Звездни компромати - 36 част

• 32 246
  • 441
  •   1
Отговори
# 240
  • O.A.E./ Пазарджик

Никол Кидман

# 241
Тайра Банкс след фотошопа прилича на восъчна фигура, а преди е много, много хубава, но с човешки вид.

# 242
  • тъгата в мен
Трябва да видя стресницата на Никол Кидман ли??

# 243
[
Трябва да видя стресницата на Никол Кидман ли??
Да бе, голям компромат  Laughing Може ли такова нещо, на Никол Кидман да и излезе стресница, тц, тц...  Laughing

# 244
Кви стресници бе хора? Такива думи откъде ги намирате? Думата за това нещо е ХЕРПЕС. Доста време я препрочитах думата, докато се сетя за какво иде реч.
На вас не ви ли излизат "СТРЕСНИЦИ", а може би просто е разранена устната й. Страхотен компромат! Mr. Green

# 245
Е, то така погледнато, кое е компромат? Всички надебеляват и отслабват, всички се сбръчкват, на всички им се появява целулит - рано или късно и прочие, прочие все човешки работи...  Grinning

# 246
Кви стресници бе хора? Такива думи откъде ги намирате? Думата за това нещо е ХЕРПЕС. Доста време я препрочитах думата, докато се сетя за какво иде реч....
Аз от Сврачето видях, тя е виновна.  Mr. Green Laughing Laughing

# 247
А някой знае ли коя е тази певица на снимката.  Twisted Evil
Малко е тъмна, ама е любителска.
Аз не съм много в час с турбо фолка, ама такова чудо не бях виждала, досега.
http://www.prikachi.com/images.php?files/498425C.jpg

# 248
"Стресница" звучи по-добре ,провокира въображението,а не като  безличното "херпес".  Sunglasses

# 249
  • София
Тази "стресница" ме заля от смях  Joy Но да си признаем, че херпес звучи гадно  Mr. Green

А някой знае ли коя е тази певица на снимката.  Twisted Evil
Аз не съм много в час с турбо фолка, ама такова чудо не бях виждала, досега.
http://www.prikachi.com/images.php?files/498425C.jpg
Надали и тези, които са в час с турбофолка я познават  Peace Но знае ли човек...

Пола Абдул сегашната продуцентка на American Idol, с това облекло ми прилича на конферансие на цирк (беше ми любимка едно време)
Скарлет Йохансон промотира номия си филм "The Spirit"
Ева Мендес много ми е смешно като видя някой яко навлечен нагоре, а пръстите на краката отвън  Mr. Green
Скарлет със Самюел Ел Джексън
Холи Бери рунтавка
Сара Джесика Паркър бърза за училище със сина си (така облечена повече ми харесва от нейните помпозни рокли с кичозни шапки)

# 250
май е тази певица от този дует  Thinking
http://www.slusham.com/3390

# 251
Надали и тези, които са в час с турбофолка я познават  Peace Но знае ли човек...

ааааа аз знам  Embarassed.това е Снежина (от Марко и Снежина)
май

# 252
  • София
май

Хахаха, че и аз я знам тази... Но на снимката изглежда зле  Joy Не че е измила зорите по принцип  Mr. Green

# 253
  • София
Е това нормално ли е според вас - тази слабота, да не страда от анорексия или болемия  Thinking

# 254

май

Точно, не можах да повярвам, не само заради килограмите, но главно заради визията.
Същата вечер беше и Еми Стамболова, за съжаление нямам снимка да покажа, доста едра,но изглеждаше много усмихната и приятна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт