Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от пожеланията и изразенотo съчувствие във форума?
Какво се случи с Вайълет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват поздравления за ражданията на нови бебета, изразяване на съчувствие към майки в трудни моменти и споделяне на лични преживявания и съвети относно бременността и майчинството. Във форума се обсъждат теми като раждания на нови бебета, изразяващ съчувствие към майки, които преминават през трудни моменти, споделяне на лични преживявания и съвети относно бременността и майчинството, както и обмяна на информация и опит в грижа за бебето.
-
Какви са някои от пожеланията и изразенотo съчувствие във форума?
-
Какво се случи с Вайълет?
-
Какви са препоръките за грижа за бебето в началото, включително съвети за къпане, хранене и сън?
-
Какви са симптомите на високото кръвно налягане по време на бременност?
Но това ми е малкия яд...Вбеси ме майка ми. Звъня и да я питам може ли да си вземе отпуск и да дойде да гледа Хриси, а и да ми помага-с тая камина всеки ден се налага да пускам прахосмукачка, пък тя тежи само 15 кила и други такива...Има 60 дни отпуск(държавен служител), а ми казва, че нямало сега да я вземе, а януари, когато ще си вземе отпуск и свекърва ми(че при нея е сложна тази гимнастика). Сега имали банкети, концерти(че участва в една група и пеят...) Така се ядосах, че щом концертите са по-важни и казах и януари да не идва
Е, оплаках се, дано ми поолекне
Ще изчакам малко и ако се засили ще се звъни пак на док... 
Аз от един се задъхвам все едно съм копала цял ден... 
Ще говорят за първата година
Ми да бях прочела 
Да им е жив и здрав!
Абе то имало ваши снимки на първа страница