ФЪН ШУЙ VII (класически)

• 85 192
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
Ами забил е 2 пирона, но картините са купени още лятото миналата година за точно това място. 

# 586
  • София
Танче, най-добре пусни скица на къщата. По твоето описание излиза, че и двата входа са в доста неблагоприятна позиция - или се минава през кухнята за да влезешв къщата, или през твоята стая. Може би трябва да помислите да направите някакви по-кардинални промени от това просто да преместиш огледалото.

# 587
  • Русе
 Точно такова е положението с вратите. То и други неща не са наред, но за съжаление не мога да взема сама решение за по-големи промени, защото живея при майка си. Инъче съм си мислила, че може моята стая да е хол, а аз да съм в стаята до нея и да не се използва входната врата за кухнята, но не се знае дали и кога... Tired Та за това няма смисъл да пускам скица на цялата къща. Моята стая и антрето са местата, където ще правя промени сега.

Догодина се надявам, че ще съм сменила жилището. Дано ми се усмихне късмета.  Grinning

# 588
  • софия-napoli
влизам тук с един въпрос тавана на спалнята ми е скосен и спалнята се намира точно под скосеното някъде бях чувала че не било хубаво дайте съвет предварително благодаря

# 589
  • София
Леле, колко назад е отишла темата!
Интересът ми към фйн шуй беше изместен за малко от китайската астрология, но сега пак поднових курсовете по фън шуй. Със съжаление откривам, че и във форума дискусиите са преустановени.
GABRIELA75, скосените тавани сме ги обсъждали много. Ако няма как да преместиш спалнята от скосената част, можеш да сложиш балдахин на леглото. Трябва обаче да е от този тип дето балдахина повтаря формата на леглото, а не е като пирамида. При използването този метод има и бонус, това успешно се прилага от жени, на които мъжете кръшкат, с цел да ги задържат вкъщи  Wink

# 590
Ще обзавеждам детската стая на детето. От какво зависи кои цветове са подходящи? Детето е родено април 2008, а стаята е на северозапад.

# 591
  • София
Зависи от наталната карта на апартамента и гуа на детето. Друг е въпросът, че цвета е последното нещо, което те интересува. Първо се избира подходяща стая, следва правилно разположение на леглото и накрая е цветовото оформление.

# 592
А къде имаше вярна таблица за гуа след 2000 г? Стаята вече е определена. Само тя е празна. Всички други  са обзаведени Simple Smile В стаята ще има 2 легла и нито едно няма да е срещу вратата и мога да избера посока за детето, защото ще са под 90градуса двете, т.е. покриват се всички посоки.

П.П За цветове питах, защото трябва да поръчвам мебелите и мисля да са бели. Thinking

# 593
  • София
Преди време споделих нещо само с Риа и си мислех, че няма смисъл да го съобщавам във форума, след като фън шуй изобщо не е популярен в България и няма почти никакво развитие. От друга страна си мисля какъв е смисъла да си говорим празни приказки, които не водят до нищо. Както вече знаете в Киев имам възможност да посещавам курсове при различни хора, срещам се и с много практикуващи консултанти. Оказа се, че никой не ползва ба джай. При ползването на тази школа промените настъпват много бавно, а в нашето забързано ежедневие това никак не приложимо. На никой не му харесва да му направят жилището по фън шуй и да му кажат - след 10 години ще видите резултатите. Всички искат нещата да се случват сега и веднага. Много добре разбирам, че в България е трудно да се получи качествена информация за фън шуй и това много ме натъжава, но се надявам за в бъдеще да не е така.
JeniB, сама разбираш, че не може за всички детски стаи със северозападно разположение да се дават едни и същи съвети. Това е все едно хороскопа за деня, който се публикува във вестниците да се отнася за всички хора по света от дадена зодия.

# 594
Темата е страхотна   bouquet
Почвам да я чета от началото..
Радвам се, че има хора, които дават компетентни съвети тук във форума!
Браво   bouquet

# 595
  • София
Не се радвай предварително. Като разбереш колко много информация е нужно да предоставиш за да получиш адекватен отговор, може и да ти се изпари ентусиазма. Това е основния проблем на всички.

# 596
привет!нахлувам грубо и невежо в тази огромна тема ,но вече тече ремонта за новото ни бебе и идеята,която имам за стената точно зад неговото креватче леко ме озадачи......значи:идеята е цялата стая да е в един цвят,а точно около креватчето като рамка да бъде в друг-дали това не е вид ограничаване на растежа?
още веднъж извинета,ако това е коментирано вече,но майсторите започват с лепенето Embarassed

# 597
  • София

Отговорът на този въпрос е на същата страница.

# 598
Аз пак да питам, ако някой знае - А къде имаше вярна таблица за гуа след 2000 г?

Тези дни ще измеря апартамента и ще пусна после снимка, да помогнете за разделянето.

# 599
  • София
JeniB, за какво ти е таблица, има си две лесни формули за пресмятане за която си искаш година.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт