   bouquet

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 22:03 от Ручейче

# 327
  • София
Вратата към хола и кухненския бокс е със стъкло. Ако го изрисувам (въпреки, че то е релефно и през него не се вижда), с какви мотиви да бъде?

# 328
  • София
Злати 22, писала си ми на лични, но не мога да ти отговоря, кутията ти е пълна.

# 329
Здравейте,
Преди време ми дадохте съвети за активизиране на продажба на апартамент. Сега искам да ви кажа - БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМ ВИ! СТРАХОТНИ СТЕ!  Hug..................
Благодаря и да сте живи и здрави и да носите късмет на още много хора!

Мира, честито! Страхотно звучи!

Към специалистите - имам нужда от съвет за активиране на продажби на произведения на изкуството. Искаме да си купим нещо, за което са ни необходими доста средства в кратък срок, в смисъл повече от наличните. В момента в хола удома на югоизток имам нефритена зелена жаба с монета, напръскана с масло от пачули. В офиса имам картина с риби и море също на югоизток. Офисът е в друга сфера на моята служебна дейност от продажбата на изкуство.

Как да постъпя, какво да активирам и как?

Общи условия

Активация на акаунт