Отговори
# 225
  • Бургас
Не съм се появявала тия дни защото Стефко от петък следобед е с Т около 38- 38.3. Кърмя го до припадък. Вечер спим направо залепени, но до сега няма ефект. В събота на обяд ходихме на лекар, чисти гърди, нищо няма. Не искам антибиотик. Утре ще го заведа при личната. Дано тази нощ я преборим гадната Т! Иначе съм го подковала и с витамн С, есберитокс капки давам, Вибрукол свещички му слагам, шипков чай...
Исках да поздравя имащите повод ама мисълта ми така бяга. Много ми е криво.

# 226
Драгонче, много криво това положение у вас. Ние с моя най-редовно се караме заради нечии роднини, най-вече неговите, моите са далече. Извода до който стигнах е , колкото и да мърморя-файда никаква. Всичко оказва влияние на мен-вдигам кръвно, от там и на малката. Не искам да е така и правя всичко възможно да не обръщам внимание.Прегърни си дечицата и се усмихни заради тях.Малката да не е урочасана? Thinking
Вяра, рядко си сериозна, а тъжна не съм те виждала никога. Дано Стефко бързичко да се оправи и да започне пак да шета из вас..
Момичета, стискайте палци. Praynig Гласувах за Жоро от ББ и си чакам 60те хил.лева. Даже вече ги наместих Money Laughing

# 227
Виви,стискам палци да се оправи Стефко до утре и да не стигате до АБ Praynig Praynig Praynig Hug
Драконче Hug,дано се наредят при теб нещата ,споделяй тука при нас ако ти олеква Hug

Краси,и аз чакам 60 хилядарки MoneyРосен гласува за Наталия,а аз за Жоро,сега си чакам парите. Crossing ArmsА за мене пийна ли едно коктейлче newsm03

Лека и спяща на всички smile3524

# 228
  • ВАРНА
Здравейте. Да се разпиша преди лягане, и преди Мери  Laughing  Hug.
Момичета, благодаря ви за поздравите и пожеланията за Емчи и за брат ми.
Роси, Алекс-леопарда е страхотен. Колко уверено си ходи, нямам думи.  Heart Eyes И какви разстояния взема само, браво.
Драгонче, много е гадно така значи. Пу, много се дразня, когато трябва някой да търпи подобни неща. Яд ме е, защото е несправедливо. Дано всичко се нареди скоро в положителна посока.  Hug
Стискам палци за хилядарките  fingerscrossed. Аз пък предпочитах Наталия да спечели, фаворит ми е от началото.
За БЦЖ-то, на Емо му се появи червено, когато беше на около 2 месеца. Сега вече е много бледо, но то се проверява май на 7 месеца.
Изида, а дано /за килцата/.
Виви, ще му мине бързо на Стефко, ще видиш  fingerscrossed
Ави, вярно е, не се забравя. Днес особено, на рожденния ден на вуйчо му Wink. Честити 3 годинки на Пепи.  Heart Eyes
Спокойна нощ   bouquet

# 229
Ръц лелинУтУ! Crazy Щом Дез се разписа време е да се излея и аз  Mr. Green
Днеска беше хипер луд ден, всички у дома, Емма крайно крещяща (който я познава лично знае за какво говоря) ходене насам натам по задачи, ку куууу. Куку, куку ма сега ви чета от 19 инчов ЛСД монитор вързан към лапартопа ми (дет са вика Mr. Green) Party, заслужих си го след като ослепях една година на малкото си Асусче, има няма 15-20 санта му е екранчето, ааа питате ли ме дали ми е било лесно, с тез фермани.
Благодаря за честитките  Hug, много ми стана мило! И се почерпете за Емино здраве
Честито на Борис!
На Дез на братчето рождения ден и ходещите крачета на Емича!  Hug Всички да сте живи и здрави! Дез като го видях какъв е пъргавел на танците викам си няма как да не се пусне скоро, и на.
Бубе голям смях, леле луди глави. Ама и тя седи душицата ми мила. Все се каня да ти кажа, Вяра ми изглежда по смела, по сериозна, като че лидера на двойката, Велизара е един нежен ангел, някак хрисима и тиха. Така ги виждам от страни, ама ми куцат оценките за хората, знам, така че опровергай ме спокойно ако греша, ще го преглътна  Mr. Green
Драконе, Драконе, какво да ти кажа, аз за това реших че нямам сили повече с вятърни мелници да се боря и дадох ингноре, на всичката рода. Е, не ми тежи по малко сега, ама някак поне дребните сплетни не ги чувам, нито обидите и дрязгите. Пожелавам ти да ти олекне скоро на душата!
Виви, Ефро и всички болнички или с болни дечица, да оздравявате бързо се моля! Praynig
Роси, харесах едни ботушки а Емма срещу Трията, ще идваме и да гледаме за сушилна (дай акъл къде и каква да търсим, по телефона, на лични, както щеш) и за диван да поръчаме (Виви ще помагаш ли с насоки), та пак ще ти звъня, дано тела ти не ми даде пак игноре  Tired Голям сладкиш тоя моя Алекс! Heart Eyes
Стискам на всички за хилядарките, а дано! Praynig
Емма не спи а дреме тая вечер, измивам се и лягам. Че и аз се оциклих тая вечер и ми е супер терсене, чопля тука едни семки, и осмуквам последното парче шоколад, свинска история.
Вал, правих одеве кИфтета с бял сос, да намятам ли някоя порция към вас или не е достатъчно засукано  newsm78
 И аз не можах да гледам филма а много исках, на компа място нямам така че моля за разказ. До ся дрямах с надеждата да го повторят ама ц.
Айде лека и сладки сънища!

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 02:57 от Мери

# 230
Добро утро!
Само на бързо да кажа,защото нещо ту имаме ту нямаме интернет ....... ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ,отпадаме от конкурса на беззъбото бебе Flutter
Но за трътката продължаваме да се борим,после ако имаме нет ще пиша повече  Hug

Хубав ден на всички  Simple Smile

# 231
Аууууууууууу кво стана бе,от снощи няма кой да ми каже да си бутна кабела,че да имам нет-сега се сетих най-накрая......а то почти никой не писал newsm78До скоро не ви изчитах 0явно празничен застой Grinning
Айде отзад напред,Мери душо шоколадена Hug,ай да ти е честити Еминия автомобил,щори,пердета,уолкъри,монитори,бъзещи сушилни-мушилни и тем подобни глезотии-Заслужаваш си ги.С една дума да са живи и здрави военните WinkА иначи,метна ме ти на черешата с твоето идване,ама ако ме мяташ по вендъж седмично,тъкмо ще си чистя перфектно къщата всяка седмица Laughing
Виви,злато мило дано се оправи Адаша-ама защо така смяташ ,че ще ви дадат АБ.Високата температура е признак или на зъборастеж или на вирусна инфекция,АБ се дава за Бактериални инфекции.Давай си на момъка Осцилококцинум и продължавай по същия начин,пък АБ само ако се насложи Бактер. към Вирусната инф. ,ама вий ще се оправите дотогава Praynig Hug
Дез,със закъснение ,ама от сърце-да ти е пъргав и неспъващ се новопешеходеца,и да ти е жив и здрав брата. Hug
Ави,Изидка-айде и от мен стиснати палци,пък може да си ги делнете после,и 30 000 не са малко Peace
Драконче,няма оправия тоз бездънен казан от роднински отношения SickТегли им една м....а,ако държиш на баща си и мъжа си,кажи на съпружието че,не те интересува кой крив кой прав,щом те  евзел-ще те обича въпреки родата,както и ти него! Hug
Вал,снощи и аз отворих нов пакет и се учудих.Ама са супер тия,и от към картинки и от към ластици.Или са просто с нов дизайн или аз от 3г. /покрай каката/ съм била все4 с ментаци Wink
Денил преписва ти дословно от една книжка рецепта за кисел:
Млечен кисел 200гр
60-7гр. пресни плодове
или 40гр. сухи
60-70мл нектар
1/2 бурканче готово плодово пюре
2пълни чаени л. нишесте /царевично/
3ч.л. захар
1/2ч.ч. адаптирано или прясно мляко

От меки сочни плодове-Измиваш и намачкаваш продовете.Сваряваш гъста каша от млякото ,нишестето и захарта.Прибавяш към намачканите плодове и слагаш да кипне.Може и със сурови плодове.
От готово пюре-Сваряваш гъстата каша и към нея добавяш гот. пюре
От твърди плодове/ушаф/-Почистваш добре плодовете,сваряваш до омекване в ч.чаша вода,разбиваш с миксер във водата в която са варени.Размийте нишестето в малко ст. вода,след което го излейте във врящата плодова смес.Варете 5,6мин.като бъркте до тъста каша.Като поизстине,прибаветесвареното и охладено мляко.Разбийте всичко добре.

# 232
  • София
Хайде на закускаааа

Честито зъбче на Маги! Бяло и здравичко да е!
Честити ходещи крачета на Емчо. Хубаво се поразходи детето (на клипчето), сладур голям!
Ама и Алекс не му отстъпва! Честито и на братчето на Дез! Хубаво е по празниците всички да са заедно!
Виви, дано Стефчо смъкне тази Т и по-скоро да се оправи милия.
Ефро, как е Анна днес?
Колажа Пончова седянка е страхотен! Вал, да поздравиш мъжо и вземи му сготви някоя пържолка с гъбен сос на човека, заслужил си го е!
Честити месечинки на Супер Любо, Гого, Симона, Александър и Мартин!
А аз да почерпя за 93-тата годинка на прадядото на Вики! Много е преживял човека. Желая му ЗДРАВЕ и скоро да празнуваме 100-годишнината му всички заедно!

Може да изпускам някой, съжалявам, много прочетох и се оплетох.

Кажете ми, може ли вече бебето да спи в стая с (много) цветя, само за около два дни? В нашата стая пак се появява мухъл и ще трябва да се преместим оттам, докато не го разкараме. Не искам да докарам някоя астма на детето, и дано да действаме навреме. Ако някой знае нещо по въпроса, нека пише. Съветите не са излишни. За Саво зная, даже преди ремонта пръскахме с него, но от тази дограма, изолация и трима в стаята (със северно изложение) няма как да не се получи конденз. Като се преборим с мухъла, мислиме или да купим влагоабсорбатор, или да пуснем парното постоянно.
Моля ви утре да стискате паци за Викито, че ще я боцкат с 3-тия прием на ДТК и полоито. Сърцето ми е свито, дано и този път го понесе добре.
Приятен и усмихнат ден от мен!

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 11:20 от =^oo^= cattt

# 233
Кат евала на дядо ти,да е жив и здрав и да доживее в пълно здраве до 100 и много години. Hug
Ама Вики що чак сега Полио и ДТК newsm78,стискам палци да е безпроблемно.

# 234
Здравейте и от мен, Simple Smile

Вал - да поздравиш мъжа си, страхотно изглежда седянката. Ама направо си е като за реклама. Личи си като пипне професионалист. Simple Smile

Роси - страхотно клипче. Аз обаче си позволих да погледна и другите 2 и много се смях на клипчето с "каката". Дано не се разсърдиш Simple Smile

Дени - не зная дали е от манту-то. На нас не са ни правили. Но пък имам лош опит, когато Йоана беше на 3 месеца. Минахме към ароматизираните памперси и на Йоана й се зачерви дупето. И уж отидохме при педиатърката за зачервено дупе, а се върнахме с вирус. Та от тогава, ходя само с мъжа ми. Докато аз чакам на опашката, те двамата са навън или в колата. Като ни дойде реда и се обаждам, да се качат.

Бени - за детегледачката. Със сигурност това е по-добрият вариант пред алтернативата - ясла. Но бих ти препоръчала, ако можеш да останеш 1-2 седмици у вас или на половин или на цял ден, за да може и детегледачката да свикне с твоите изисквания и малката да приеме чуждия човек. Смятам, че съм случила на детегледачка, но въпреки всичко се радвам, че имам възможността дълго време да съм си в къщи. Въпреки че в много отношения нашата я смятам за по-добра от мен, смятам че колкото и да е добра една бавачка, не винаги вижданията й за гледане на дете, за хранене и т.н са абсолютно същите като на родителите. А за да се нагоди жената й трябва време.

Кас - радвам се, че в Токуда са намерили причини за циститите. Стискам палци с операцията ходенето по мъките да свърши Simple Smile

Драгонче - дано и при теб свършат роднинските свади.

# 235
  • София
Кат евала на дядо ти,да е жив и здрав и да доживее в пълно здраве до 100 и много години. Hug
Ама Вики що чак сега Полио и ДТК newsm78,стискам палци да е безпроблемно.
Той е дядо на мъжо, моят дядо е младеж - само на 76!
Закъсняхме с ваксините, понеже до около два месеца след раждането Вики имаше кърмаческа жълтеница, после пък все някой хремав, я нещо друго, знаете как е... Предният път не я боцна, защото имаше разтройство от зъбките, та трябваше да спрем плодовете.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 11:18 от =^oo^= cattt

# 236
  • Пловдив
Здравейте!

Честити месечинки днес на Любомир,Георги,Симона,Александър и Мартин!

Честит Рожден Ден и на братчето на Дез!Както и първите стъпчици на Емо!
Честит Рожден Ден на прадядото на Вики!

На мен нещо ми е много смотано тези дни,затова ще си се скрия и само ще си чета Confused

Хубава седмица на всички! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 11:49 от Mirkam

# 237
  • ВАРНА
Добро утро и от мен!
Честити месечинки на Любомир, Георги, Симона, Александър и Мартин
Кат, мерси за закуската и Ч.Р.Д. на прадядото! Кат, той и преди клипчето се поразходи  Laughing, най-хубавото мислех, че съм го снимала, ама апарата бил на снимка  doh
Емо от днес е на кунхя, не помня дали ви казах  newsm78, ако се повтарям, сори.
Свършиха рекламите, напускам ви ... за сега.
 Hug  bouquet на всички

# 238
  • София
Само набързо, че имах кошмарна нощ и днес сме на консултация и преглед!
Дез, честито прохождане на Емчо Hug
Честити месечинки и всякакви празници  bouquet
Анна плака безутешно на няколко пъти през нощта. Не мога да я успокоя. Дали я боли гърлото или нещо друго не знам вече. Къркореше и коремчето от време на време, когато се мяташе като риба на сухо вече сутринта. Освен това след температурата в петък срещу събота, на следващия ден имаше обрив на коремчето, който доктора, който повикахме уж спешно (дойде след 3 часа и половина #2gunfire #Cussing out, когато им казах, че детето има над 39 и този обрив Twisted Evil..даже се опита да каже, че няма да успее, но явно тона ми му промени решението...освен това видимо беше току-що завършил и имаше нокът на малкия пръст Sick...егати нелепата система на здравеопазване...не знам какво да кажа...даже не мога да опиша цялата простотия, а само от тук от там) каза, че било нещо  контактно на алергична основа. Е, да ама вчера обрива мина и по гръбчето и крачетата и по личицето. Сега Анна има мораво-лилави ореоли около очетата и този обрив...свила ми се е душата. Отделно, че отказва да яде 3-ти ден вече, което е обяснимо, но няма как да не ме притеснява. Поне суче, че иначе съвсем щях да изперкам. Е, няма температура от онзи ден, но нещо определено я мъчи и полудявам, че не мога да разбера какво  ShockedTired Sad!
Извинявайте, че ви натоварвам, мислех да не пиша сега за сега, но понеже Каттт попита и реших да споделя.

# 239
  • Пловдив
Ох,Ефросинка,сви ми се душата,като те прочетох и ми стана много мъчно за Аничка.Никакъв съвет не бих могла да ти дам,а само моята морална подкрепа и виртуална прегръдка Hug.Ще се моля всичко да  се оправи и дано бързо да разберете защо така се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт