Отговори
# 225
  • София
Та ето ни покупките Simple Smile

легло - модел Валери на Арбор (размер 70х140) - от Пиги'с Хаус за 215лв

най-горда съм от него - дървенко, чудничко Simple Smile

матрак - модел Baby на Магнифлекс от Пиги'с Хаус за 149лв

вече писах- скъпичък е, но има 5 години гаранция... А леглото живот и здраве ще си го ползваме толкова време

Помпа - Авент за 92лв от Пиги'с Хаус - беше в комплект с 5 малки чашки за съхранение на кърма

Само да има кърма  Praynig

Стерилизатор - Авент от Хиполенд в Скай Сити - 160 лв - имаше подарък 2 големи шишета с биберон

Този е бързия вариант... Има един друг за +100лв, но стерилизира по-дълго. Този за 8мин е готов а шишетата са ОК за около 6 часа
Като се замисля малко излишна покупка... Но смятам да го пусна в продавалника когато вече не ни трябва /както и всичко останало/

шишета & биберони - Авент - имаме си 4 х 125мл (с биберон No 1) и 2 х 260мл (с биберон No 2), както и 2 биберона-залъгалки - всички са подаръци от училищата на "9 месеца". Гледам че се формя комплект с цена 46лв  Peace

ваничка - ОКBaby Evolution от складана Вис Виталис в Пловдив за 54лв

Аз не исках ортопедична - исках нормална със стойка, но милото се разсърди че само се моткаме по магазините и нищо не купуваме, та склоних.. Сега не съжалявам Simple Smile /пак с мисъл за продавалника/
Пък и си има дупка за източване

подложка за повиване - мекичка отново от Вис Виталис - за 25лв някъде

тази на снимката беше 12лв май.. нашата е с по-хубава картинка и май малко по-дебеличка, но от същия тип.

Тъй като сме монтирали матрачето на най-висотото ниво на леглото, смятаме да не купуваме специални стойки нито за ваната нито за повиването. Аз много исках стойка поне за ваната, но струват >150лв и се отказахме

термометър за вана - BabyNova за 5 лв от Вис Виталис, но после се загледахме и се оказа че самата вана има нещо като термометър... newsm78

дигитален термометър - Chicco за 10ина лева пак от Вис Виталис

Ама с милото си мерихме температурата под мишницата и на мен ми показа 36.3, а на него 35.9... Според мен показва между 0.5 и 1 градус по-малко, но ще сравним с домашния живачен.

Термометър за стаята - на Факелман пак за 10ина лева от МЕТРО

аспиратор за нос - BabyNova от Вис Виталис - не помня колко беше, но беше евтин

Може би ще се наложи да купим по-качествен по-нататък....

четка и гребенче мисля че на NUK взехме... и се чудя за какво толкова бързахме с тях....
четка за шишета и биберони не си спомням на коя марка беше

За козметика сме се спряли на серията на СебаМед...
Имаме тестери от тях, от Медева и сега от Судокрем /отново от училището на "9месеца"/. Милото има атопичен дерматит и тестваме върху него - СебаМед е единственото което му действа положително и при това мигновено.. Тъй като хлапенцето няма как да има кожата на съседа, решихме че каквото помага на татко, ще помага и на бебчо.. /На мен и трите марки ми действат ОК/
Във всеки случай първо ще пробваме с тестери де... че това май е най-скъпата бебешка козметика  Money

Дрешки сме накупили - остават ни съвсем малко неща за да попълним по-разпросранените списъци. /не ви ги показвам, защото част от тях са в цвят Simple Smile/
Чаршафчета и обиколници и т.н. сме оставили на бабите - нека и те купят нещо Simple Smile
дебело одеалце си имаме, както и чувалче за спане
тънките одеалца - отново за бабите

За количката още се колебаем - за сега сме решили да вземем кош за кола на Макси Кози /за 270лв/ с идеята да купим Куини/за 1100лв/ някъде към февруари - март
Ако нямаме пари, ще купим друга по- евтина /например Кенгуру за около 400лв/, но поне коша ще е качествен, че и без това най-важна е безопасността в колата.

кенгуру още не сме избрали... От слинга се отказах, защото с моя гръб и кръст няма да го ползвам. Та татето ще носи бебо и сигурно той сам ще си купи подходящия "уред"

Това е моят отчет с покупките... Надявам се съм била от полза на мамите, които тепърва ще обикалят
Като забележка мога да кажа, че в интернет магазините цените са същите като в другите магазини, така че ако ви е студено, по-добре поръчвайте от там..

Пожелавам ви лека нощ сега, че всички филни свършиха и ще почнат тъпите среднощни игри  ooooh!
  bouquet  bouquet  bouquet

П.П.
Забравих да ви кажа за овлажнителя...
Харесали сме един много елементарен в магазина на Горение на бул.Европа /почти веднага след Околовръстното/ - струва 50лв.
Авент и другите имат някакви, ама 200лв няма да дам посмъртно!
В Техномаркет ни кааха че Филипс имали, но свършил - ще пообиколим и ако го намерим и не е много скъп, ще вземем него.
А сме си харесали пак на Филипс ако не се лъжа един радиочасовник с термометър и измерител на влажността - струва 109лв пак в Техномаркет.
Тъй като нямаме никакъв часовник вкъщи, може би ще купим този, дано само да е качествен

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 01:31 от carbo

# 226
Добро Утро слънчица,
Хайде на закусчица

carbo Страхотни покупки  Peace ... Аз не мога да си позволя да купя цялата гама на Авент, но пък за сметка на това, мама ми носи Чико бутилки от Испания.  Ваничката е супер, не мога тук да намеря такава.

Фокси  Hug Ето толкова много се радвам за теб.  Честит нов дом, нека бъде изпълнен с много щастие и детски смях.

Tiffany Michelle Честит Рожден Ден  Hug  Да си много щастлива и засмяна, особено през Февруари.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 08:42 от Албена13

# 227

newsm74 Фокси честит нов дом изпълнен с много детски смях! newsm63 Hug
blueberrygirl  и при мен има поводнисто течение и аз като теб си помислих че ми текат водите, но доки каза че има някаква инфекция и ми изписа полижинакс за 6 дни. Каза също че това е доста срещано при бременните на този етап! Така че споко има и други като нас! Hug Hug Hug

# 228
  • София
Добро утро мамчета,

едно витаминозно допълнение към закуската от мене  Simple Smile

Фокси, честит ви нов дом! Само хубави емоции в него ви пожелавам!

Ооо, и рожденичка си имаме днес Laughing
TiffanyMichelle, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и с едно прекрасно бебче на финала!

# 229
  • Стара Загора
Добро утро и от мен  Hug
TiffanyMichelle ,честит рожден ден ,любов ,здраве и здраво и красиво бебче през февруари   bouquet

# 230
TiffanyMichelle да си жива и здрава и много щастлива. Много да се обичате, и още едно прекрасно и здраво човече след някой и друг месец Simple Smile
 И казвай каква е изненадата де, че само я мислим  Heart Eyes

# 231
  • Варна
Първо честито ни бебче от вчера - по-скоро да си е в къщи при мама и татко.
Честито и на рожденничкатаSimple Smile

Пожелавам ви поне днес да си починем от нови бебешки попълнения - да потраят още малко.

Аз да ви се оплача, че моята док ми оказва голяям натиск да раждам секцио - главата на беба била голяма, аз съм била с много тесен ханш.... Ама няма да и се дам без бойSimple Smile Защо така натискат за секцио? То ясно, че им е по-лесно, по-бързо и по-скъпо, ама това вече е прекалено... 

Е, много съм заспала...аз съм от януарските мами, а обърках тематаSimple Smile))

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:04 от Мим

# 232
 Simple SmileДобро утро момичета!
Фокси честит нов дом да го изпълните с любов , хармония и детски смях.
Тифани Мишел  newsm59 много здраве, щастие, любов и най- прекрасното слънчице през февруари
Тони браво на малкия юнак, да  получите най - прекрасния подарък за празниците като си го вземете вкъщи.
Коледа наближава и на всички ни желания съкровени изпълнява!
Хубав ден от мен.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:39 от son4e

# 233
  • София
TiffanyMishelle  newsm59 .Весело изкарване на празника.Много здраве,щастие и едно прекрасно човече февруари.

# 234
Момичета привет и от мен  bouquet Hug има ли някой да е ходил на отворените врати в Щейново. Моля да сподели някакви впечатления и ако знае някакви цени.... Много благодаря. Весел ден на всички красиви коремчета.  bouquet

# 235

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН TiffanyMichelle, много здраве, късмет и сладко бебче през февруари ти желая Peace

Карбо, страхотни покупки Peace, аз моя мъж го склоних през януари и ние да понакупим някои неща, дано времето да е благосклонно към нас.
Радвам се, че почивчицата добре ти се отразява Grinning

blueberrygirl дето се казва, здраве да е, че си лежала в болницата, ама поне правилно да те бяха лекували и да не те бяха стряскали, а иначе и при мен си има течение, а микробиологията ми досега все е добре newsm78

# 236
Добро утро и от мен,

TiffanyMishelle Честит рожден ден

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и сладко бебче февруари  Hug

Фокси, честит ви нов дом. Изпълнете го с много детски смях и хубави емоции.

tumpi бульовче беше ходила на отворените врати в Шейново. Мисля, че поста и за там е в тази тема  newsm78

Carbo според мен вие сте напълно готови за посрещане на новия член на семейството. Нека само изчака още мъничко и догодина може да излиза  Wink
Искам да те питам за леглото - спомена ,че е дървено. Ние също мислим да вземем легълце от естествено дърво, а не ПДЧ-та и МДФ. Но засега сме се спряли на едни полски модели, които излизат горе -долу на същите пари. Но въпроса ми е много ли е тежко това легло. И като вдигнеш матрака на най-горното ниво , отдолу чекмеджето покрито ли е с нещо или то си седи открито. /уф ен знам дали ще разбереш втория ми въпрос/  newsm78

За ваничката и аз съм се спряла на същия модел. Само че я гледах в магазина на Чиполино и беше около 90 лева с комплект стойка. Дали ще ми трябва тая стойка и струва ли ти се удобна ваничката.

Магазина на Вис Виталис заслужавали си да се посети- откъм асортимент и цени?

И последно за училището в Тина Киркова- кога почва, колко парички и какво представлява курса?

# 237
Добро утро, мацки  Simple Smile

TiffanyMishelle, честит рожден ден   bouquet Пожелавам ти много щастие и обич у дома   bouquet

Боровинке, много се радвам за развитието на нещата. Само да ти призная, че откакто сподели за твоя случай, аз непрекъснато си мисля, че ми изтичат водите, особено като ми се изпоти дупето  Rolling Eyes Embarassed Изобщо аз също имам засилено течение, но някак не мога точно да го определя - воднисто е, но не е прозрачно, на превръзката ми остава с жълтеникав цвят  Embarassed всъщност такова винаги съм си имала, само дето сега е по-обилно.

Фокси, много, ама МНОГО се радвам за вас  Simple Smile Дано случите и на печени хазяи  Praynig

Напълно се присъединявам към апела на Карбо. Спирайте работата, момичета! Ако се притеснявате от болничните, просто вземете отпуски, ако са ви останали, направете нещо по въпроса. Аз за болничните вече категорично отказвам да мисля. Не ме интересува нито бази, нито месеци, нищо вече. Всеки ми казва нещо различно  Crazy Каквото сабя покаже  Whistling

# 238
  • София
TiffanyMishelle Hug

Пожелавам ти най-сладкия и пухкав подарък през февруари!

Фокси, ние сме от скоро новодомци и нямаш представа какъв е рай! Честито!!!

Blueberry, много хубави новини. Сега във вторник ще чуеш още едно компетентно мнение от Жекова със сигурност.

Албенче, недей, бе душа, умирам за шоколадова торта или кекс, а не могааааааааа! newsm45

Да ви се похваля, моят юнак се скъсва да хълца... Много е смешно. Ама знам, че е полезно, защото било упражнение за диафрагмата! Simple Smile

# 239
Бях по объркала имената, за което много съжалявам.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:43 от son4e

Общи условия

Активация на акаунт