Януарски мами 2009г...вече си имаме момче, момиче и едно ангелче!!!

• 16 352
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Доника, не се напъвай, ти ще си в болничен след 4 дена, това също означава, че си заварено положение  Peace

# 211
А какво ще стане с тези дето са се осигурявали само 6 месеца,май още не се знае.

# 212
ЕХЕЕЕЕЕЕ     newsm44 smile3501ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МИЛА ,ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И БЪРЗО ДА РАСТЕ ,ТА МАМА ДА СИ ГО ВЗЕМЕ ЗА КОЛЕДА.МНОГО РАНО ЗАПОЧНАХМЕ С КОЛЕДНИТЕ ПОДАРЪЦИ

# 213
Днес май е денят на хубавите новини!
Така ме беше яд, че няма да хвана 12 те месеца...дано следващата седмица го приемат окончателно.
Аз лично предпочитам да ми вземат дохода 12 месеца назад , но явно щом съм в "заварено положение" ще ми вземат само 6 месеца назад...здраве да е..идеално щастие няма!
Доня Коприва, благодаря за инфото!

# 214
  • София
Доника, не се напъвай, ти ще си в болничен след 4 дена, това също означава, че си заварено положение  Peace
чул те Господ... Praynig

# 215
На мен не ми стана ясно за тези майчински - 12-те месеца само изискване за осигурителен стаж ли са (за да ти отпуснат 12 месеца майчинство) или ще са база за изчисляване на майчинските ми?  newsm78  Аз също съм осигурявана на реална заплата, като Лили, но пък доходите ми преди 12 месеца бяха значително по-ниски... Това би ми смъкнало доста сумата, която бих получавала, ако за база се взимаха 6 месеца...  Някой разбра ли всъщност? Знам, че докато не е прието нищо не може да се обсъжда със сигурност... но все пак  newsm78

Ааа - май схванах - като прочетох и на Мини поста... Значи - като сме в болничен за бременност и раждане (тия 45 дни) вече ще се водим заварено положение и за база ще се вземат 6-те месеца?

# 216
ЮХУУУУУ!ЕГАТИ БЕБЕВАЛЕЖА newsm44 newsm68 smile3504! МИЛА,ЧЕСТИТ ТИ МЪЖ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ,БЪРЗО ДА КАЧВА,ТА ДА СЕ ГУШКАТЕ СКОРО ВКЪЩИ!ДА ВИ Е ГОРДОСТ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Аз съм ок.Кали мерси,че питаш Flutter Не съм чистила вчера и днес в новата къща,че пак майстори,ами се шматкам по улиците и по гостита.Ей сега се прибирам,бях у свекървичка да хапвам,сакън да не остана слаба слабушка hahaha Joy За сега се е укротило положението,ама да видим до кога newsm78
И аз съм много доволна от завареното положение,понеже и мен са ме осигурявали на реалния доход до сега и ми е добре дошло още 3 месеца Party
Мюрвет радвам се,че вече си по-добре,а и мама сега като дойде ще те поглези.Аз нали от седмица съм така и е много кеф,даже и мъжлето му е екстра да е заврян зет,ама то и майка ми е млада и е с 14 години по-голяма от него,та са си приятелчета Joy

Благодарско на февруарки и мартенки,че наминават да ни честитят и дават кураж,че те са следващите Hug
Хайде после пак,че викам някоя чиния да взема да измия преди да си дойде майка ми(хахаха как звучи само hahaha)

# 217
Мисля, че за базата 6 или 12 месеца назад още не е уточнено...
мен лично ще ме устройва повече 12 месеца назад защото ще ми влязат всички Коледни премии, бонуси, извънредни от миналата година, а те не са малко

# 218
Ей, просълзих се , като прочетох за поредното ни бебче!
Кокосче, честито синче! Да е здраво и много да ви радва! Ще си посрещнете Коледа с малкото съкровище Grinning
Който разбере името на новото бебче, да пише  Naughty

# 219
ХЕ ХЕ ХЕ имаме си и днес бебе Кокосче Честито ти момченце и бързо възстановяване на теб и бебо  Hug
Аз взех болн но док го нямаше др седмица съм на преглед, дано нямам повече такива моменти  Praynig
Лили браво за 9-тото квадратче  Laughing

# 220
ЧЕСТИТО НА КОКОСКА (МИЛА ) И СЕМЕЙСТВОТО И !!!

Брей,много бебчета вече!!!

# 221
ами реално влизаме в майчински не от момента на раждане, а от момента в който започват 315те дни - тоест - 45 дни преди реалния термин.

честито на чисто новата мама. да е жив и здрав младежа и дано да си го гушка в къщи скоро. Hug

# 222
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МИЛА,НЕКА ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН.

> Click Me <

# 223
  • Варна
Да е живо и здраво бебчето на Мила! Бързо да наддава и скоро да се гушкат с мама!
За майчинските -първо трябва да излезе наредбата все пак , но според мен ни засяга от всякъде . Няма такова нещо като заварено положение в случая . Щом си в майчинство след 01.01.09 , изплаща се по новата наредба . Така беше и 2007 , когато влезе това за 315 дни - майките , чието дете не беше навършило 9 месеца , тоест не бяха изтекли тези 315 дни , си минаха от заплащане на една МРЗ на 90% от заплатата . Но да излезе наредбата , да се види черно на бяло какво кой и колко.
Данче напълно си права . Това , което са обяснили за кърменето в болницата , са си пълни глупости . Няма такова нещо като нехранителна кърма , и кърмата на всяка майка е достатъчна за нейното дете . Но всеки сам си решава как да си гледа детето .

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 18:07 от Любопитка

# 224
Честито Мила! Много много да е здрав и много да ви радва!
Чудесни новини напоследък да. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт