Дядо Коледа пристига с подаръци за Януарските дечица

• 12 203
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Духче, мерси за баничката! Да е жив и здрав Боян!
Айде и по една боза или айрян към нея
ЧРД на Мари!!! Да бъде все така лъчезарна и заобградена от много любов и усмивки!!!   bouquet

Пипи, то и аз давам само пълнозърнести ядки на Ивана, но ме притеснява да не й натоварвам стомахчето с тях. Все пак са по-трудно смилаеми.

# 106
Добро утро!
Честит рожден ден, mari_rus! Бъди все така прекрасна, добра, много щастлива и усмихната!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честита месечинка на Боян! Hug
За плодовете да ви кажа, Мърко от известно време много се кефи на мандаринките, изпозлва ги за топки и когато никой не го гледа си отхапва от кората, на Коледа ще му дам да си хапне, от вчера яде и киви. манго съм давала също с върпосното пюре, с което и всички останали, даже и ананас е хапвал май с едно пюре на Хип, нещо беше плодов десерт, не си спомям точно, но беше само с цитруси и много му хареса.
Гледам в Била и други хипермаркети, има разни гуава и още едно дето го забравих, как ли се яде, чудя се ако реша да разнообразявам.
Малеее, днеска тука е яжасно студено уж се повишавали температурите, ама сутринта имаше скреж и е стууууд. Нищо, пак ще си поспим след обед, особено аз. Mr. Green
Днес ще отделя време да прегледам всички нови клипчета, че нещо много изостанах.

# 107
Честито на Мари рус! Пожелавам много здраве и щастие!   bouquet newsm59 nbirthday Tada
По въпроса за гърнето ние все още нямаме гърне, караме си на памперси. Лятото обаче твърдо съм решила да го науча да си казва.  newsm78
Ние вече сме на четири хранения сутрин 8.30-9ч супа от ДК
12.30-13.30 две манджи от ухнята основно и десерт, че на мойто дете все не му стига
18-18.30 картофено пюре или каша, както и плод засега анан и ябълка
21.00 -АМ Hug
Това са ни храненията освен това между тях давам сокче, че Тео вода не иска да пие.  newsm12Вашите деца пият ли вода? Как ги научихте?
 Weary
Честито на всички месечинките Борис на мама redoxide, Боян на мама Горско духче, Индия Мари на мама Sallys и Галя на мама BORQNA ERININA!   party002    Tada

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:07 от miglena.megi

# 108
Замръзени череши, не хвърлям водата, в която ги сварявам, а в нея правя кашата.

# 109
Момичета, какво правите, 1 час чета...

ЧРД, Мари!!!

Да се изкажа за гърнето: Не знам къде е истината, децата са различни. Боби го сложих на гърне за пръв път на 2 години, свикна за 1 година, а нощем се напишкваше до 5! Биби я сложих на 1г. 7-8м., научи се за 5 дена и денем и нощем да е суха. Беа ще я слагам лятото на 1г. 6м. за да се ориентирам дали е готова.

ханна, първото дете се учи по-трудно на гърне, именно, защото трябва да му покажеш какво да прави на него Laughing Следващите гледат от първите Peace За третите.... не знам Thinking......дали ще мога да прекарам Боби или Биби да клекнат на гърнета лятото на село Joy

микки, не са по 100лв. стълбичките. Ние имаме от Метро, май бяха.... на съвсем достъпна цена Peace

# 110
Здравейте и от нас, успях да ви изчета.

Да се отчетем и ние от консултацията вчера на 11 месеца сме 11кг и 79см.

Другото ново е, че от вчера ходим сами, пусна се от раз, до вчера все гледаше за нещо да се държи, иначе имаме два зъба за сега. Давам вит. Д по 2 капки и фонтанелата почти ни е затворена.

С обличането - дава ръчичките една след друга. Храненето ни е 4 пъти на ден.

Спането - по два пъти, веднъж преди обяд за около половин час и после към 15ч. за час и нещо - различно.

Честито на месечинковците днес.

# 111
  • София
delinda_d честити ходещи крачета на Йоанна!!! Hug
Зимна, успя ли да се пребориш с архива? Че аз нещо не мога да си вляза там в мненията.
Деси, за жълтъка аз съм още по-несериозна от теб. Все още не съм давала. Но пък давам месо всеки ден.  Мисля след Нова година да го въведа най-сетне. Но най-много веднъж седмично ще давам.

# 112
Зимна, успя ли да се пребориш с архива? Че аз нещо не мога да си вляза там в мненията.

Мирка
, не успях  Sad Няма ги старите теми никъде Sad

# 113
здравейте момичета и честито на всички които празнуват с повод и без повод

ние сме малко болнички ама се пооправяме вече, имахме възпаление на дихателните пътища

иначе всичко си е по старо му, правим самички по 5-10 крачки

ами май-е това за сега по-късно може пак да пиша

лек ден

# 114
ханна, първото дете се учи по-трудно на гърне, именно, защото трябва да му покажеш какво да прави на него Laughing Следващите гледат от първите Peace За третите.... не знам Thinking......дали ще мога да прекарам Боби или Биби да клекнат на гърнета лятото на село Joy
Joy Joy Joy
Зимна, ще ме умориш....
Просто си представих гледката и с твоите и с моите и направо....
hahaha

# 115
  • София
Честит Рожден Ден Мари! Бъди все така прелестна, усмихната и разбира се здрава и обичана!

За стъпалцата за тоалетна, само да кажа ние какво имаме и съм много доволна.
На Ева купихме стъпалце на Нуби http://trusca.imageg.net/graphics/product_images/pTRUCA1-3667501reg.jpg (има и други марки аналогични). Първо си го разнасяше насам натам и си стъпваше и сядаше на него. Когато беше вече на около година и половина го ползвах да и го слагам вместо възглавница на обикновен стол и така седеше с нас на масата. Сега стои в банята под мивката.
Когато трябва да си мие ръцете си го изтегля и стъпва на него. Когато и се ходи до тоалетната си го слага пред нея и стъпва на него. Издържа 360 кг. та и аз го ползвах да боядисвам горната част на стените  Simple Smile

Ханна, срам-не срам ще си призная, аз съм пишкала в гърнето, за да покажа на Ева  Embarassed

# 116
Joy Joy Joy
Зимна, ще ме умориш....
hahaha

Ееее, Джулка, нали много точно съм го измислила  bowuu Може да ги съберем заедно да се излагат.... хи-хи-хи...

# 117
Момичета много ви благодаря за пожеланията за вчерашния празник на моето малко момче  Hug  Hug  Hug
Страшно много ме трогнахте  Heart Eyes
Честито на всички които имат повод да празнуват днес   bouquet

# 118
Joy Joy Joy
Зимна, ще ме умориш....
hahaha

Ееее, Джулка, нали много точно съм го измислила  bowuu Може да ги съберем заедно да се излагат.... хи-хи-хи...
Хахаха Joy Joy Joy
Аз съм съгласна, ама ще ги снимаме...  Mr. Green
Само си ги представи големите как са се надупили над гърнетата...  hahaha
Добро утро, между другото...
Ние преди един час се събудихме...
  Embarassed

# 119
Мари, мила, Честит Рожден Ден  bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти да си много здрава, все така красива, много да се обичкате с мъжлето и много да се гордеете с малката Даная Heart Eyes

Леле, вчера сте поставили рекорд, през 2 мин. нова публикация, изчетох ви най-накрая Simple Smile
Честити месечинки на Боян, Борис, Индия Мари и Галя Hug
Дега, манго давах вчера за първи път, в суров вид - хареса му Peace. Портокали и мандарини мисля след Нова година да дам.
Фил, още не се изправя Боби сам като падне, трябва да се хване за нещо, става и тръгва. Много се нерви като го обличам/събличам, защото му губя от времето за ходене Laughing. Голяма борба пада Whistling
За спането спи по 2 пъти на ден - сутрин към 10:30ч и следобяд към 17ч. за по час-час и половина. Става в 7ч. и заспива вечер в 22ч.
За гърнето - напълно съм съгласна с написаното в книгата и не смятам да го слагам преди идващото лято Peace
Вит. Д, давах стриктно до края на май и оттогава няма нужда вече според педи, фонтанелката е почти затворена.
Жълтък давам цял през ден Peace
Джулка, много ти е готин подписа hahaha Joy
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт