Отговори
# 225
Ели и аз мислех да я питам,ама ме хвана срам Blush

# 226
  • София
Много срамежлива ще ми дойдеш,нещо hahaha,това е от годините,колкото повече остаряваш,толкова по-нахален ставаш Joy

# 227
blagovesta,срам ме е,ама ще питам,ти кога спиш newsm78
НА последък не мога за спя защото съм настинала доста и не мога да дишам като лежа и се така. Много уморена се чувствам вече, че вече доста време продължава, но не знам какво да правя. Тази нощ към 4 се събудих и си правих инхалация с парна баня, за да се поотпуша поне малко. А с тези двамата аз не мога да отида на лекар и се лекувам както си знам и така.

# 228
  • София
 Hug,аз пък си мислех,че работиш някъде нощна смяна,или,че мъжът ти те държи до късно будна Flutter Joy  bouquet

# 229
начесахме си любопитсвото  Crazy

# 230
  • София
елказелка, браво за хубавия преглед! Не разбрах за центъра къде точно е... КФС е в 7ми - ти срещу него ли имаш впредвид (от другата страна на булеварда)? Там къде сега е строителна площадка? Да не говориш за Цибалаб или аз не съм те разбрала нещо...
Дани, още малко наистина и идва уикенда... как го чакам само....
Момичета, правете си цитонамазка всяка година, изключително важно е. На мен сега (по време на бремеността имам в предвид) в 16 г.с. ми направиха, заедно с микробиология. На мамолог и аз не съм ходила още, но мисля, след раждането и там да почна да се проверявам по веднъж годишно... Да пази Господ от такива работи, само че профилактиката е изключително важна!
Валенцето, много е сладичка снежинката.
ХУбав ден на всички!

# 231
  • София
Точно за там PeaceЦибалаб,на много забутано място е.

# 232
  • София
Като слушам то да те хване страх да отидеш в тоя Цибалаб  smile3532

# 233
  • София
Ей, супер - много се радвам, че е точно в Цибалаб - нашето блокче се строи точно срещу Цибалаб-а... и след известно време ще ми е адски удобно там. Там, дали има и педиатър, някой да знае?  newsm78 А, тази АГ д-р Камелия Кръстева преглежда и по ЗК, така ли? Погледнах тука: http://www.cibalab.com/contacts.php, точния адрес и име на центъра го дават така: Люлин център (МЦ Люлинмед), ул. "Добри Немиров "No 5 (зад Фантастико на Кооперативния пазар).

# 234
Сега мъж ми се прибира да гледа децата, че нещо хич не ме бива днес и да ходя на лекар. Трябва да се лекувам иначе няма да има кой да ги гледа моите деца, а сега не съм в състояние да ги гледам. Някакъв вирус беше хванал Йони, после Маринка, накрая и аз, но добре поне, че те го изкараха по- леко.
Желая ви здраве на всички и да нямате такива безсънни нощи като моите. А за работа аз не трябва да работя на смени, че няма да има как да съчетаваме за  децата с мъжът ми, а той кара 8-мицата трамвая, а и се надявам да бъде нещо свързано с това което съм учила, че иначе ще ми отидат на кино толкова години учене.

# 235
Моля, ако някоя мама има на идея как се махат пеленките за еднократна употреба да сподели щото май де полудеяяяя Twisted Evil

Възхищавам ти се на идеята и упоритостта да махнеш пампата на детенце и то толкова рано.
Да си призная моята мома е още с пампа. Лятото пробвах да й го сваля, три месеца само вървях по нея и бърсах локви, но бях вдигнала килимите. Като застудя обаче се отказах, защото въобще не се впечатлява, че маркира навсякъде. Виж за голямата работа се е научила и си казва и ходим на гърненце. Върши и другото, но само ако я сложа аз и е в подходящия момент - след сън, преди сън, и т.н., така че понякога изкарваме само с пампата за сън, но е рядко. Така че и аз се присъединявам към чакащите идеи.  newsm78
Благовеста, дано оздравявате бързо. А за самолечението и аз така, добре че педи е свястна и като заведа малката, ако се оплача и мен преглежда. Особено последния път, Ния не искаше да си отвори устата да й види гърлото и трябваше да й покажа как. Embarassed
Пожелавам ти да си намериш добра работа и то по специалността. А каква ти е, ако чуя нещо да свиркам?
За центъра до Цибалаб и аз съм чувала добри неща, но не съм го посещавала. На мамолог вече ходя редовно, откакто преди години имах малък проблем. Препоръчвам д-р Стоименов в І гр. болница, приема и по здравна каса.
Валенце, снежинката ти е прекрасна.  bouquet
А за приятен следобед ето нещо и от мен за окото:

# 236
съжалявам,че снощи съм ви подвела неволно  EmbarassedНовата ОФИЦИАЛНА петия е факт и е в подписа ми.Много ви моля,тези,които подкрепихте първата,пак да го направите.Не съм предполагала,че са ми дали някаквоа петиция от някой си...подвела съм 1600 човека за 16 ч.  ooooh!

# 237
  • София
Ето ме и мен отново, след едномесечно мълчание... много работа-много нещо, ама сега ще си почиваме до след Нова Година.

Как сте момичета в тези мрачни дни?

Ние двете с малката сме у нас, имахме малко дрисък, та я спрях за няколко дни от градината да не зарази някое дете.

Хайде до скоро, ще наминавам пак да ви чета.

# 238
  • гр.София, далече, далече на Запад
MianaNia , това не от собствен кеф бе маце Mr. Green
Малкият от един месец ми е с гъбички #Cussing out, няма отърване от това чудо.Та по този повод да спомена че не само жените страдат от туй чудо.Мазила почти не помагат, майката му е сухо дупе на въздух, та затова се боря така и така се мъчим пък да видим.Не ми е ясно как ще стане защото като излизаме навън за сега слагам пеленки но ще дерзая пък да видим.
Деска, преди един час се подписах, бях 482! Какви 1600 човека?
Валенце, голяма ти сладуранка снежинката Hug
Кой ще почерпи по нещо следобедно? Joy

# 239
в старата петиция са толкова ,а новата е от 3-4 часа и вече има 1415 гласа  Hug
много съм щастлива,че можем с нещо да помогнем

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 16:17 от [x] `Деси`

Общи условия

Активация на акаунт