, имайки предвид, че съм минала с каката през него, но съм забравила. Ние също ненадейно вдигнахме температура. Както си беше здравичка и хоп 38.7. Съответно супер кисела и слава богу пие мляко с панадол. През нощта пак бяхме с много висока температура. Но само температура. Нищо друго. Даже снощи се наложи да се приспиваме в количката. Нещо, което с Катрин правя за първи път, но беше неутешима и не искаше да си ляга в леглото. И както се пееше в една хубава песен: "свърши вече хубавото време".Аз също гледам да не давам температуро понижаващи под 38 градуса. Стига детето да е жизнено. Оставям я така. Даже каката я пускам с температура 37.4 на градина. Просто термометъра ни е такъв за ухо и мери по-висока, а и съм забелязала, че нейната нормална температура е по-висока от 36.6.
Аз на гърне я пробвах. Седи си и й е супер забавно, но нищо. Нищичко не прави в него. Каката се научи на гърне на преклонната възраст от 2.5 и не смятам да ми става фикс идея да я уча от рано. Ще оставя това на гледачката
Относно храните - откакто минах на детска кухня съм супер щастлива. Каквото ни донесат, такова давам. Тя е много разнообразна и знам, че има всичко, което трябва на детето, като добавям плодове.
Хубав ден ви желая, мами. При нас ще е боен, предвид на това, че каката е хремава и е вкъщи и ще има да си играя...
просто няма нищо общо с готовите пюрета, пък били и най-скъпи. Подсетихте ме за пшеничения зародиш, ще купя една кутия. Моника напредва сравнително бавно с дъвченето на големи парченца - едва отскоро яде ХИП за 8 м, а Семпер почти не може да яде, без да се дави. В кухнята храната е с различна гъстота и големина на парчетата, понякога яде, но понякога мачкам и пасирам.
Супер кофти е, защото се буди ядосана .. Но ще отмине 

Нели лятото така вдигна Т над 38, без да и има нищо друго. Три дни беше така, давах Панадол, Нурофен, свещички Ефералган, Т спадаше за малко и после пак се вдигаше. И на третия ден, педиатърката, за да се презастрахова ни изписа АБ, от който след втория прием, Нели се изби и аз спрях да го давам. Така или иначе, Т падна, не се разбра от какво беше и се надявам скоро да не ми се случва пак 
) Мри честито и на теб
,тя по-скоро си дъвче четката