ФЪН ШУЙ VII (класически)

• 85 116
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
red fenix - благодаря за вниманието и съжалявам за закъснелия отговор.В някоя от предходните теми/ губи ми се коя точно / пишеше, че ако в близост до входната врата има асансьор, то зоната в която попада ще се движи ту нагоре, ту надолу, както асансьора.На нас ни се пада в зоната на богатството и може да с съвпадение, но финансите ни са ту много, ту малко и амплитудата е доста голяма. Разбира се карам по спомени и може нещо да несъм схванала смисъла GrinningНезнам какво промених в енергийното поле на апартамента, но заживяхме, като в китайско проклятие/заживяхме в интересни времена/.Още не са се наместили нещата и дано накрая да има хепиенд.Благодаря!
     http://media.snimka.bg/2460/011175717.jpg

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 23:43 от pandora74

# 256
На нас ни се пада в зоната на богатството
В този форум не се гледа с добро око на използването на "зоната на богатството". Ти го правиш по компаса, но това не е единственият начин. Щом няма резултат, трябва да се опита нещо друго.

# 257
  • София
Асансьорите, както и стълбите, са проводници на енергия. В зависимост от това, колко са просторни асансьорите, какви са площадките пред тях и т.н., благоприятстват протичането на енергията и обратното - стават проводници на деструктивна енергия.

# 258
Благодаря ви, shoshi и red fenix !
shoshi- асаньора е от тези старите с решетки-малък, тъмен и надраскан.Площадката е сравнително просторна и беше чиста допреди да стане пожара на 2ет/ние сме на 8ет./.Не е опожарено при нас,но има финни частици сажди навсякъде.Добрата новина е че предстои боядисване!Постарала съм се да изчистя, доколкото мога на етажа.Благодаря ти за коментара!
red fenix, мисля че болшинството от хората, които се интересуват от сектора на богатството живеят под средният минимум.Предполагам,че те неискат да са милионери, а да живеят нормално.Аз искам децата ми да имт това, което им е необходимо-не да бъдат презадоволени и глезени.Разбираемо е раздразнението на тема пари, все пак ФШ е част от духовното израстване, а не от финансовото.При мен се пада този сектор, бих се интересувала от корекция или др. за всеки от секторите в който има асансьор.Разбира се не ми е безразлично, дали можем да си позволим децата ни да се хранят качествено, да са облечени прилично, да им купим 1 от 10-ет неща, които са поискали или да могат да спортуват!Лесно е на имащия да каже"Духовното израстване е най-важно" и е трудно на нямащия"Нищо, че децата са недохранени, нали сме духовно извисени!". Била съм и в двата лагера и го казвам от личен опит. Както и да е светът е голям и шарен и хората са най-различни Hug
 ПП Незнам други начини, ако имаш желание да споделиш, ще съм ти много благодарна!  bouquet 

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 10:33 от pandora74

# 259
  • Tам през Атлантическия океан
shoshi Hug

Имам молба  към теб,   Wink препоръчай ми руски автори,книги за Фън Шуй ( бг.книги на тези тематика са мн.постни за хора които малко по-сериозно се интересуват)

За сега съм си поръчала и вече я имам книгата на Лев Игельник "Учебник Фэн Шуй" , направих поръчка и за летящите звезди на същия автор  Peace

Благодаря предварително  Hug

Весел празник на всички   bouquet

# 260
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! На всички вас и на семействата ви: здраве, успехи и много, много слънце! [/b]easter

# 261
  • София
Desss, мисля, че тези книги са ти достатъчни. Можеш да прочетеш в нета и книгата на Стивън Скинър за летящите звезди.
pandora74, не си разбрала правилно написаното от red fenix. Той споменава зоната на богатството, не като пари, а като част от школата на осемте жизнени стремежа. Този въпрос сме го коментирали безброй пъти.

# 262
Добе де,а книги за някого,който е скаран с руския?Например английски?

# 263
  • Tам през Атлантическия океан
shoshi БЛАГОДАРЯ  Hug

По натак като "доузрея" за курса  Wink (дистанционния) пак ще се допитам до теб  Grinning

dimitriana разгледай този сайт http://fengshui.bg/masters  тук ще намериш майсторите по фън шуй , книги (има и на англ.), школи и т.н. 
Има доста литература на английски  Peace

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:06 от Desss

# 264
Искам да ви питам знаете ли от къде мога да купя фън-шуй аксесоари на едро?

# 265
Виж тук - http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?action=hunt& … ode=&subCode=

ако не се отваря списъка, на търсене напиши Feng Shui
това е сайта за поръчки на едро директно от Китай, но никога не съм го ползвала

# 266
Здравейте! Малко ми е неудобно да ви занимавам, обаче съвсем се обърках. Имам две книги за фън шуй и според едната аз и дъщеря ми сме елемент дърво, а съпруга ми- метал, а според другата не е така  ooooh! . Можете ли да им помогнете /аз съм родена на 12.06.74 г, мъжа ми- 26.02.71г., а дъщеря ми- 23.04.04г./. И още, детската стая се пада в неблагоприятно положение според триграмите. Как да го неутрализирам. Ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите или ме насочите къде да чета.   bouquet  Hug

# 267
Момичета,помагайте.Четох ,четох ама отговор не намерих по моя проблем. newsm78 ooooh! newsm78 Как да неутрализирам следното положение в къщи:Входната врата на къщата се намира срещу двете спални? Няма как да променя входа или да преместя спалните/ newsm78

# 268
кристали, може би  Thinking

# 269
  • София
male4ka-pale4ka , според мен твоето число е 1+9+7+4=21; 2+1=3; 4+3=7 (метал). На мъжа ти 1+9+7+1=18; 1+8=9; 11-9=2(земя). А на дъщеря ти 2+0+0+4=6; 6+4=10;1+0=1 (вода). Познах ли по втората книга? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт