ФЪН ШУЙ VII (класически)

• 85 228
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Някой знае ли как се получават слънчева, лунна или кристална вода?

# 526
имам нужда от смяна на работата не е задължително да е за пове4е пари
какво да сложа на входната врата
кой е символа на промяната в ФШ
Много сме писали по този въпрос. Във ФШ се използват енергиите, а не символите. Ако беше толкова просто всеки щеше да си сложи символа за любов на определеното място и да срещне любовта на живота си, символа за пари - и да стане богат....
Ако все пак търсиш нещо просто и лесно, вземи един лист и напиши на него всичко, което искаш да постигнеш през годината. След това го прибери някъде. За да го направиш е необходимо единствено желание. Що се отнася до ФШ обаче, е нужно много да четеш преди да започнеш да го прилагаш успешно.
Сядам да чета сериозно,много интересно ми стана Hug Hug

# 527
Някъде назад имаше руски сайт, в който задаваш датата на раждане на теб и партньора ти и ти дава най-подходящите дати в годината за сватба. Някой може ли да ми го даде?

# 528
http://fourpillars.ru/select
 Мисля че това търсиш!

# 529
Мерси много   bouquet Но имаше и един друг, в който задаваш мисля рождена дата Thinking

# 530
Мерси много   bouquet Но имаше и един друг, в който задаваш мисля рождена дата Thinking

Привет и от мен ... http://svadba.net.ru/happy_date.php

Peace

# 531

Привет и от мен ... http://svadba.net.ru/happy_date.php

Peace
Да, точно това беше Simple Smile Мерси много  Hug

П.П. То пък няма за 2011...

# 532
# 533
  #Crazy e много се обърках

.....моята най-благоприятна посока е ЮЗ, но през 2010 това е най-неблагоприятната  Sad Леглото ми е разположено на ЮЗ. Необходимо ли е да го преместя?

# 534
  • София
Много хубава статия, благодаря!
Както казах вече, пак ни се пада 5-та в спалнята, ама какво да се прави, ще увисвам пак звънчета... Въпросът ми е за 9 в СЗ сектор, пише да се направи връзка между стихиите. Т.е. между огъня и метала ли, с някакъв земен символ ли?

# 535
  • на Мелмак
Започвам да ви чета,момичета Heart Eyes
дано се справя
ако не ще питам Heart Eyes

# 536
ГОДИНАТА НА БЕЛИЯ ТИГЪР – ОПАСНИ И БЛАГОПРИЯТНИ ЕНЕРГИИ
[/quote]

А защо годината е на БЕЛИЯ ТИГЪР?
Имената на годините, според китайската астрология (започнах да се интересувам), се образуват от име на един от петте елемента и име на животно.
Тъй като елемент БЯЛО няма, логично е годината да е на МЕТАЛНИЯ ТИГЪР.

# 537
 Добре се ориентираш.

# 538

ами чети го като отделен и различен биологичен вид, напр. както 'кафява мечка',
което не му пречи да е метален

# 539

ами чети го като отделен и различен биологичен вид, напр. както 'кафява мечка',
което не му пречи да е метален

Като изпиша в Гугъл "железния тигър" излизат 743 резултата, между които е и цитат на руска астроложка (но не пише дали се занимава с китайска астрология, а и не казват кой е направил превода, за да се прецени достоверността му).
Изписах дори "сребърния тигър" и излезе 1 резултат на някаква историчка, която явно го е преписала отнякъде.
Значи можем да си му казваме дори "шарения тигър", пък да си знаем, че е метален?

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 20:24 от red_fenix

Общи условия

Активация на акаунт