Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от пожеланията и изразенотo съчувствие във форума?
Какво се случи с Вайълет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват поздравления за ражданията на нови бебета, изразяване на съчувствие към майки в трудни моменти и споделяне на лични преживявания и съвети относно бременността и майчинството. Във форума се обсъждат теми като раждания на нови бебета, изразяващ съчувствие към майки, които преминават през трудни моменти, споделяне на лични преживявания и съвети относно бременността и майчинството, както и обмяна на информация и опит в грижа за бебето.
-
Какви са някои от пожеланията и изразенотo съчувствие във форума?
-
Какво се случи с Вайълет?
-
Какви са препоръките за грижа за бебето в началото, включително съвети за къпане, хранене и сън?
-
Какви са симптомите на високото кръвно налягане по време на бременност?
Ние щяхме да го навлечем с 100ката сигурно. 

ако няма основателно мед.предписание за секцио,невиждам причина майката да роди природно,както се казва!Ако усещате,че нещата са за пари бягайте далеч от такива "специалисти" финансови,че мене такъв ме докара първия път до секцио по-спешност!Хора който работят с цел забогатяване от раждания,за мен са престъпници,нищо хуманно няма останало в душите им и немогат да вземат правилни и животоспасяващи решения,ако се наложи!
Аз така мисля,лошото е,че вече е практика!
така ще привлечеме всяко добро!!!