Отговори
# 210
вижте какъв ми е подписа!!! Wink
вече на 20 стр. бе Елке бе.Пфууу,само ти си недоразбрала  Whistling

# 211
  • СОФИЯ
Елказелка и аз стискам палци за резултатите. И се интересувам от докторката. По принцип ходя или при Бедринова,или при доктора при който раждах. Но при него е сложно и не ми се занимава за един преглед.
Тонето дано малката да се излекува и да не боледува толкова често Praynig Ние имахме един такъв период от два месеца-август и септември, вирус след вирус бях се побъркала направо и напълно те разбирам. Тръгнахме на ясла края на септември и започнах да и давам Есберитокс и да ти кажа съм доволна. От както е тръгнала е отсъствала два дни. Сега пак отсъства,защото сме с варицела. Просто групата е под карантина от месец и половина и трябваше, и ние да  я минем.
Нашето тържество ще е в събота,карантината ни е до петък и съм много щастлива,че извадихме такъв късмет. Но госпожата каза,че то зараза си има вече така или иначе . Mr. Green
  Чао и лека вечер!

# 212
  • София
Виждам аз, че таз тема трябва да я чета кат' го няма мъж ми, че ще пита аджеба какви са тез разсъблечените, ама след днес пък може и да му хареса  Joy

# 213
  • София
Споко,  Stop ще пускаме по една "женка " и ще му казваш , че това са съфорумките ти  newsm19 пък "другото" мъжете им  Wink newsm62

# 214
 Twisted Evil взехте ни за подигравка,а?  Close

# 215
  • София
Напротив , всички сме в кюпа плюс това  Crossing Arms

# 216
  • София
dqudqe,ще ме сбъркаш Joy
Докторката се казва Камелия Кръстева,в медцински център.....не му знам името,ама се намира в Люлин 6 мисля,срещу KFC,ама малко по диагонал.Ама как го обясних Blush,нищо де,който живее в Люлин,предполагам че се сеща за какво говоря  Rolling Eyes
Деси,сещАх се,ама вече беше късно,за 20-те страници Wink

# 217
то муци требе,ама навреме  Wink

# 218
  • София
Момичета, лека нооооооооооооооооощ -

Няма да коментирам изказванията на елка.
Тонето, бързо да оздравявате, че не остана .... Карнавалът е само след 3 дни.

# 219
долу,мое дясно  пу-пу-пу
Елке,хич не ми цъкай  Flutter

# 220
Валенце, много ти е сладичка снежинката.
Елказелка дано всичко е наред. На гинеколог си ходя при една много е добре, далечко ми е, но този преглед при нея си е задължителен.

# 221
  • София
Добро утро и от мен!
Аз като вляза в тая тема и си забравям граматиката Crazy,направо изключвам що съм влязла Laughing.
Благодаря ви за комплиментите за моята снежинка.Това им беше индивидуално тържество на групата,с което поздравиха родителите си по случай празниците.А вчера им е било тържеството с дядо Коледа.Получиха си подаръците и у нас от вчера е някакъв дзверилник.Бубка има голямо пиано на стойка със столче-постоянно свири,пощурях.А Мими има пишкащо бебе и по цял ден тича с гърнето да го изхвърля...явно бебето има проблем с бъбреците,все пикае. Crazy

# 222
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ку - ку Mr. Green
Ей ме на и мен Laughing
Само набързо да пожелая хубав и успешен ден и тичам че мъник "маркира" цялата къща Sick
Моля, ако някоя мама има на идея как се махат пеленките за еднократна употреба да сподели щото май де полудеяяяя Twisted Evil

ПС.Ех Деси, стана ми е дно хубаво и приятно утротоооо Joy

# 223
  • София
blagovesta,срам ме е,ама ще питам,ти кога спиш newsm78

# 224
Добро утро ,момичета  Hug

Аз днес съм почивка и реших да надникна в темата. Rolling Eyes

Много хубава снежинка си имаме в отбора  Peace

Благовеста да оздравявате бързо.Надявам се да се видим на 21.12.  Hug

И също надявам се да се запозанем с останалите мами,с които не се позанаваме  Peace
Вчера при Боби дойде Дядо КОледа в градината и беше много щастлив,че си е получил Спайдърмена-който си поръча.

Отивам по задачи.ПО-късно може пак да надникна.
Лек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт