Дядо Коледа пристига с подаръци за Януарските дечица

• 12 239
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви за подкрепата момичета.Ще ходя във вторник,защото за тогава имаше свободен час лекаря.

Фил,не може ли да ти дадат някакъв друг антибиотик,който да е съвместим с кърменето?Майка ми каза същото като теб и МИА,че лошите неща не болят.

# 181
  • Пловдив
Ох, недейте така момичета .. Моите бучки не са болезнени  Confused

# 182
Здравейте от мен!
Стелли, и аз имам опит с подобни болежки и щом казваш че те боли, може да е нещо като мастопатия, която се е възпалило. Не е опасно. Аз имах преди години подобно топче, което адски болеше и след като го пунктираха, източиха гной, но после се успокои и мина от самосебе си. Дълги години си го имах това топче, едва сега не го напипвам, след като кърмих Мони. Аз също мисля да отида на профилактичен, но щом казвате че след 6 месеца, ще почакам малко.
Фил, антибиотиците, което се натрупват в зъбите и венците са малък брои и не съм сигурна дали са съвместими с кърменето и май се изписват за по-дълъг период. Гадна работа е този парадонтит. Можеш ако искаш да продължиш с кърменето да спреш само докато пиеш антибиотика и ако има нужда да се изцеждаш и после пак да продължиш, Даренка няма да отвикне за толкова време, ако не е готова вече за отбиване. Ако пък е, така е трябвало да стане, погледни от тази страна на нешата.
Пипи, аз на кухните не вярвам мнгоо много какво слагат и ако бях взискателна към захранването не бих давала кухня. Но щом си избрала да даваш, затваряш очи и не го мислиш много. Добре че Емо няма реакция и щом му харесва, всичко е наред. Защо тук няма такива неща, щеше да е много удобно.
Меги, пробвай да смениш чашата с друг вид, или ако пие сок, слагай по съвсем мъничко за вкус. Аз лично моята я научих да пие вода, като слагах по съвсем малко АМ, да си мисли че е мляко. Вярно голям блудкаш ставаше, но тя пиеше и не се оплакваше. Сега вече пие вода като и предложа, но си има чаша само за това.

# 183
....Don't worry about the future. Or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equasion by chewing bubble gum. The real troubles in your life are apt to be things that never crossed your worried mind, the kind that blindside you at 4 pm on some idle Tuesday....

# 184
  • София

Ти пък къде се буташ? Нали кърмиш още, моите гърди докато кърмех бяха като вафли "морени". Не знам де, ако искаш ходи да те видят за твое успокоение, ама нали затова казват 6 месеца след спиране на кърменето, да се успокоят гърдите. Чесно казано мен единия път дори ме навикаха, че не съм отишла точно на 10-11 ден от цикъла, иначе си влияело.
Не е въпрос да се успокояваме просто ей така, ама и да не се шашкаме излишно    Heart Eyes

# 185
Хе-хе, преди година по това време отново обсъждахме кърмачески проблеми, помните ли? Но тогава ни боляха зърната, а сега целите гърди....  Simple Smile

Здравейте пак.
Луси, масажа на очето се прави от основата на нослето, там, където започва ноздричката , към слъзния канал нагоре в права линия с натиск. По 10-тина движения около 10-тина пъти дневно в продължение на 10-тина дни ще оправят работата.
Фил, мисли какво да правиш, не мога да дам съвет, но заболяванията на венците се отразяват на цялото здравословно състояние, лично аз гледам всичко в устата ми винаги да е наред, защото моя позната си отиде пред очите ми от проблеми със зъбите, а беше на 35 год.
Мече, дано малката се поуспи тези дни, че да починете преди тежките празници. И да не ни забравите ако идвате насам, ей! Ние сме тук до 19-ти включително.
Невенска, мерси за инфото за българското парти, ще се видим там. Да те питам, ще контиш ли кикиморите, че Васи отсега се е затюхкала дали ще и дам да си облече коледната рокла, защото партито било коледно  Laughing.
Ханна, ако много се притесняваш за бучките, един видеозон няма да ти навреди.
Илианчеее, сънувах, че ми идвате на гости с децата! Много весело си изкарахме, заповядайте отново  Joy

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!
  bouquet

Миа, вафли, а? Интересно ми стана сега какво описание би дала  hahaha

# 186
Илианчеее, сънувах, че ми идвате на гости с децата! Много весело си изкарахме, заповядайте отново  Joy

А нас - кучета ни яли.... smile3518
Ми, добре тогава... smile3516

# 187
А, като заговорихте за сънища, аз тая нощ в малкото сън сънувах Ханна Grinning
Бях в Пловдив с някво гадже Blush и пазихме Михаела докато спи Laughing, а Ханна си почива Laughing

# 188
...
Невенска, мерси за инфото за българското парти, ще се видим там. Да те питам, ще контиш ли кикиморите, че Васи отсега се е затюхкала дали ще и дам да си облече коледната рокла, защото партито било коледно  Laughing.
...
Да разбира се. Коледно парти - коледни одежди. Ушила съм нова рокля на Маги и трябва да се облече. До неделя и Мона трябва да я спретна празнично.
Gerit0, забравих да отговоря на твоето питане. Маги стъпваше от самото начало на пръсти, после проходи на пръсти, въпреки че според мен е по-трудно да си стабилен така Laughing. Доста време ходи на пръсти като балеринка, но сега си е ок и вече всичко си е нормално. просто някои деца така прохождат. Забелязвам и Мони стъпва от време на време така, но не се претеснявам. И аз мисля като Слънчи, че е резултат от проходилката.
А, като заговорихте за сънища, аз тая нощ в малкото сън сънувах Ханна Grinning
Бях в Пловдив с някво гадже Blush и пазихме Михаела докато спи Laughing, а Ханна си почива Laughing
А как така я опазихте с гаджето?!? Wink Joy

# 189
  • София
Миа, вафли, а? Интересно ми стана сега какво описание би дала  hahaha

Яйца, ама на очи  Embarassed което си е добре, можеше да са като детски чорапчета  Mr. Green

# 190
Миа, демек като обрив, ако ги намажеш с йод и ще минат, а? Mr. Green

# 191
Филиии, тя Ханна като я знам как обича да оставя Мишето на чужди хора ... ама айде, щом си ти, пък и с гадже, явно ти има доверие ....  hahaha

Миа, браво, поне има някаква форма. Аз съм на лисичи муцунки в момента  #Cussing out, но едната гледа по-надолу от другата.

Ей, добре че се появя от време на време да ви пусна някоя муха, като гледам веднага става весело  hahaha hahaha hahaha

# 192
 Фил Аз докато бях бременна пак имах проблеми със зъбите и тогава ми се наложи да пия антибиотик и лекарката ми беше казала че стават всички от рода на аугментина.  Thinking  Но не съм абсолютно сигурна да не те объркам, питай може да има и съвместими. Аз засега удържах положението без лекарства.

# 193
  • София
Мамите с опит, я кажете кога се "издължават" децата? На Жоро буквално, взеха да му падат всички панталони от 2 дена. Изяжда си всичко и не иска повече (да каже човек, че не му стига). Преди имаше тумбаче, което наистина за седмица изчезна - много ми е странно  newsm78

# 194
  • Canada, ON
Момичета, кажете някакви симптоми за обезводняване? Сега ще потърся, но нямам много време. Джулия от снощи до днес на обед (за 17 часа) е изпишкала 113 грама, като в това число е и едно ако. Много малко ми се струва, за това го и мерих. Иначе изглежда ОК, няма температура, но е малко нервна.

Иначе аз пък сънувах тази нощ как Джулия си играе с Мони и Маги на Алекс. Това му се казва форумско обсебване.

.....

Момичета, намерих инфо. Освен това записах час за доктор за след 3 часа. Май съм малка паника, ама какво да правя... Притеснявам се.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 20:36 от Мама Мечка

Общи условия

Активация на акаунт