Отговори
# 30
  • София
Дез, заповядай на кафе! Hug
КатHeart Eyes
Миркам, прощъпулник правих на Лили, когато направи първите стъпки. Беше на година и два месеца. Предметите се подреждат, според вашите възгледи. Аз го направих за здраве, нито хора съм канила, нито съм редила кой знае какви предмети. Даже не си спомням вече, какво избра - елка ли беше или май евро. Rolling Eyes

# 31
Момичета благодаря за пожеланията. Одеве и тати го видя. Ама май аз най-много се зарадвах на зъбчето.
Гледах снимките за колаж. Децата са много хубави, но Карина на Доти е просто невероятно красива!

# 32
Миркам,и аз на Кари го направих по-скоро за здраве,не съм канила гости.Също като направи първите си крачки ,някъде седмица преди годинката.Брей Голдънче какви са ни били изостанали децата.Но тогава това което,знаех от бабите е ,че сутрин ставаш рано да направиш питката,без значение каква-содена или с мая,ключовото е Рано-да е ранобудно детето/ей сега съжалявам искренно с тия наши ставания баш Събота и Неделя в 6ч. newsm78 ама ...,и като е готова отиваш да я раздадеш на няколко комшии,да е общително.Уловката е да подтичваш леко ,като си чупят от питката-ама не питай как се тича с пита на едно място hahaha,за да му е лека стъпката и да не се спъва.Е то това зависи от твоите умения като подтичваща подавачка hahahaТа така,после си редиш у вас предметите.Но в нашия край не се търкулва питка по земята.Или поне аз не знам  newsm78
Кат,е сега вече изби рибата!Бойна задача ,Февруароновогодишен календар с Февруарчета накичени с на Вики шапката и очилата.А да видим ще си ги даде ли hahahaТи се ската предния път,с какво я подкупи да не одърпа брадата,ама сега вече трябва да кажеш.Това дете направо е в транс с тия очила-стой и гледай при нас какъв терор щяха да видят.Та така :Вики трябва да е включена в номинацията "Най-търпеливо дете" а може и "Най-cool  джудже",избирай Hug
Изидка,ми тя може просто да иска да я почерпиш със сиропче,няма сама да си викаш наздраве я! hahaha
Дез,Дез-съчувствам ти мила,ама не разбрах хвалиш ли се вече че сте с 8 и финала приближава или що?! Wink HugЯ ела да ни видиш,светна я една Февруарка че ,с прокарали зъби ще може да хапе и сега е взела да ги точи.Чудо невидяно.Куче нинджа-я излезат я ме ръфне.Ма то с толкоз пържоли дето сте намятали и вегитарианче да е ще се надъха hahahaТа излязъл Генерала сега чакам войската,ама дорде пробият по фланга и ще дигна бялото знаме #Crazy
Голдънче,Павел Баня с две ръце-сестра ми почти инвалид беше с двустранна дискова херния и човек стана ,че и втора бременност изкара. Peace
Златомирка,я го прати тоз гладник при мен-да се порадвам малко на ящно дете и аз. Hug
Мемо,дано бързо оздравявате с Вили Praynig Hug
Джой,честито ви зъбче-бяло и здраво да е Hug

Момичета защо Колажа и албума от 10-12 месеца са публични?

# 33
Кат,много е сладка Вики.
Джой, честито зъбче.
Голдънка,кафемашината си я бива, братовчедка му на съпруга ми имат такава, поздравления за избора. Ние в нас също ползваме Саеко кафемашина, но по-нисък клас.

# 34
Хайде и аз на манежа Joy
Мирка, честит рожден ден и на теб Hug Много щастлива и обичана бъди Peace

Вал, ти си знаеш душо Hug Hug Hug

Голдънче, назначавам те за главен отговорник на форума за поднасяне на виртуално-реално сутришно кафе Naughty Със здраве да си я ползвате Hug За костните проблеми - аз лично съм била 3 пъти на санаториум - 1 път в поморие и 2 пъти в бургаски минерални бани! И на двете места може да се получи подобрение - за съжаление при мен беше кратко и операцията стана неизбежна! За Павел баня съм чувала САМО прекрасни неща Peace

Златомирка, много сладък този гладник Peace Радвам се че се запознахме най накрая онзи ден  Hug

Пух, заповядай мила в нашата фирма welcome Живеем си като едно голяяяяяяяямо семейство Peace

Бубенце, много ти се моля, изпрати ми двете кукли у дома да ми "подредят" шкафовете  Peace Ах, как искам да ги нагушкам и двете  smile3508

Миркам , направи го както ти е на сърце - аз събрах бургаската тайфа с децата. Ядохме, пихме и се веселихме Tada Идеята ми беше да се съберем всички от отбора, защото последния път когато бяхме у дома беше 2 дни преди да роди мама Ави Simple Smile А след това се обебихме една по една  thumbsup....

Каттт, мноооого сладка Вики Peace Все забравям да те питам, получи ли ми мейла със снимката на Алекс за колажа?

Джой, честито ви зъбче tooth И ние вече си имаме пробиващо 3-то зъбче. Малко сме криви и с Т от 37.6 градуса, но е видимо заради зъба! Утре сме на консултация, ще видим колко сме папкали Peace

Евелинка, веселбата е голяма при вас Hug
Хайде спирам, че пак ферман изписах...
--------
 Flowers Rose Flowers Rose за всички англели и ангелчета там горе на небето Praynig

# 35
Valeria - хумореске такава!!! Честит Рожден Ден! Бъди винаги толкова свежа, лъчезарна и оптимистична, каквато си сега! Нека от здраве и късмет не се оттървеш, много щастие и радост да те сподирят, а обичта и разбирателството да са в семейството ти довеки!
Мирка ив. - траеш си и ти, че си Стрелче, а? Честит Рожден Ден - да чукнеш 100-ца и да мислиш за още! Много здраве и обич, успехи и щастие. Късмет и весели моменти с любимите ти хора!
МиркаМ - Честит Рожден Ден на татко ти. Стискам всички палци, на крака и на ръце и има моята подкрепа да се измъкне от трудното положение.

Честито и на месечковците ни: Наталия, Атанасия и Уилям. Да са живи и здрави.

elenia - и аз намирах сравнително скоро такива бурканчета в мазето, когато затваряхме пюре и лютеница, останали са още от ехееее.... в случая от мъжа ми и брат му  Sunglasses Ние обичахме в училище, до 3-4 клас да отскачаме до НарКООП-а и да си купуваме кайсиеви и праковени пюрета и да пием с голяяяяммм кеф. Наистина е носталгично. При същото ровкане ми изпаднаха и едни стъклени 1 литрови бутилки от Groebi - помните ли го, имаше серия безалкохолни... Имаше и наливна лимонада, която се правеше по разни гаражи и т.н. Ние с татко и брат ми ходехме в едно гаражче, в близкия блок, и бай Благой правеше лимонадата, много обичаше децата. Почти нямаше случай да отида да купувам с голямата чанта и колелото и той да не ме почерпи. Висяла съм сума време да го гледам как бутилира шишетата... спомени, спомени  ooooh!
Joy - честито зъбче на Давид! Да е бяло и здраво!  tooth
По този повод, на Алекс днес и проби 6-тото зъбче, вече отгоре са официално 4 (ама се виждат още само 3) и отдолу са 2.  Wink
Кас-чо, ти писала ли си мерките на Ани за 9 месеца? Нещо на някои мами ми се губят някои месеци, моля проверете си в таблицата и пишете тук или на лични, за да я попълваме лека полека. Искрено ти съчуствам за преживяното с Манту-то, аз като голяма не можех да я гледам тази процедура, пък камо ли на малко дете...  Sad
Анита - добре че е бил малкия дявол  Praynig. Мъниците ни вече почват да стават пакостливи. Чукам на глава да не ги стига нищо зло! Днес моята я пазеше уж дядо й, когато я скивам тя си играе с един нож!  #Cussing out
Бубенце - мерси много мила. Ще ти пиша на лични по въпросчето, обещавам.  Hug Явно добре си скрила подаръците, щом Вяра не е успяла да ги намери  Joy
Голдънче - мноооогооо ти е готина кафе-машината. Със здраве да си я ползваш и много да те слуша, никога да не се разваля и все хубаво кафе да прави  Wink   bouquet
memo - бързо оздравяване, и на теб и на Вики, удръжте фронта.  Praynig
zlatomira - пиши адаша какво толкова е похапнал, та се точи за още? Моята каквото и да види на масата и ръмжи да опита от него. За тортата какви възгласи бяха няма да ви казвам.

Най-накрая приспах всички зверове, и след малко ще си лягам и аз. Пожелавам ви лека нощ и приятни сънища на всички.  Heart Eyes

# 36
  • София
Кат,Кат,Кат, страхотна е тази Вики, актриса ще стане да знаеш Grinning
Като гледам Наталия и Емо, пък и другите как танцуват много им се кефя, аз обожавам да танцувам, но моите май и двамата са се метнали на баща им- пластични като дърводелски метър ooooh!

Камен май се ще развива само физически Grinning Забелязах, че на всякакви въпроси, които му задам с определената интонация все вдига ръце да показва колко голям ще стане. Чао дава винаги когато се затвори вратата и хората са вече далеч от къщи Mr. Green
Ето един клип от днес
http://www.youtube.com/watch?v=PuwdyOp0YmQ

Голдънче, и аз съм чувала добри отзиви за Павел баня.

За прощъпулника и аз знам тези поверия, които Кас описва. Освен това знам, че е хубаво да има проходили дечица, които като си отчупят от питката да побягнат, та да му върви лесно в живота на детето. Въпросът е вече колко и какво значение отдава всеки на това Grinning А и знам, че питката трябва да е сладка, за да му е сладък живота, ама аз си мога само солена и такава си направих.

Джой, честито ви зъбче, беличко и здравичко да е Grinning

Златомира, все така ящен да е младежът Grinning

Анита, съчувствам ти ужасен стрес е това, добре че на Борис му няма нищо.

Отивам да търся назад, че нещо съм пропуснала- нито кафемашината съм видяла, нито снимки на Бубето, дали са с редакция мненията, аз ужким всичко и наред чета.

# 37
Голдънче, аз се присъединявам към препоръките за Павел баня. Свекърва ми работи на рецепцията в един от санаториумите и ми е разказвала какви чудеса правят там. Самата тя също ходи на процедури, но от нея знам, че трябва постоянство - с веднъж не се получава.

# 38

Бубе
, малкия бонбон много добре разтребва  Joy. Страшно готина снимка, много ми хареса.

ДЕЗ...питай ме мен дали ми харесва после докато ги подредя на ново  Tired , а за моя изненада... след нея Велизара ги свалила обратно... ooooh! Голяма игра-фитнес пада при нас...ВЕСЕЛБА
KAT..много сте...COOL... Hug
Драгонче,прдварително ти благодаря за отделеното време...  bouquet

# 39
  • София
Гала, Роси, Момичета, благодаря Ви за честитките! Hug
Благодаря и за отговорите за санаториумите!
Имам питане относно БЦЖ-то, а именно доста бледо ми се вижда мястото, почти не се забелязва. Rolling Eyes И преди да отидем на преглед, да съм подготвена, значи ли това, че ще се наложи манту проба? Thinking
И накрая да Ви почерпя и аз, по-късни доби, че то не бяха сбъркани РД, кафемашини, алкохол и др.....
Кафе, кой каквото иска....

Чийзкейк,

Лека нощ и сладки сънища! smile3524 Sleeping newsm46

# 40
Вал, Мирка, честит рожден ден! Да сте живи и здрави, все така ведри и лъчезарни! Още много щастливи рождени дни да посрещнете!

# 41
  • ВАРНА
ДЕЗ...питай ме мен дали ми харесва после докато ги подредя на ново  Tired , а за моя изненада... след нея Велизара ги свалила обратно... ooooh! Голяма игра-фитнес пада при нас...ВЕСЕЛБА
Хехе, идея за предколедно вталяване  Laughing. Ама аз не се наемам.

Касче, не се хваля, ама си мислех, че като излизат тия зъби има малко почивка, пък то  ooooh!. Тъкмо спре да се лигави, бум избие някои зъб, сега скоро за една седмица избиха три, след тях почна да се лигави адски много. И крив, крив, чакам май кътници  Thinking
Голдън, мерси   bouquet. Някой ден може и това да стане. Ей, тоя чийзкейк ме разби. По това време на денонощието, недей така, моля те. Сега има да го мисля и да ми текат лигите по монитора  Whistling

# 42
Ей ма тъпо. Писах , писах , и хоп без да искам всичко истрих. Та сега на бързо . Миркам , в старата тема пропуснах да честитя рожденият ден на татко ти .Да е жив и здрав . Има и моята подкрепа в трудната ситуация.
  Еления , Еления , как ме разплака тази сутрин . Не тъгувай , ти си направила толкова много . Нали знаеш , че имам майки , които доброволно избират да не кърмят  по разни си там причини . Пък и аз смятам , че любовта не се състои в начина на хранене, дори си мисля , че тя започва отвъд него. Любовта е грижа , нежност , топлота , подкрепа , закрила , съпричастност , ,доверие , които майката дава на своята рожба . Всичко това ти  притежаваш  и даряваш ежедневно на своята прекрасна Стела.
  Толкова много неща исках оща да пиша , но не ми теча мисълта и ще си лягам.
 А, да няма да забравя да честитя зъбчето на Давид. Да здраво и бяло. Така значи , почнахте да отпадате един по един. Пък аз днес и официално потвърждение от мед. лице получих , че ще сме на финала с ченето в ръце. След като прегледа венците на Ици педиатърката компетентно каза : " Подути са , но не е предстоящо". Някой да каже нещо ?

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН(все още не е прилючил деня Laughing) МИЛИ МИРКА И ВАЛ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ С ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА  bouquet  bouquet  :bouquet

Мило Драконче, ЧРД и на теб на патерица, от здраве да не се отървеш, много обичана да бъдеш, все така мила и добричка  bouquet

Честито на днешните месечинковци

Моля за паролата, за мерки и теглилки - не я помня Sad
Кат, кога ер крайния срок за снимките за колажа Wink, да не взема да изтърва и този. Направих 1000-ди снимки и все нещо не им е наред, ми то това шило как да го  Wink задържа за снимка Laughing

Готи къде се покри, защо не се разписваш така често?

Спокойна нощ

# 44
Влизам да ви пожелая лека нощ!Мислех да пиша ама оттатък един наспан и ухилен фъстък е на друго мнение!
Голдънче,за белега да кажа че аз нашия и до сега не го виждам ама педи каза че има,така че споко!
Спяща вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт