Дядо Коледа пристига с подаръци за Януарските дечица

• 12 214
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
На мен пък ми харесва Анастасия Wink Вечерният график на Нели е съобразен със сериала Embarassed

Мече, дано притесненията ти са били напразни Hug Пиши какво е казал доки.

Внимавайте какво ще сънувате тая нощ, че нещата много се омешиха Laughing

# 211
Ха, привет ви

За сериалчето- и аз си гогледам, ама го тегля от нета, че половинчо вечер релаксира с "Военни престъпления" по Диема. Та вечер в нас се гърми и разследва.  Mr. Green Яни даже и да мрънка в леглото, кой ли ти я чува  Whistling Иначе съм фенка на Софи- много готина. А таз Елица само устнички цупи, но е убавица- спор няма. И аз искам такива очи... ама няма да ми тичат на цапнатия език.. Thinking Joy

Много теми, голямо чудо сте изписали- нищо не запомних..освен яйцата на очи на Миа и лисичите муцуни на Гадинката...  hahaha Моите са като къси чорапки, ама напълнени с вата!  bowuu Кат станат три четвърти чорапите и ще ходя на ремонт и смяна на реглажа  Grinning Ама и както съм раздула калниците напоследък.... Confused общо казано - си плача за основен ремонт  hahaha

Хайде пак за гърнето  Joy
Да питам мамите с опит - Някоя приучавала ли е детето направо на тоалетната чиния?l:
Аз не! Яни бърка вътре и си мие ръцете. Гърнето само го ближе,а вчера си слагаше вътре отпадъците от гроздето, дето го беше набарала зад гърба ми..  Crazy Та гърнето просто е част от обзавеждането.

Миренцето, едно въпросче. Гледам снимката в подписа ти и малкият януарчо сте го накиприли с рога на еленче. Как ги търпи? Не ги ли маха? На Яни съм й взела пипала на пеперудка (розови и с пухче-кич голям Flutter), но тя ги маха до минута.  ooooh! Сега тренираме за маскения бал другата седмица  Joy

# 212
  • София
Еви, две сме значи от 5 часа  Joy
Аз пък заради Освалдо го гледам, почти от началото.  hahaha

Имах ли нямах ли друго да ви разказвам не знам. С вашите сънища ме убивате направо  Laughing

Айде сериозните неща утре.

Стискам палци на всички малки и големи с някакви здравословни притеснеия  Praynig

# 213
Ааааааааааа, и сериала в 5 гледам hahaha

# 214
И с'а к'вооооо ????
Ще се окаже, че само аз си гледам "Шепот от отвъдното", така ли ???
   Crossing Arms

# 215
  • Canada, ON
Благодаря ви за подкрепата момичета! Страшни сте!

Доктора каза, че някакъв вирус май сме хванали, щото и други дечица имало с подобни симптоми. Малко сме се обезводнили, ама не било проблем. Да пие повече течности и един разтвор срещу обезводняването. Каза, че момичето ни е с характер - голямо пищене беше докато я преглеждаха, а като я гушнах - млъкна на секундата. Сега я гледам - весела, играе си, няма температура и доста вода изпи. Специалния разтвор го купихме, но май за сега няма да давам. И още една добра новина - имахме преди няколко дена ехокардиограма ( не съм сигурна, че това е точното име), щото Джули имаше едно леко шумче като се роди. Та резултати вече бяха при доктора - нищо проблемно не се виждало вече, но ще имаме контролен преглед след година.

Та така. Вие леко със сериалите.

Гад, може в неделя да ходим до магазин Карлово. Ако го решим окончателно ще се обадим. Може да изпием по кафе някъде и с Невенска, ако сте свободни.

Ханна, нали знаеш, че аз всичко меря, смятам. Имам една везна и памперси с нея също меря. Само когато се налага обаче. Дано не ми се налага скоро пак да се паникьосвам.

# 216
Мечее, в неделя с Невенска, че даже и май с Коконка сме на българско коледно парти в Св. Св. Кирил и Методийй. Ще има над 120 български дечица, заповядайте, от 11.30 ч. е. И дадо Коледа ще има, както и кебапчета и баница. Предполагам, че поне 4-5 часа ще сме там. Казвай докато е време. Може ако дойдете до нас да тръгнем заедно.

# 217
  • на плажа
  Добро утро! Канадската дружина ще купонясва  Wink. Весело изкарване ви желая.
 Сериалът го гледаме и ние, а отгоре на всичко участва и един приятел ( Пецата - съкилийникът на Андрей).

# 218
Ох, добро утро и от мен!
Много не ми понася чак толкова рано да ставам. Мърко се беше опикал за поредна нощ и докато го сменях се разсъни и сега вече беснее, ще пробвам след половин час да го гушна и да дремнем до 9.30, но не всеки път се получава.
Не знам какво става, но откакто пие по едно шише мляко вечер, почти всяка сутрин е мокър, всякакви памперси пробвахме, сега е с Либеро и същата работа.
Мен не ми е за прзането, ами някой път докато го усетя и ще вземе да истине, все така да седи мокър, цялата му страничка.
Оф, айде за сега, ако поспим може да зазвуча по-ведро. Tired

# 219
Добро ви утро!
Ние с мъжо излязохме да се разходим по магазини тази вечер и се видяхме с едни приятели, та после хаиде в тях и сега се прибираме. Децата изпозаспаха, татито гледа за НЛО а ей ме на аз тук да прегледам какво сте писали. Голяма седянка се е заформила тази вечер, то сериали, сънища, "чорапчета", паднах от смях. Joy Теди, и ти както винаги чудесено изказване по темите си заформила.
Мече, зло да те забрави! аз каква съм завеяна и как не се сетих да ти кажа за партито. Embarassed Добре че Гада е насреща, нали тя е по организациите. Ами хайде идвайте - какво чакате. Радвам се че не е нищо сериозна с Джулка, ще се оправи. Hug
ИраМира много сте готини с Мирко на снимката

# 220
аз бях малко "градска" снощи и съм изтървала купона Grinning ама няма лошо, наваксах си Grinning

аз не гледам сериали, ако имам време, предпочитам да се изтегна с книжка. нещо не съм много по тв-то.

никой ли не знае колко горе-долу вода на ден е добре да пият децата на тази възраст?

Миа, ти не си ли мама с опит? Laughing Емо си има шкембенце Simple Smile а е 8 кила

Теди, Емо и 1 минута не може да изтрае коледна "украса" на главата си. ама много иска да ги слага рогата и шапките на нашите глави Grinning

# 221
  • Карлово
Пък се чудех с какво се навъртели 4 страници снощи hahaha За бан сте половината, то бива спам, то може, ама по една приказка за децата да бяхте казали.

# 222
Микки, не шашкай тъй хората, че ще почнем пак само за бебета и плетки Grinning

Добро утро!

Еви, от вчера ще ти казвам, големи сте сладури вие с таткото! Hug Laughing

# 223
  • Пловдив
Микки, не шашкай тъй хората, че ще почнем пак само за бебета и плетки Grinning
Laughing То плетки, бебета, сериали .. все тая  Laughing

Трендафилке, стягате ли се за бъртдея?  Simple Smile
Мече, радвам се, че Джулка е добре  Hug

Канадки - много гот, че се събирате да купанясвате.

По повод брадите и косите  hahaha - Моя все с брадичка ходи и с коса  Flutter Та веднъж му викам - Хайде, махай я тази брада, че ми писна. И след 5 мин - гледам - голо лице  Crazy
Неможал да ме разбере, че съм се майтапела, а искал да ми угоди  Laughing Много му се смях после  hahaha

# 224
Добро утро  Hug
Да знаете че със смях съм си пила кафето тази сутрин  Laughing
Мацки страшни сте да знаете,всички имате невероятно чувство за хумор  Peace
За сериалите да си призная и аз ги гледам (Клетва за отмъщение и Забранена любов)  Blush
Ewito и ние сме така напоследък,всяка сутрин Марти се събужда мокър  Tired ,незнам на какво се дължи,какви ли не пеленки смених и няма ефект....

Общи условия

Активация на акаунт