Отговори
# 45
Дез, чух, че Ансамбъл Добруджа набира кадри...Имаме ли шанс? http://yzida.multiply.com/video/item/16/16 Laughing

# 46
Мили момичета, благодаря на всяка една от вас за прекрасните пожелания HugМного ви обичам Heart Eyes и днешния ден нямаше да е така хубав без вас Hug
Вал - не съм се покрила душко, днес на няколко пъти прелитах през темата, но само успявах да чета, че ако ви изпусна току виж - свършили сте и тази тема Laughing
Единия път даже се засилих да драсна някой ред, но се усетих че съм на компа на мъжа ми, а там нямам акаунд, та пак се размина.
Миркам - да е жив и здрав баща ти  bouquet изпращам му цялята си позитивна енергия, защото в днешния ден човека, който най-много ми липсва е моя прекрасен баща( който вече не е между нас)

За теб тате Flowers Rose

# 47
  • ВАРНА
Ха-ха, Изидка, може и да успеете да се класирате  Laughing, но аз предлагам и за хора да кандидатствате  Laughing

Емо и към музикалните инструменти проявява интерес КЛИК
ТУК танцува в малко по-различен стил  Wink.
Сега разглеждам снимките на Емо от последния месец и не мога да не ви покажа какъв интерес предизвикваме в хората от трета възраст ТУК

# 48
  • Бургас
Честит Рожден ден на скъпите ни Валерия и Мирка! На джи пи то си очите да не видят, от любов и късмет да се не отърват!
Джой, честито ви първо зъбче! още помня каква радост какво вълнение беше при мен. Сякаш много голяма стъпка към очовечването на детенце. Представям си какво пък ще е с прохождането.
Изида мисля, да я попридържаш лекичко Киара поне в началото, все пак е и момиченце, няма нужда от юнашки рани.
Голдън, много яко изглежда машината ти. Дано не е като нашата, само за  украса на плота ми стои, аз все от машина навън пия. Всеки път като си пускам стотинките и се сещам за Кас, така романтично помня ми го беше описала пиенето на кафе от пластмасова чашка, как аромата се разнасял и сгрявали се устните,..., чак се наслюнчвам  Laughing
На мен нещо не ми е период от вчера. Реших да се пострижа най-после, вече нали пишката няма опасност да пострада от сутата ми. Е, направиха ме на гъз. Освен това човека се опита да ми обясни, че имам изкривена представа за себе си. #2gunfire Особено тежко стана положението днес като си измих косата, прирева ми се. Снощи пък като ме привикаха в 3.30 за цокане и като се заразмишлявах не можах да мигна да 6. Мъдрих най-вече това, че може да съм обидила някой с мнението си за емигрантите. Момичета, моля ви, не ми се сърдете! Praynig Praynig Praynig
За капак Стефко пак направи днес зачервяване. Лошото е, че предишното беше  скоро, преди 4-5 дена, зачести. Нямам идея какво може да означава.
Аз докато се натуткам и то дошъл вече другия ден, та поздравите ще са на патерици  Embarassed

# 49
Момичетааа и Емма проходи сама тази вечер  newsm44 Аз имах толкова емоционално тежък ден че бях ни жива и ни умряла, и гледам детето до мен седи и тръгва към кака си която е на метър разстояние, и не зацепвам doh. Стигна до нея и седна на дупе най спокойно все едно го е правила стотици пъти  ooooh! Аз викам а, нещо тука, и разгеле стоплям най сетне, казвам Иве, Емма проходи, а тя също така изумена я гледа и не реагира и тя  newsm62 И като се закискахме, веднага извадих камерата и снимах. Прави по максимум 4 крачки и залита. Аз пак не вярвам с тия габарити как тръгна толкова рано, да ми е жива и здрава. Айде да укрепва че днес си купих едно дънки дет като съм права са ми до цепката  Embarassed абсурд да се наведа, та няма начин да я водя да ходи, сама  newsm53 Да си освободя малко място на компа и ще кача клипчета.
Голдъне машината със здраве и кеф да си ползвате!
Кат голяма терца ти е Вики, много сладка и голяма тарикатка  Heart Eyes Качих снимка на снежанка и аз за колажа, разгеле.
Бубе, на стар краставичар краставички а  Joy Тръгнало малкото Бубе да тараши голямото. Heart Eyes И да не си се оплакала, грижат се з фигурата ти децата.
И майка ми е така грижовна за моята. Днес Емма плака поне 10мин навън, не знам какво стана, дали и беше минало времето за сън, както и да е. Нося я аз вече половин час с нейните почти 11 кила  Tired и разгеле заспа, ах викам си ето най сетне почивка, но майка ми напред с количката, и люпи семки (на парка сме), гоня колкото мога аз в тръс да я стигна. Настигам, ама нямам дъх, още повече че пея приспивна песен, само дърпам количката за да спре. Мама се отдръпва най любезно, аз хващам някак спящата Емма с една ръка, с другата се навеждам да си пусна облегалката, да махна коланите с токите, да махна одеалцето и подредя количката за сън. Мама ме наблюдава с любопитен поглед, очаквах само комсомолско потупване по рамото накрая, е, не би, пести се жената  Joy
Джой честито ви зъбче!Да растат лесно и да са здрави и бели всичките!
Виви не лъжи, косата ти е супер! Наистина жено! Това зачервяване свързвала ли си го с твоето душевно състояние, забележи и дали покрай тия случки си била спокойна или неспокойна.
Викат ме.
Благодаря за хубавата нова тема! Hug
Сладки сънища!

# 50
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Бързам да отговоря на голдънчето Аз нали имам такива проблеми и само в Павел баня видях спасение. Бях куца сега си ходя нормално само с едно посещение. Но трябва всяка година да се ходи а няма кой да гледа бебка. Дано съм била полезна.  Мери честито!  bouquet Много ме зарадва новината ,че малката принцеса е проходила! А сега и аз да се похваля ние имаме вече шесто зъбче. Много трудно изби, но сега съм много щастлива. Купихте ли вече коледните подаръци? Честито на всички месечинки днес! Да са живи и здрави!  bouquet Желая ви лек и усмихнат ден!

# 51
Здравейте!
Кафето:

Честити ходещи крачета на Емма!
Честито зъбче на Давид!
Честити месечинки!

Момичета имам нужда от вашите стиснати палци тази сутрин и повече положителна енергия!  Hug Hug Hug

Ето я и моята художничка:

Много и харесват този молив и листи, носи си ги по цял ден... чак ме учудва. Хи хи Simple Smile

Хубав и прекрасен ден!

Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:24 от alina_si

# 52
  • София
Светланка Hug Hug Hug Praynig...нацелувай я от нас художничката/дизайнерката или каквото там дойде  Heart Eyes

Честити ходещи крачета на Емма newsm68 running smile3501

Честито зъбче на Давид newsm47 newsm10

Честито на днешните месечинки newsm67

После може пак..лек ден за сега:)

# 53
Мериииии,честити ходещи крачета на Емма!!! smile3539 newsm19  Hands ClapМного ме зарадва тази новина Heart Eyes
Джой ,честито зъбче на Давид tooth,беличко и здравичко Grinning

Честити месечинки на Маги,Алекс,Вероника,Росица,Лора ,Алекс и Иво!!!
newsm18 Tada  Gift
Алинка,мерси за кафенцето Hug
Виви,честита прическа 4470.дай да видим наистина ли е толкова зле Confused

Много неща изпуснах вчера,но бързо пишете,а майка ми е тука и нямах много време SunglassesСнощи и Петър си удари крака на вратата на банята и сега е вкъщи днес TiredПосле ако мога пак ще пиша,хубав ден на всички sun Kissing Heart

# 54
Добро утро!
Алинка - мерси за кафето Flutter  имаш стиснати палци от мен, за каквото и да се отнася Hug
Мери - честити ходещи крачета на малкото съкровище!

Виж как се грижи детето за хубавата визия на мама.... Laughing...разбрало за новите дънки и хоп....тръгнало самичко...та да можеш спокойно да се киприш в тях.. Joy
Джой - честито зъбче, да са белички и здравички всички...
Ехааа...конкурса за ченето става все по-оспорван Mr. Green
Голданче - честита ти кафе-машина, със здраве да си я ползваш....изглежда страхотно, дано и кафето, което прави да е такова. Heart Eyes
Дез - страхотни клипчета, винаги много ме развеселяват Hug
Честито на днешните месечинки....ехеее, колко са много днес
После  пак ще пиша, че ме викат....

# 55
  • Бургас
Честити ходещи на краченца на ЕММА.Нека крачи смело в живота newsm68
Честито  зъбче на Давид tooth
Алинка  fingerscrossed fingerscrossed  Hug
Честито и на днешните месечинки.  ura
Илианката си похапва всичко голям гладник е.На тази снимка му бях нарязала парченца банан в купичката.Изяде го целия банан.Когато види някой да яде почва да си иска и в интерес на истината досега всичко което съм му дала му е харесало.Дано винаги да ми е такъв.
По въпроса с подаръците още нищо не съм купила, с мъжо мислим в събота да я свършим тази работа.Знам че сме коментира ли темата с подаръците за половинките си ама пак да питам Embarassed В общи линий разбрах че ще се поръчват чаши и фото албум с колажи (Пух Hug).Искам да го изненадам с нещо хубаво.Помагайте че моята глава нищо не ражда.
Изидка Кики много танцовална бе Heart Eyes
Дез така като го гледам Емо каквато и музика да му пуснеш, ще знае точно как да я изиграе. Много готини клипчета newsm10
Чара твоя Камен много изобретателен.Много ме радва, той ми е слабост Heart Eyes
АВИ дано Петьо се оправя по-бързо.Сериозно ли се удари?

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:17 от zlatоmira

# 56
  • София
Честити месечинки на Маги, Алекс, Вероника, Роси, Лора , Алекс и Иво!!!
Честито първо зъбче на Давид! Да са бели и здрави!
Браво на Емма! Честито, Мери да му мисли. Искаме клипчееее
Алинка, thumbsup имаш моята положителна енергия Flowers Four Leaf Clover
Забравих да честиття машината на Голдъна. Ха, със здраве да си пиете кафенцето!
Ей, ама февруарчетата са най-талантливи, така да знаете! Особенно в танците и разтребването! Wink
Питате за колажа, ще го правя най-късно на 23-ти. Има време, но пращайте, не оставяйте за последния момент. Роси, получих мейла ти, скоро ще направя списък чии снимки имам. В албумчето има неизлязла снимка и две ненадписани (  и  ). А някои бебоци как се издокарали само... пу-пу!
Относно cool Вики, май найстина ми е търпеливо детето, пу-пу! То с такава шантава майка...

От кога се каня, и най-накрая я изрових. Имам една китайска таблица за определяне на пола на детето. Преписах я, за да я видите и вие. Има висок процент съвпадение, поне при моите проверки. При вас така ли е?

# 57
  • Пловдив
Честити ходещи крачета на прекрасната Емма
Нека винаги по вода да и върви в живота.

Честити месечинки днес на   Маги    Алекс на Роси    Вероника   Росица    Лора   Алекс  и  Иво

Още един път сърдечно ви благодаря за честитките за моя тати Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А за прощапулника ,попитах,защото изобщо не съм наясно какво точно се прави-не че сме проходили де,но да знам.Стана ми много смешно вчера,докато четях Кас-ама сега да не се връщам за цитат,следобед като имам време,че в зависимост от това как майката дава питката-подтичвайки лекичко,детенцето ще върви лесно.Ами значи майка ми хич не се е справила добре,да знаете.То мен по-голям препъни кон -НЯМААААААА.Ако някъде има скрита камера-сигурно ще си умират хората от смях.Който ме познава знае и не ми обръща внимание,но все съм на ръба да се претрепя.Дано на Криси по качествен прощапулник да му  направим Laughing

Хайде ще бягам на разходка.
Хубав ден.
Мерси за кафенцето.

# 58
Абе уж и аз чета всичко подред,а все нещо изпускам?!
Голдънче пусни я пак таз чудесия,че аз с непознати кафета не говоря ,тц,тц Naughty HugА за БЦЖ,за сдъжаление отговора е Да-ако има съмнение,че първото е неуспешно само това е проверката.Ние явно сме дефектни семейно,щото и на двете не бе добре сложена първата ваксина и повтаряхме.
Мери,а честито на бухтичката ми първо прохождане HugДа тропа вече сама и уверена напред,че да се не цепнат на мама й дънките. Heart Eyes Hug Hug HugЧакаме видео,ама аз и снимки си чакам-ти знаеш кои Wink
Дезко, аз ако не си личи,искрено ви се радвам на всички многозъби. HugАма щото за зъборастеж давам Калкареа Фосфорика-хомеопатично,даващо се само до пробив на зъби-та вече сме на 4-та опаковка-нали 3 месеца все сме в зъборастеж hahahaТа така ще давам аз до изчерпване на количествата и обратно.
Изидка,да знаеш Ани как прописукваше с Кика на клипа!Голяма радос,ако не и бях спряла достъпа до компа навреме,щеше да си я приела вече виртуално у вас hahaha
Дез,ама като видя Емо да танцува избихме рибата просто-такава радост,че една тежка патка профуча покрай ухото ми ,щото кльоща затанцува и тя.ма нещо кординацията и не я бива. hahaha
Виви,радвам се,че поне един човек дневно се сеща за мен HugИ да знаеш само да намеря време,ще се включвам към товя самотерор.Че вече не понасям проскубванията н Еднозъбка.То не коса да ми расте като на Вал,ами просто косъм по косъм ме подстригва мойта Капанова Hug
Драконче,да знаеш че мойта торта дойде проста-само с една глазура скрита с натрошен шоколад,че нещо крема не ми достигна и тя се овапца-ама така ме зарибихте и мен с тия торти и рози  итем подобне.Направо се изгубих из Тортената библиотека. Hug
Ави,да му нацелуваш крака на Хубавеца от нас,да оздарвява бързо Hug
А това са ни мерките за девет месеца,малко изостанахме с консултациите newsm78
Здравейте!

Момчета имам нужда от вашите стиснати палци тази сутрин и повече положителна енергия!  Hug Hug Hug

Алинка ,и от нас имаш стиснати палци,ама ако държиш само от момчетата да са ,кажи навреме! Wink Hug
Мозилка,честито зъбче.
Да ви е бяло и здраво.А за Павел баня самонатапяне в минералните им горещо извори,оправи травма във ръката на мъжа ми.
Бубе,страхотни са ти куклите-колкото и да те тормозят с подреждането Hug
Чара,злато мое-ми то и аз не знам кака се прави сладка пита и затова като ми трябва бухам повече лъжици захар в тая и става супер.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. #Crazy
Кат на втората май е Ева на Вал,ама много малка ,да не сбъркам че съм недоскив. newsm78

# 59
Кас редактирах. Мерси, че забеляза...

Момичета от София, някой има ли да ми услужи с походно легло за няколко дни. Моля ви пишете ми на лични или в скайпа и кюто. Благодаря ви много!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт