Голям екшън предстои- СЕПТЕМВРИйче елхата ще реди

• 12 440
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Хекси има тревоги с вируса на Али,затова я няма.Стискайте палци да оздравява бързо.Същото се отнася за всички болнички дечица Hug Hug Hug

Да и Петеto,и Фемчето,Луканкича,Анири,Мацкото,Tsugumi,Тиара,Gia fire,vesimira,Ерика и още мнооого хора ги няма.Моренка също много рядко се появява.Абе важното е всички да са добре,а съм сигурна,че четат редовно поне.

# 46
Мики, радвам се,че писа - тъкмо подехме темата кой липсва Hug Мишо е пораснал много Peace

# 47
Поли, ние я забелихме. Два дни го болеше и нямаше проблем после. Сега всяка вечер го забелваме и го мием с вода без никакви сапуни. Ходихме на доктор да го забели. Не се шашкай, винаги има две мнения по всички въпроси Hug
Ани- Бани, моля те кажи дървото на коя фирма беше.

# 48
Мунка, изчетох света за тая фимоза (при нас е вродена, да, положението беше тежко). И при уроложката вече за 3 път го водим - първите 2 пъти беше доста "нежна" и не помогна...дано този път ни е за последно.
Поли съжалявам че е така  Hug, но това според мене значи че е още по-добре операция.
Все едно да имаш болен зъб и да се чудиш дали да ти го вади бръснаря с клещи или да идеш на зъболекар с упойка.
Сори за сравнението, ама като страда детето ми е кофти, и нещо съвсем ми се стъжни  Sad
Ти си знаеш, потърси и друго мнение ако искаш. Стискам ви палци  Hug

КалиМей миличка какво има, целуваме ви и ви гушкаме, добре че сте добре  Hug

И ние ще се помолим за Кике   Praynig

# 49
  • София
И аз стискам палци на Dji Djo и нейното момченце. Не мога да повярвам колко неприятности може да се стоварят на човек и още повече как може да ги понесе.

Брави, как е днес ученичката? Иначе за играчките нямам никакви проблеми в ориентацията. Аз тези герои ги познавам не по-зле от Дани, а и на самите кутии има снимки и описание за всичко.

Пожелавам на Алекс на Хекси и на други болнички, ако има, да се оправят бързо.

# 50
  • Асеновград
 Hug Hug
Кали, Hug Hug
Лили, Hug Hug Hug

# 51
ЧРД на ЛИЛИ!!!

Поздравления за Лилиан за това,че е била до Кали мей в труден период!

Поздравления за Кали мей,че се е справила!

Стискам палци и пращам много целувки за Джиджо и сина й!!!!

# 52
ЧРД на Лили!  bouquet
Дано с Джи-джо и малкия Кике всичко бъде  с добър край и мъките за нея свършат най-накрая! Толкова изстрада това момиче, че не ми се мисли просто.... Praynig
Кали Мей, радвам се, че всичко лошо е отминало, каквото и да е било, радвам се, че си имала близък човек до теб в този момент, Лилиан  Hug 

# 53
Честит рожден ден Лили. Много положителни емоции и усмивки ти желая  Hug  bouquet

Много мъчно ми стана за Джи-джо  Cry Дано всичко да е наред с малкия сладур и да му се радва скоро на пакостите и белите  Praynig Наистина не е честно толкова малки да страдат малките ни душици  Sad

Ани мерси мила за рецептичката   bouquet Обаче вчера я приготвих, а моята мома отново се намръщи  Confused Много ми е злоядо детето, не яде какво да е, вече в чудо се виждам какво да й правя  ooooh! newsm78

Кали Мей
радвам се че нещата при теб са добре и дано да нямаш повече поводи за такива мрачни настроения  Hug

Болничките да оздравяват и Хекси скоро да пише, че Алекс е добре  Praynig

Криси във вторник я водих на консултация, оказа се, че на височина не сме я премерили миналия път правилно и сега си е пак толкова  - 80 см  Mr. Green но е дръпнала с 900 гр  Flutter С това НЕядене направо се чудя от къде, а пък и не се спира на едно място за секунда  Rolling Eyes
Досега бяхме на разходка, ама с тези 1-2 градуса, направо ми замръзнаха кокалите. А дребната не искаше да се прибира естествено  Crossing Arms Whistling

# 54
  • морето и сините вълни :)
jiji_m-на Киделанд е дървото мила Peace
Бързо оздравяване на болничките дечица Praynig Peace

Бреее,Илияни що така бе мила сте злояди?
ВЛадимир на сладичко не ми се мръщи Flutter FlutterАма наобяд и на вечеря,познай ...става ужасТТТ Crazy Crazy Crazy

# 55
Хайде на кратък отчет,малката днес е била по-добре от вчера и малко е плакала.Ама какво да се прави като не обича да и вкарват ре3д насила и е своенравна.Иска тя каквото реши да прави и ако някой се опита да я накара нещо въпреки желанието се противи като звяр(май имаме и нещо лъвско в характера newsm78 newsm78 newsm78)А имам чувството,че е и от учителката,утре ще разбера окончателно дали е това.Те нали се редуват сутрешните смени и едната май ни е по-симпатична и на малката и на мен:)

Иначе подготвихме и ясленския ДядоКоледен купон.Купихме с една мама от форума играчките вчера в Джъмбо,сега останаха само лакомствата(пове4е плодове,локумена вафла и киндер4е).Иначе решихме всеки родител да купи отделно по една играчка,която да остане в ОДЗто,за да обновим малко игралния кът там.А тези,които ние взехме са дребни нещица еднакви за всички(кукла-момиче,бъги-момче),които децата да занесат с лакомствата у дома,за да не се сърдят ,че не могат да си вземат играчката от детската.Всеки родител сам ще прецени колко да отдели за тази цел(5,7,10,20),за да не ги товарим излишно.
с такива неща се занимавам и ми е много приятно.
Днес купих и украса за там,тук пък се разбрахме,всеки да занесе по нещичко,за да им е празнично и красиво на сладурковците.

Това са моите ясленски истории.... Hug

Гушки за всички здрави,болни,неядящи,лакоми и щуреещи дечица

Ето новини и за Кике,за да не влизате постоянно в другата тема-
"Момичета, операцията е минала. Кике е излязъл от упойка. В момента е с много висока температура, но скоро ще го сложат на системи. Това, което е премахнато, е тумор на кръвоносните съдове. Хистологията ще излезе след седмица. Джи-джо ми звучеше по-обнадеждена и отново благодари на всички за подкрепата  "
"

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 13:34 от bravy

# 56
  • Бургас
Привет,
И аз се моля за Джи-джо и Кике! Разбрах, че опрецията е минала, и чакат хистологията да излезе след седмица! Детенцето е кисело и с температура, но това е нормално след такава операция.
Или, направо като чух че при вас е 1-2 гр и ми стана студено. Тук е 10 и ние 2 часа бяхме навън, но аз се изморих, то в пясъчника се търкаля, катери се навсякъде и аз след него и направо капнах.
Брейви, браво на твоето момиче!
Скорошно оздравяване на всички болни!
Калимей, радвам се че си открила такъв приятел, макар и в трудна ситуация за теб!

# 57
  • морето и сините вълни :)
И аз се моля за малкия Кике Praynig Praynig Praynig PraynigДано всичко мине  бързо,да се възстанови  бързо и резултатите от хистологията да са наред Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 58
Дано малкия Кике да се възстанови бързо, хистологията да е наред и да й олекне на Джи-джо  Praynig Praynig Praynig
Дано и другите болнички да оздравяват бързо  Praynig
Кали МейHug Хубаво е да има кой да ти помогне когато имаш нужда!
Люси, видях, че има проблем с дънлоуда - дата бг нещо се ремонтират Thinking Това тук е торент от the pirat bay, но сийда не е добър  Peace

# 59
Да се запиша и аз в новата темичка- ама със сигурност пък писах последна в предната- не видях линка за тази- ами така става, като пишеш сутрин, а вечер публикуваш, ама нищо.
!естит РД на Лили, да ни е много здрава, весела и щастлива със своето съкровище.
За Джи-джо стискам палци, ама много.
Уф, като стане нещо такова и се замислям за колко глупости се ядосваме всеки ден, а ако сме здрави, просто не си струва, но май само пред истински гадните неща си даваме сметка.
Нямам търоение да похаймахосваме- първо до Плевен при вуйчо, после при баба, и накрая в Асеновград при мама. Дано се случи слънчео време, че да се запознаем с Анито най-накрая. Пловдивските мами ще ги оставим за налято, ще видим де, но няма да можем да ошетаме толкова много.
Ани, прати някое линкче да го видя това дърво, че ми стана интересно, а не мога да го намеря назад.
Дано Алекс на Хекси и той вече е добре, както и всички болни дечица. Целувки от нас с Дани.
Гледам, че мед въвеждате- Дани се обрина и сега ще го чакам да стане на 2, а така исках да го почвам с клеевата тинктура, но това дете има за цел #1 в живота да променя плановете на майка си.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт