Дядо Коледа пристига с подаръци за Януарските дечица

• 12 231
  • 289
  •   1
Отговори
# 150

Момичета бясна съм Mr. Green. Вчера докато бях на работа, свекрва ми е отрязала бритона на Мони, при това накриво. Ето защо и нямам доверие, всеки път си прави каквото си иска. Забранила съм и да пипа косите на децата, защото това не и е първата изцепка, ама дебела глава, никога неслуша, вече незнам какво да направя и как да и обесня. Всеки път почва да се вайка и да ми се извинява след свършен факт, а продължава да го прави. Направо ми окалпазани детето, много ме е яд иде ми да я #2gunfire Ама тези свекърви голямо зло, една услуга ще ти свършат и 100 бели.

Ха-ха, колко ми е познато. Само, че моята собствена майка действа по този начин. Ние водим битка да не ми пуска пералнята и сушилнята, когато дойде вкъщи. Карала съм се поне 100 пъти за това. Но тя всеки път издебва да ме няма и хоп - пуснала е бели с дрехи с някой цветен чорап. Не е от роднинската връзка, от възрастта е Невенска,  сигурно и ние ще станем такива проклетии някой ден и ще правим така на децата си.

Мари много хубави мигове и още няколко такива красиви дечица като Даная ти пожелавам.

# 151
Благодаря ви за пожеланията момичета HugМного много сте мили. Докапах се тук до един компютар в хотела замалко Simple SmileТук е много хубаво но днес вятара е ужасен, ще документирам със снимков материал после. Simple Smile

# 152
biko, затова казвам, ако е от роднини е ОК, но иначе съм много против. Сигурно се досещащ, че някои животни се гледат в ужасни условия, мизерия, изпражнения, мъжът ми е разказвал за едни репортаж на Мартин Карбивски - ужас, не ми се разправя. Тъй че при вас е ОК, щом си наясно с условията, при които се гледат животните.
nevenska, вземи я пострижи и ти като заспи Joyили оше по-гадно, сложи и дъвка на възглавничката, ще постигнеш неочаквано добри резултати. JoyГоркичкото ти момиченце, но тя е таква красавица, сигурна съм, че скоро няма да има и следа от новата прическа, добре, че не е по-голяма, че като се затръшка, да не иска да излиза и прочие. Hug
Мари, дано вятъра утихне и хубавичко да са позипечете. Ох, как ми се ходи и на мен.

# 153
Момичета бясна съм Mr. Green. Вчера докато бях на работа, свекрва ми е отрязала бритона на Мони, при това накриво. Ето защо и нямам доверие, всеки път си прави каквото си иска. Забранила съм и да пипа косите на децата, защото това не и е първата изцепка, ама дебела глава, никога неслуша, вече незнам какво да направя и как да и обесня.
Ох, милата Мони, добре че не разбира още , иначе не се знае какво щеше да се стовари на "дебелата" глава на бабата.  bash Какво да правиш? Ами освен да скриеш всички ножици в къщи......
Нищо  Hug, косата ще порасне........ ама мозъка на бабата надали.

# 154
Днес ми е адски скапано настроението.Ходих на лекар,че лявата гърда ми е болезнена от няколко дни.И се оказа,че имам няколко мънички бучки и във вторник съм на мамолог.Стискайте палци да няма нищо сериозно.

Невенска,направо съм потресена как може да има такива хора.

Жълтък давам по 1/2 2 пъти в седмицата.

# 155
nevenska благодаря ти , а относно свекито ти просто нямам думи за да се изкажа smile3511 fight bambamтолкова ли им е трудно на свекървите да се въздържат и от мнения и от действия

# 156
Стелли надявам се да не е нещо сериозно преди време на мен ми се беше получило такова нещо и се оказа ,че е защото цикълът ми беше пропуснал да дойде и заради това имах напрежение и мастно образувание -това се оказа , сега пак имам проблеми с цикала  ooooh! ooooh! ooooh!да пишеш утре след лекаря

# 157
Днес съм много щастлива, намерих в един магазин страхотни дървени играчки. Искаше ми се да ги изкупя всичките. Добре ,че не съм купувала още подаръци та сега се вдъхнових. Купих на малкия една количка за теглене, около 1 час си игра с нея, сега се опитва да види сметката и на кутията.

Снощи имахме посещение от свеки и донесе много готина шапка, сложих снимка в албумчето. Показах и шапките на малена,дано се вдъхнови да оплете на племенниците. Иначе и тя така ги подстригва като и ги пратят за ужас на майка им. Не знам как ги докарва със същата прическа като нейната,че и доволни остават, че са като баба.
Искам да изкажа специални благодарности на Гадината и Клои,че споделиха с мен масажа на оченцето, много съм доволна, този път се справихме без антибиотик!

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 22:35 от Духче

# 158

Пипи - пшеничния зародиш го давам в зеленчуковото пюре, а от скоро и в млечната каша. Давах един Био, но ми свърши и сега не мога да намеря пак същото. Взех друг, който много не й харесва на Любов, има по-силен вкус на пшеница. Не знам защо не й харесва Rolling Eyes

# 159
Мари,  честит рожден ден! От здраве да не се отървеш! Много любов, щастие и финикийски знаци!
Стели, стискам палци за утре! Дано да е нещо дребно и да не се налага хирургическа интервенция! А ако се наложи - няма страшно - аз съм претърпяла две, а вече почти година кърмя.
Невенска, свекърва ти е уникална! Нямам думи просто, но косицата на Мона бързо ще порастне.

# 160
Благодаря ви за съчувствието, оплаках ви се, но още ме е яд. Знам че ще и порасне косицата пък и така си ми е сладка, но въпросът е принципен. На всичкото отгоре ми се разсърди затова и си събра парцалите и излезе. После званяла на мъжът ми да каже, че всичките и проблеми идвали от нас двамата. Голямо нахалство!!! Но хайде стига съм ви занимавала с моята свекърва. Духче, ама и твоето свеки си го бива. МИА не забравяй да водиш записките Laughing
Стелли стискам палци да не е нищо сериозно. Praynig

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 06:03 от nevenska

# 161
  • София
Пиша, пиша  smile3523

Стели и аз стискам палци, да е нещо безобидно.

# 162
Малеее, Невенска...  #Crazy
Направо не ти завиждам.... Как може такова нещо, бе, братче ????  #Cussing out
Егати хората... ooooh!
Моята никога не би посмяла да направи нещо такова (не, че аз съм се засилила да й оставям децата), защото после просто ще стане страшно...  #2gunfire
Дето вика мъжът ми: "Лудото Ленче хване ли го 5 -  минутката, най - добре всички да дърпат нанякъде !"....  Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 163
  • Canada, ON
Брей момичета, пишете ли пишете! Пишете си де Simple Smile

Мари, ЧРД!!! Да си винаги такава каквато си си - здрава, усмихната, чаровна, обичана!
Честито на всички празнуващи!

Момичета, хайде и аз да се пооплача. Хич не спим в последно време двете с Джулия. До преди около месец си спеше детето по цяла нощ. Какво стана не знам, но почна да се буди по 2-3 пъти на нощ и аз не бях особено доволна. А трябваше. Щото сега се буди на всеки 30-40 минути! През деня въобще не ще да спи. Най-много веднъж за около 15 до 30 минути. Като чета за някои дечица как спят по 2 часа... Джулия това нещо през деня нямам спомен да го е правила. Може би като много малко бебе, но не съм сигурна. Така... Освен това вчера вдигна температура 37.5. Дадох панадол и поспадна малко (до 37.1). Днес 37.9 и пак дадох панадол. И пак спадна). После пък една позната каза, че не трябвало да се дава нищо, ако Т е по-ниска от 38.5. Така ли е? Май трябва да градя опит в тази насока, колкото и да не ми се иска. И носа й леко потече, ама само като се разреве, иначе си е ОК... Като ги знам тукашните доктори хич не ми се ще да го разкарвам това дете по болници, щото ще ме върнат и ще кажат да чакам само да се пребори... май.

Стелли, Тренди, пишете утре какво стана по тези доктори и зъбодоктори.

Невенска, знам колко се радваше на косицата на Мона, но... нищо не можеш сега да направиш. Ще порасне.

Гад, да си изкарате супер!

Малко по темите:
И аз бях чела разни неща против гърнето в тази възраст, за това и не съм опитвала. Взехме едно гърне да стои наоколо, да се запознаваме с него. Слагала съм Джулия да поседне с дрехите. Не че мисля, че е правилно, а само да видя колко време ще седи - ами седи около 2 секунди някъде.
И тя като се събуди веднага се изправя и почва да гледа наоколо и като че ли обмисля каква беля да направи, какво да докопа. Ако няма нищо на ръка разстояние, отива и се опитва да си хване играчките от висящата играчка и... успява. Аз обикновено нищо не държа в леглото й, щото тя така се върти нощем, че не искам да падне върху някоя твърда играчка или да се замотае в нещо.
За авокадото и мангото - и двете ги дават, че стават сурови за след 6 месеца. Аз въведох мангото сурово на 9 месеца и половина, щото нали бавно захранвам и чак тогава му дойде времето. Мисля си и за авокадото, но още не съм решила как да го дам. Може би с малко сирене и хляб.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 04:25 от Мама Мечка

# 164
Здравейте, момичета!
Това със свекървите е ясно. При мен пък майка ми е така, прави точно обратното на това което кажа.  ooooh!Иначе свекито няма грешка. Тя слуша всичко което и кажа, може и да не го изпълнява, но поне аз не съм усетила. Ама като я гледам как слуша и за детето на дъщеря си не ми се вярва да не се съобразява с мен. Малко нещо оплетох ама нейсе... newsm78
За гърнето оставила съм го да почака до лятото.  Embarassed
Имам друг проблем Тео не иска да пие вода, кажете как да го науча. Бута шишето с вода и това е, не му харесва тази вода. При вас как е моля ви споделете опит. Praynig Hug
Да ви се похваля шофьорския курс върви добре, поне теорията. В събота ще ми е първото курмуване. Стискайте палци да се справя. Shocked Това се сещам за сега.
Честито на всички месечинки днес - Серафима на мама машка, Виктория на мама solnysko и Александър на мама lidi_!

Общи условия

Активация на акаунт