Не помня от кога не смогвам да ви изчета.Вече съм в течение за всички събития и искам да честитя на всички за избили зъбки , проходили крачета , месечинки , рожденни и именни дни и нови придобивки.

Болничките , бързо да оздравявате!

Сега с друго се разправям.Финансови въпроси.Добре , че е мъжът ми , че иначе с детенце гладни щяхме да седим.Гледам миналия месец майчинството не са ми превели.Потърсих счетоводителката и ми каза , че шефа ми не е плащал 3 месеца осигуровки и нямало как да подаде молбата ми.Дала съм я още преди 2 месеца.От друга страна пък съм дала апартамента си под наем , а там приятели живеят в момента.Позакъсаха за парички и от лятото не са плащали наем.Празници идват , а аз без пари

Съжалявам!Надух ви главата с моите проблеми , но ми се искаше да споделя с някой.Сигурно и аз съм паднала в Сатурнова дупка.Хвърляйте въжетата и дърпайте , на вас разчитам!

Сега малко и за Вики.Тя е вече по-добре.Проблема с оченцето се оправи.Зъбчета растат като гъбки, чакаме 7-то, пълзи като хала из спалнята , прави крачки , но не смее да се пусне.Загуби силички , докато бяхме болни , това ни върна поне месец назад.Бяхме на консултация .На 10 навършени месеца - 8700 (+200) и 72 см.(+1).Разстройството го лекувахме само на кърма и хидрасек , плюс Саностол пробиотик.Както каза докторката, всичко мина за 3 дни.Ето и една снимчица :
Целувам Ви!До скоро!