Гоблени-37

• 55 795
  • 451
  •   1
Отговори
# 390
cvetimira....давай да видим снимки на подаръка! Sunglasses.... smile3502   newsm47
pyypi,много добра се получава чашката! ....А,ето значи,още един тайно седнал на "масата за вечеря"  Joy....Браво,мила!Ти не си съвсем в началото....  Hands Clapбая си ушила!Ще те подкрепяме! Peace
unchita, hahaha....  ....ми те днешните комини все тесни ги правят! Joy....
irein1988,тъй-тъй! ....хвали се ,а ние ще те потупваме по гърба! Peace....Важното е да ни държиш в течение ! Peace
mila mimi.... Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
(x)ketri,екстра се е получило! ....(Ох! Бейлисссс с коледни биссссквитки! newsm81) Heart Eyes
Здравче!  Hug....то това е пролетна градина! Joy
И моята "жертвичка" не се е обадила ,дали е получила подаръка си ???? Cry....

# 391
  • Бургас
Благодаря  gesh44  КАКТО ВИНАГИ МНОГО МИЛА   newsm51

# 392
Честит Рожден ден Кате,пожелавам ти най-вече здраве и нека цялото щастие на зумята да ти се стовари на главата.Весел празник  Hug

Здравче, да ти е жив и здрав рожденника,пожелавам му мнооооого безгрижно детство и повече подаръци  Grinning Hug

# 393
Момичета ще ви помоля за малко помощ.Моя близка приятелка живот и здраве февруари месец ще се нанасят в ново жилище.Чудейки се какво да и подаря,реших да и ушия нещо,защото знам че ще и хареса много повече от каквото и да е друго,защото тя също шие.
Затова ви моля дайте някоя идея за нещо бързо и лесно  Embarassed. Предварително ви благодаря.

Аз пак ще си повторя молбата  Praynig Embarassed.

# 394
разбрахте ли, че форума е продаден  Shocked дано темата ни остане  Praynig

# 395
  • Съвсем в края на света
Честит Рожден Кетри!
Да си много здрава, щастлива и да натвориш много красоти!

Здравче, честит ти рожденик!
Да е много здрав и усмихнат. Нацелувай го от края на света!

И сега фук, фук. Получих си подаръка след дълги перипети.
ето го и него:

Здравче благодаря! Ще си ушия и покривката и иконата, честна пионерска. След като стигне при мен Simple Smile
Много съм щастлива, макар и да подлудих много народ
Дядо Коледа вече е свободен, Здравчето го пусна.

# 396
Ива_Николова ,моето предложение е :

....на черна панама ,а рамката може да е зелена,червена или черна....  Peace....Аз поне много бих харесала нещо подобно!  Laughing

Значи ,вече всичко е наред ,момичета  hahaha kita99 е дърпала Дядо Колю и не го е пускала при вас....Joy....
Дъмпер , #Shocked ....какво говориш?!?!?! Кой го е продал?! На кого?! От къде тази информация?!Аз тук си се чувствам като у дома си!!!! Как ще ни гонят!!!! newsm45

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 21:46 от gesh44

# 397
http://pazari.dnevnik.bg/show/601397/
и аз се чувствам като у дома си  Cry дано нищо не се промени, но малко се съмнявам

# 398
Брех! ....Да му се невиди! Tired....Пише ,че няма да променят нищо Thinking....дано да си спазят обещанието....Може да е само "технически" ход от страна на старите собственици....за да имат "подкрепа" зад гърба си.... newsm78....Брех! Tired

# 399
  • София
Ох, дано форума си остане същия... Аз тъкмо се намерих къде ми е мястото...  Tired Face

# 400
Няма да се дадем без бой.Аз може и от скоро да съм се присъединила към вашето голямо семейство,но вие сте толкова мили и добрички,че вече се чуствам една от вас.Толкова е уютно в това форумче,че за никое друго не го заменям  Heart Eyes

# 401
Гешче благодаря ти за твоето предложение  Hug.
Дъмпи  не ми се отваря нищо и не мога да го прочета.Но това което казвате,дано не променят нещата  Praynig.Толкова много ми е помогнал този форум,че просто незнам къде другаде бих намерила такъв  Sad.

# 402
  • Пловдив
ако ни махнат темата или нещо ни я окастрят, предлагам да си дигаме парцалите и гоблените и най-демонстративно да се изнесем към форум, където ни искат  Crossing Arms

Надявам се, че няма да се стигне до толкова кардинални действия, целият форум е страхотен и ако има някакви промени, хората сами ще си тръгнат, пък собствениците нямат за цел това  Stop Мисля, че всичко се си остане по старому  Hug

# 403

Един от най-популярните български сайтове за бременни и майки - BG-Mamma, беше продаден на новорегистрираната компания за изграждане и администриране на интернет портали "Нет ентъртейнмънт груп" (Net Entertainment Group). Информацията за това е публикувана на корпоративния блог на фирмата и беше потвърдена от създателката на BG-Mamma Марина Кузманова и един от новите собственици, Иван Николов. Той отказа данни за размера на сделката и точния процент на собствеността.

"Нет ентъртейнмънт" придобива мажоритарен дял в сайта, но съдържанието му няма да се промени, нито неговата политика, уточни Кузманова. Тя ще продължи да се грижи за поддръжката на портала. "В съдружие с "Нет ентъртейнмънт" ще реализираме проекти, за които досега не сме имали възможности. BG-Mamma не е бизнес, а идея и тъкмо на това се крепи успехът му. Това е причината досега да съм отказвала на всички предложения от наложили се и печеливши компании да продам продукта си", подчерта Кузманова. Апетит да придобият женския портал през последните години имаха всички големи интернет компании.

До момента единственият проект на "Нет ентъртейнмънт" е порталът за кино и трейлъри dtrailer.com. Придобиването на BG-Mamma е само първата стъпка от развитието на мащабно портфолио от портали, обяви плановете си Николов.

По данни от търговския регистър собственици на "Нет ентъртейнмънт" са 18-годишният Иван Николов и 31-годишната Ивалина Евлогиева. Фирмата е регистрирана на 15 октомври.

Според информацията в блога на "Нет ентъртейнмънт" BG-Mamma е лидер в специфичната си ниша с над 40 хил. уникални посещения и един милион импресии дневно.

# 404
  • гр.Добрич
Има тема в Клюкарника по въпроса.Дано всичко си остане постарому.

Общи условия

Активация на акаунт