Дядо Коледа пристига с подаръци за Януарските дечица

• 12 210
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Голям купон сте заформили снощи Simple Smile Не го изпускам и аз "Забранена любов", а също гледам от 13:30ч по Нова ТВ "1001 нощ"- много готин сериал Peace
Ewito, и Боби се събужда почти всяка сутрин целия мокър, ама много вода пие.
Пипи, незнам какво количество вода е нормално да се пие на тази възраст, но Боби за денонощие изпива около 800-1000 мл, като жаба е, а и аз много вода пия.
Стелли, всичко ще бъде наред, мила, не се притеснявай Hug

# 226
  • София
А добро утро! Гледам снощи не сте скучали.   Heart Eyes  Ами то не може само за пюрета и наакани памперси да говорим. Пък темата за "чорапките" си е направо бебешка. Мойте все още изпълняват основно ролята на шишета с мляко и залъгалки. Та все още не са заприличали съвсем на мекички. Обаче татито ми е обещал след като и братчето на Ивана (живот и здраве), мине през тях, да ми подари "основен ремонт". bombs Ама като се замисля, май подаръкът ще си е за  негова употреба.... Laughing
А за сериалите, взех че и аз прогледах този от 5 ч.  Embarassed Ами точно тогава вардя рекламите, че да успея да пробутам кашата на Ивана и лека полека взех да хвърлям по едно око. Малее, докъде го докарах. 

Пипи, ето инфо за водата от моите записки от Темата за захранването:
"Количество вода дневно преди 1 год.
* колкото иска детето
Това е стандартната препоръка навсякъде.
Достатъчно е да му се предлага често или водата да е пред погледа му, за да я поиска или вземе.
* до 50-120 мл
Количеството е в смисъла на ограничение, не препоръчвано за изпиване на ден.
Това количество вода е спрямо нужното мляко от 600-950 мл дневно. Ако водата е повече, приема се, че ще бъде за сметка на млякото.

Два примера за полезно съотношение за 1-3 год.:
* мляко : вода : сок = 4:2:1
* вода = между ¼ и ½ от другите течности (мляко, сок, чай, айран, евентуално супа и др.)"

# 227
Ха, привет ви

Миренцето, едно въпросче. Гледам снимката в подписа ти и малкият януарчо сте го накиприли с рога на еленче. Как ги търпи? Не ги ли маха? На Яни съм й взела пипала на пеперудка (розови и с пухче-кич голям Flutter), но тя ги маха до минута.  ooooh! Сега тренираме за маскения бал другата седмица  Joy
хахах ами мн е смешен ,като му ги сложа почва да си върти главата и да ги търси къде са отишли ,не ги маха все още само се чуди мн ,навежда си главата напред за да ги види и ги пипа ,но пък шапка ако му сложа веднага я смъква ooooh!
Цитат на: Джуличка в събота, 13 декември 2008, 01:56
И с'а к'вооооо ????
Ще се окаже, че само аз си гледам "Шепот от отвъдното", така ли ???   

и аз ,и аз ,и аз
много му се кефя   

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 11:00 от mirenceto

# 228
И с'а к'вооооо ????
Ще се окаже, че само аз си гледам "Шепот от отвъдното", така ли ???
   Crossing Arms
и аз ,и аз ,и аз
много му се кефя  Hug Peace

# 229
  • Пловдив
Относно водата - На Михаела сигурно и 20 гр. не и се събират  Tired Предлагам и, когато иска глътва по 3-4 глътки, не повече, но когато неиска .. просто няма как да я накарам да пие.
А и незнам колко кърма пие, невярвам да е чак толкова много. Сокове и чайчета не пие. Нощем абсурд да пие вода. И кърма не пие през нощта. Сутрешния и памперс след 12часа престой е пълен, но никога не се е събуждала мокра.
Ще видим изследванията на 1 год. за урина какво ще покажат  Rolling Eyes

Относно "чорапките"  Laughing - Моите са като кръгли пирожки  hahaha Уж да имат пълнеж, не е да е съвсем без хич  Crazy Но и аз ги чакам да се спаружат като студени мекици Simple Smile

Този сериал в 17ч - От няколко дни хвърлям по едно око на Освалдо. Много ми е смешно, защото незнам той положителен герой ли е .. какъв е .. що така не я иска тази мацка. Или гадняр го играе  Laughing Гледам само сцените с жена му  Crazy

# 230
И аз да попитам нещо мамитата с по-големи деца:
Кога изтичат 2-те години майчинство - когато детето навърши 2 години (на РД) или когато ти е бил термина? Една позната ме попита, а аз... незнам  Blush

# 231
Добро утро!
Ewito, и Боби се събужда почти всяка сутрин целия мокър, ама много вода пие.
Пипи, незнам какво количество вода е нормално да се пие на тази възраст, но Боби за денонощие изпива около 800-1000 мл, като жаба е, а и аз много вода пия.

и ние сме така с водата преди да заспи пие по 2 пълни догоре (250мл) шишета ,за през ноща приготвам 3-то, а през деня също пие доста вода и винаги сутрин сме до ушите мокри и няма памперс, който да издържи на това количество вода #Crazyдаже споделих с педито ни преди известно време и тя каза че до 2литра на ден няма страшно и е полезно да пие вода, по-лошо е ако не пие хич вода(става въпрос за децата които не са на кърпа) Peace

# 232
Голяма веселба сте си спретнали вчера  Joy Joy Joy
И аз искам "основен ремонт" на бюста........мъжа ми каза че може да ми даде за рождения ден 2 хил.лв за едната цица и догодина за другия рожден ден още 2 хил.лв за другата  hahaha

Мама Мечка, дано ви се размине вируса. А за сърцето браво.
Евито, това с опикаването май е присъщо за момчетата. Моята Рая също пие много вода през нощта, но до сега само веднъж ми се е случвало да пропусне памперса. Много често обаче ми се случва да сменям памперс през нощта.

Стискам палци  fingerscrossed на всички които им предстои ходене по доктори.  Hug

# 233
  • София
Първо да се изкажа за децата, пък после ще си кажа и за сериалите  Flutter

За шкембенцето и издължаването. Нямам опит в това отношение. Ева толкова не искаше да яде, че никога не е имала корем. като я водехме на море направо съм се ужасявала докато я гледам колко е слаба. За щастие сега е по-добре.
Жоро уж е 10150гр. последно, има пак съвсем леко коремче, но взеха много да му падат панталоните. Може пък да е защото взе да ходи основно, а не да пълзи и от земното притегляне  Grinning

За обезводняването, нали имаше диария на 2 месеца и тогава изчетох. Лесно се проверява за тежко обезводняване като се щипне кожичката. Ако моментално си възвърне позицията, няма страшно. За оводняване се ползва рехидрин, като домашен рехидрираш р-р се прави лесно от 1/4 ч.л. сода, 1/2 ч.л. сол и 2 ч.л. захар на 100мл. вода.

DesiT 2-те години изтичат точно 1 ден преди РД. На РД трябва да си на работа.

Ние нямаме кабелна, а както се знае по другите телевизии през деня текат основно сериали. И Жоро като си прещраква по каналите, аз съм в течение на всички (то трудно е да не схванеш за какво става въпрос). Много не им знам имената, ама този с близнаците болни от каталепсия много ме развеселява. Даже проверявах има ли наистина такава болест. Мъжът е луд фен на "Забранена любов" и сега като е при майка си ми се обажда вечер да си го коментира  Joy
Вчера усмивка ме нави да изгледам една серия на 1001 нощ, та и по него вече съм компетентна. денят приключва с д-р Хаус, а днес започна с "Пипи дългото чорапче" и онова детско за г-н Жасмин  hahaha

Ewito, Елица и Нора за сега не са сестри, но кой знае след една година как ще се извърти роднинството  Wink

Ще станем по 100 кила с тази телевизия, вместо да тропаме хорца като канадки   Sad

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 12:17 от M_I_A

# 234
Добро утро Simple Smile
DesiT, в майчинство сме до навършване на 2 години на децата ни Peace
Мече, радавам се, че не е нищо сериозно Hug

Аз и тази сутрин съм недоспала Confused Нели пак цяла нощ ми беше на гърдата...Та в тази връзка не знам моите мекици ли ще са, чорапи ли ще са след време....абе във всеки случай трябва да почвам да водя преговори за ремонтиране Laughing

Хубав ден на всички!

# 235
MIA, Gerit0 - много ви благодаря  Hug

# 236
Добро утро...  bouquet
Нещо станах с д - то нагоре днес, ха да видим кой ще го отнесе...  Whistling
Иначе гледам, че водата сте обсъждали - и моя не ще ...  Naughty
Пие само от чашка (не с накрайник, обикновена) и се олива доста повече, отколкото успява да си пийне...

# 237
Съжалявам , че когато е най-весело не съм на линия  Laughing
Не кърмя вече 2 седмици и гърдите ми изглеждат учудващо добре. Не перфектно де. Но това се дължи на повечкото килца които имам.  По скоро едно изсмукване на мазнините ми трябва
Мъжът ми преди няколко дни ми пусна много интересна оферта. Да си родим след 2 години още едно детенце. Та най-малкото като стане примерно на 12, баткото ще е на 26 и може да има вече деца. И да ни води внуците да ги гледаме и в къщи винаги да има дмалки дечица  Joy. И на мен ми се иска още едно дете но не бях поглеждала ситуацията от този ъгъл  Laughing
Сериали- като имам малко време денем, пускам фокс лайф. Там сериалите ги знам наизуст и заспивам много бързо.
А забранена любов и при нас е хит. Чудим се каква поредна глупост ще измислят. Елица като припадна веднага я разконспирирах че е бременна, нищо че не съм чувала някя бременна да припада. По сериалите винаги е така обаче.
И при двете си бременности следях Дързост и красота. Сега толкова нерви нямам. Имформирам се веднъж седмично от темата тук какво става.
И да не е спам. Отвреме навреме меря сутрешния памперс. Днес тежеше рекордните 530гр  #Crazy. Вечер Натали изпива 180 мляко, 200 вода с малко сок, и към 6 още 150 мляко. Тази сутрин беше пропуснал малко памперса.

# 238
  • Карлово
Аз да бързам да ви заплаша с бан, забравих за сериалите. Сега следя Дързоста, че като е студено времето и няма какво да се гледа, докато Ангел обядва гледам Предателство, сега ме светнаха, че имало някакъв турски по същото време, ще взема да го загледам и него. Вечер гледам Дансинг старс, а по времето на Забранена любов се приспиваме и къпем, затова го изпуснах него.

Вода-установих, че Ачо се справя перфектно с пиенето от обикновено шише от минерална вода. Онзи ден аз си пия, той ми квичи нещо и аз на шега реших да го пробвам, мале, що вода изпи така

# 239
За бан сте половината, то бива спам, то може, ама по една приказка за децата да бяхте казали.
Moля, моля, аз накрая все пак споменах и детенце.  Naughty Mr. Green
Джули, къв е тоз сериал? Не съм го и чувала...

Добър ден.
Днес нещо ми е умряло и заспало. Половинчо припушва по цигарка, детенце спи, аз си изгледах записите на сериала, сготвила съм, чистенето ще е по-нататък, че да може дребосъка да си отспи и да не ме занимава после с глупости....
А да знаете как ми се ходи на кафе с дружки насаме и да не си говорим за бебета и да няма едно увесено на крачола ми човече и един побутващ ме мъж "айдиии, да си ходииииммм"  Tired Сега съм в процес на преговори  Blush

Яни вода също не пие. Излъгвам я за по глътка ама от нормална чаша. Но честно казано не се притеснявам дали й стига, защото памперсите са си доста пълни и напоени. Извинявам се, че не мога да споделя теглилките им, ама да ме прощавате - не ми е дошло на акъла и акото на щерката да измервам.  Whistling Аз само по темето я барам да видя какво прави фонтинелката (а после докладвам на татито и все бъркам "фонтанелка" с "мантинелка" Embarassed) Затворила се е и не давам вече Вигантол. То не че и преди бях много редовна, ама нали....

Завиждам благородно на канадките за купоните. Ние понеже си нямаме тука клуб "Кирил и Методий" май затова няма такива организирани партита  Joy Да пуснете по някой репортаж! И да! Вале, внимавай с хорцата, че лисичките ще вземат да мърдат с муцунки като ловджийски сетери по следата на пъдпъдък  hahaha

тази нощ пак спахме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт