Отговори
# 255
Здравейте милички!
Не помня от кога не смогвам да ви изчета.Вече съм в течение за всички събития и искам да честитя на всички за избили зъбки , проходили крачета , месечинки , рожденни и именни дни  и нови придобивки.
 HugНе се сърдете , обичам ви всички и ви чувствам много близки , но нещо не смогвам.Нали гледам бебка сама.Справям се, нямам време за себе си , но до сега съм я оставяла само веднъж на баба и .Последните две седмици мъжа ми си беше в къщи , истински празник за мен.Добре , че беше така , че с Виктория пипнахме вирус и бяхме 3 дни с разтройство и без апетит Sick, много отпаднали , а бе кофти Confused.Та той ми помогна и отмени за малко.Резултата е нова прическа Sunglasses
Болничките , бързо да оздравявате! Hug
Сега с друго се разправям.Финансови въпроси.Добре , че е мъжът ми , че иначе с детенце гладни щяхме да седим.Гледам миналия месец майчинството не са ми превели.Потърсих счетоводителката и ми каза , че шефа ми не е плащал 3 месеца осигуровки и нямало как да подаде молбата ми.Дала съм я още преди 2 месеца.От друга страна пък съм дала апартамента си под наем , а там приятели живеят в момента.Позакъсаха за парички и от лятото не са плащали наем.Празници идват , а аз без пари Sad.Не само Коледа и Нова Година , имам и Рожден и Имен ден тези дни.Подаръци не съм купила на никой.Реве ми се.А зимата фирмата на мъжа ми едва избутва.Нали се занимава основно със сладолед, малко са като Вал , дето ядат сладолед и през зимата , а от замразени зеленчуци и баници стига само за заплати да раздаде и да си платят наема на камерите и други разходи.Справя се милия , мечта му е собствен бизнес да има , не му се работи за шефове.Там със свещ го търсят , но на него не му се ще.Така си има достойнство.
Съжалявам!Надух ви главата с моите проблеми , но ми се искаше да споделя с някой.Сигурно и аз съм паднала в Сатурнова дупка.Хвърляйте въжетата и дърпайте , на вас разчитам! Hug
Сега малко и за Вики.Тя е вече по-добре.Проблема с оченцето се оправи.Зъбчета растат като гъбки, чакаме 7-то, пълзи като хала из спалнята , прави крачки , но не смее да се пусне.Загуби силички , докато бяхме болни , това ни върна поне месец назад.Бяхме на консултация .На 10 навършени месеца - 8700 (+200) и 72 см.(+1).Разстройството го лекувахме само на кърма и хидрасек , плюс Саностол пробиотик.Както каза докторката, всичко мина за 3 дни.Ето и една снимчица :
Целувам Ви!До скоро! Heart Eyes

# 256
Привет и от мен.
Честито на проходилите дечица и на тези с първите зъбчета.   bouquet
Съжалявам че отново има болнички, мами пишете после как са малките.

Ние сме добре за момента, днес от месец и повече за пръв път пуснах Пепи на детска градина, искам да бъде малко сред неговите приятели, а ме е страх да не се разболее, та сега ще ми е свито сърцето цяла седмица. Но ще имат новогодишно тържество, Дядо Коледа ще раздава подаръци и щеше да е много гадно от моя страна да го оставя далеч от тези преживявания.
Рая расте, зъбите са си все още шест, все още не си мърда дупето от седнало положение, все още от легнало не става в седнало. Абе, общо взето е мързеланка. Утре ще видим колко е порастнала, че голяма наслада е детската кухня за това дете. Wink
......

Ставам

# 257
  • Бургас
Да се разпиша набързо докато моя хубавец спинка.
Честити ходещи крачета на Емо. и Ани.Смело да крачат в живота.
Пак много болнички Sad Ефро , Голдънче, Виви, Чара дано бързо се оправят дечицата ви.Че по-гадно от това няма.
Честито и на днешните месечинки.
Честито зъбче на Маги.
Ние сме добре Илианката расте,лудее.Днес ставах ме кръсници на едни приятели.Те само се подписаха ама пак си е тръпка даже младеженеца се просълзи много мило ми стана.В неделя бях на изпит дано да съм го взела.Ставам че се събудих ме.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 17:45 от zlatоmira

# 258
http://media.snimka.bg/1570/009396225.jpg
исках да направя нещо, но съм се объркала

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 19:43 от denil

# 259
Ох, и Габи е болничка.... Sad Вчера я водих на дежурния кабинет - оказа се със зачервено гърло, сополи - няма, не кашля...а лекарката й изписа сироп за кашлица и капки за нос... newsm78 На всичкото отгоре като отидох в аптеката, се оказа, че сиропа е за деца над 2год., а капките са от тези коларголовите, които си правят...и нали се сещате, че в неделя слетобед нямаше как да намеря аптека, в която ги приготвят. Та така, днес с бодра стъпка бяхме и при нашата педи. Изписа Суметролин, защото сривиците й били кръв червени, а то горкичкото днес вече нямаше и глас и само граче, като някое гардже.
Снощната нощ беше кошмарна... Sad...дано и тази да не е същата...
Гледам много болнички има....дано бързо оздравяват мъниците ни Praynig
Наденце - честито ви зъбче!
Моята мома вече по-смело се пуска и прави по 5-6 крачки... Laughing...чакам я всеки момент да проходи стабилно.
В тоя ред на мисли...Роси, ама много сладък тоя Алекс бе, Hug....какъв е бързак.. Wink  много ми заприлича на Чарли Чаплин...  Hug много ме развесели сутринта като го видях...
До после, че много мрънкаме....

# 260
Здравейте!
Лелеее,много болнички пак!Ефросинка,Чара,Виви,Голдънче,Денил,Мирка да оздравяват скорострелно мъниците.Напрегръщайте ги и ги нацелувайте от нас! Hug
Кас, честити ходещи вече крачета!
Мирка,чакаме скоро и твоята питка! Laughing
Мациписи,разбирам те отлично!Вече не помня кога не сме били в такава криза!Все си мисля обаче,че един ден и на нашата улица ще изгрее слънцето!
Наденце честито зъбче! toothБеличко и здравичко да е!Бавноо, но славно вървим към победата! Mr. Green smile3534
Честито на днешните месечинки!Да са здравички! Tada

# 261
Явно е някакъв кофти вирусен период в цялата страна CloseИ ние кашляме ,кихаме и някакви сухи заседнали сополи  Close......и сме така от седмоца вече Rolling Eyes
Моля се всички болнички,включително и ние да се излекуваме бързо!
Днес дядо коледа ни прати подаръците(едно джудже от "Спиди" ги донесе)

# 262
  • Sofia
Хайде всички болни да се стегнат в кръста и да оздравяват и каката ми е болна от 2 дни, обаче нали е коза балканска ми споделя за симптомите си с 1-2 дни по-късно, днес ми сподели, че вчера била толкова нервна защото много я боляло гърлото и не можела да преглъща, чудно просто, дано Ева да опазим поне.  ooooh!
На всичкото отгоре днес ми излезнаха резултатите от цитонамазката, в най-кратки срокове трябва да направя колпоскопия и след това следва операция, която възнамерявам да отложа колкото се може повече във времето тъй като не виждам как ще я съчетая с кърменето /това ми е само претекст разбира се, който няма желание намира причини нали знаете  Mr. Green/, но все пак Мери, кажи знаеш ли как стои въпроса с упойки и кърмене и ако спра за 3 дни докато съм в болницата после нали ще мога пак да си кърмя, нещо не съм готова да отбивам определено. Понеже съм много невежа в тази материя все си мислех че имам раничка някаква то се оказа, че било образувание което трябва да се махне, изприщвам се като чуя за болници и за уж рутинни манипулации с извинение и без такова това си е обръщане на хастара и пришиване на ново, освен да ги помоля да ми сложат и една ципа поне да зарадвам съпружието и той да е пръв в нещо па макар и след 9г и две деца.  Laughing
Последния път като влизах за операция беше за нещо уж много рутинно, което щеше да стане много бързо, да ама не още сигурно ме споменават в Горна Баня.  Mr. Green
Имах едни топченца на свивката на безименния пръст, бяха 2 малки, станаха 2 големи, станаха и 4-5 големи, започнах да не мога да си свивам пръста, а с тази ръка основно работя, реших че сутринта ще отида на бързо да ми ги махнат и следобед съм на работа, че имам важни дела. Приеха ме, платих си 3 дни престой като сигурно 100 пъти ги питах нали наистина няма да лежа там, увериха ме, че ще си ходя същия ден, дадоха ми стерилни цървули и ме вкараха зад една метална врата на която пишеше Операционна, посрещна ме една сестра и ми казва "Тук на столчето си съблечете дрехите, бижута и ценности в плика", гледам я аз невярващо и и казвам "О, ама вие сте в грешка аз съм за един пръст тук, какви дрехи ще свалям", това вика е операционна, сваляй абсолютно всички дрехи, много се разправях даже щях да си тръгвам, но в крайна сметка се подчиних като си мисля че ще ми бъде дадено нещо да се загърна, дадоха ама като по филмите без задница и преминах целия коридор и 2 реанимации по гол задник за радост на оперираните, ако се беше отворил теракота щях да потъна с удоволствие в него, аз съм стеснителна.  Blush
Омазаха ме с йод, биха ми една упойка и 2 часа ги драха тези топчета те слепнали за костта нямат махане, още не съм си взела хистологията, а това беше преди 2г, колкото по-малко знам толкова по-добре живея.
Добре че после мъжа ми ме чакаше от вън, че бях срината емоционално, а и авторитета ми урониха с тази гологъза пижама.
Мразя болниците, мразя манипулациите, мразя и хората с бели престилки, колкото по-рядко ги виждам, толкова по-добре.  Stop

Кас, душко да ми завиеш едно парче от питката и честити ви ходещи крачета, да и върви по вода!  Hug Heart Eyes

Честито на месечинките и на озъбилите се симпатяги!   bouquet

Днес не ми се пишеше и нямаше да пиша много, хайде отчетете се поне какво ви казаха лекарите, вижте аз колко образна бях.  Laughing

# 263
 Hug
Ей много болнички пак,тъкмо малко се бяхме поразредили откъм вирусчета, тц-лоша работа.И никоя мама не се разписва какво стана след прегледите.Дано да не ви е супер свита душичката и нещата да почнат да се поуправят Praynig
Ей на и Алекс в кюпа-а дано поне при вас хомеопатаката да оправи работата на време,че и Пламена с 2 дни отрицателен старт.
Вал за твотие проблеми ,дано се оправят бързо-ама не бъди така немърлива,гол задник,гадно отношение-ама здравето е преди всичко.Превод в ефир-Здравето ти е най-важно Hug
Алинка,ами ти как се покри,как е татко ти -дано и там нещата вървят надобре Praynig
Кокомания,мила в Токуда ни прегледа само нефроложката,нали са много напреднали в технологиите още чакат апарат за Калибриране на уретра.И не питай колко време бях с отворена уста,като ме пратиха в Пирогов че там имали.Имат я ,едни железни шишове с различна големина накрайник и проверяват ...на място кой точно ще се окаже подходящ #CrazyНо поне лекаря др.Манолов ми вдъхна доверие,в смисъл още нашата педиатърка ми бе казала добри думи за него-че е врял и кипял в тия операции.Та така,ще ни оперират в Пирогов,малко мизерно но пък е болница с традиции,а и надявам се всичко да е ок,както се предполага и 4 дни ще сме на домашно лечение.Все пак мами от Сф,някой чувал ли е нещо за този уролог.Сори ,че разводнявам темата ,но...майчини тревоги Hug
бубе,ще те изям барабар с трите принцеси Wink Laughing,ще внимавам обещавам,ма то и без това добре се грижа за предекорация на дома hahaha

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 22:23 от Кас

# 264
Хайде и ние ЦОП в гьола с болните Cry  Cry

.....Та така, днес с бодра стъпка бяхме и при нашата педи. Изписа Суметролин, защото сривиците й били кръв червени, а то горкичкото днес вече нямаше и глас и само граче, като някое гардже.
Снощната нощ беше кошмарна... Sad...дано и тази да не е същата...
И ние сме така - кашляме като дърт тютюнджия, и имаме глас на новородено гардже Sad Ходихме при Педи - изписа ни антибиотик Close За сега се въздържам... Утре сме при хомеопатката, да видим какво ще каже и тя!
Благодаря ви за милите думи за моят бързоходко  Peace

Моля се всичките ни дечица да оздрявяват бързо Praynig Praynig Praynig

Много съм уморена и нямам сили да пиша. Лека и спокойна нощ на всички мами и дечица Praynig

п.с Алинка, дойде известието за колета! Утре отивам да го взема Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 22:02 от rosi_bosi

# 265
Вал  Sadмного кофти мила,ама няма как,ще стиснеш зъби и този път и ще отидеш до болницата щом се налага,стискам палци да мине бързо Praynig
За операзионните зали Close знаааам Close (писах много,но го изтрих,за да не те подтискам допълнително)
Кас,честити краченца!Безаварийно ходенепожелавам на Еднозъба!
Роси и всички с болнички деца Praynig

# 266
  PraynigМилите ни болни дечица дано бързо оздравяват и да не страдат душичките малки.
   Ние днес приключихме деня без повече инциденти , щети по имуществото и невинни жертви. Сготвих без да загоря манджата , доизчистих без да съборя къщата ., даже шопин си направих и украсихме елхата.Е   сега остана най тежката битка: Да навия каката да влезе да си вземе душ , но тази война я водя всеки ден , та съм станала специалист.
 За майчинството: Промените влизат в сила от 1. 01 . 2009 г. Това според мен значи , че ние ще вземаме 90 % от заплатата си от Нова година до рожденната дата на детето . За мен 3.02.20009г. Нямам претенции да съм компетентна в тази област. Въпросът е добре да се коментира от юбист . Може би Асол ще помогне.
  Влизам в банята и ще се  трупясвам , че падам от коня . От 10 м. не съм спала повече от 6-7 ч. на денонощие. То вярно , че съм караконджул и се наспивам с малко , ама всичко си има предел.

# 267
Кас,честити ходещи крачета на Ани   Hug HugHug Ще чакаме да видим и питката утре  Wink
И какво ще ви оперирват в Пирогов  Confused Аз пак не съм разбрала Стефи  Confused

Валерия,щях да си събудя детето от смях,докато те четох  Joy hahaha Joy

Ави,Евичка не е по-добре за съжаление.В Събота се наложи да и пробиват тъпанчето,че беше загноило  Confused Пак пи антибиотик,
направи алергия и сега е с нов  Crazy Не искам да ви занимавам само с дертове.Силно се надявам да намерим изход от цялата ситуация,че се въртим в един омагьосан кръг уши-хос-гърло ...

Лека нощ момичета  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 22:42 от izabela®

# 268
  • ВАРНА
Здравейте.
Много болни, много нещо. Аз предлагам в гьола да няма повече свободни места, а и скоро да го закрият тоя гьол на болните.
 Praynig Praynig Praynig Оздравявайте, февруарчета!
А пък ние още не сме си сложили елхичка, все се каня, че днес ще е деня...
Еления, много са ви хубави подаръците.
Вал, много си подробна със случките, които си преживяла, дано повече да не се случва. То ще се случи де, но дано да мине бързо и да го забравиш скоро. Аз също много мразя болници и прегледи дори. Трябваше ми повече от седмица да свикна с мисълта, че ще раждам със секцио, а пък какъв страх брях заради упойката. Даже, в случай, че се случи нещо лошо с мен бях оставила на гсм-а нещо като прощално писмо. Луда работа, ама вечерта преди операцията ме бяха хванали хахавите.
Кас, честито и на вас.
За майчинството, аз мисля, че ни хваща. И май ще ни изплащат със задна дата, така поне ми каза някой, дано да е вярно.

Ей, Дар, знаеш ли от кога се каня да те питам. Купихте ли столче за хранене?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт