Кога съобщихте на работодателя си, че сте бременна?

• 8 947
  • 168
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
По принцип не съм крила.Когато се потвърди със сигурност казах.

# 121
  • Пловдив
На прекия си начакник казах веднага като разбрах  Peace, но помолих да не казва на колегите ми докато не мине 3 месец Rolling Eyes. Така и стана  Peace

# 122
  • На планетата Земя
В края  на 2-тия месец.

# 123
  • Варна
аз вече не съм бременна,но казах на моя шеф в началото на втория месец.не за друго ами трябваше да изляза в болнични дълго време.той прие нещата много добре и се зарадва.

# 124
ммм да и аз казах! Лошото е, че и на мен ми прекратиха договора! И на моя шеф не му трябват хора, който не могат да работят и били там само за да вземат пари и да излизат в болнични! Нищо де, има и положителна страна, вече няма да пътувам 100 км до работа и обратно всеки ден!

# 125
  • Варна
е как така ти прекрати договора? той няма право закона те защитава.трябваше да се интересуваш и да не се съгласяваш.

# 126
малко по-горе бях писала, че договора ми е срочен, т.е. бях на изпитателен срок! А тогава могат да го прекратят когато си поискат! Информирана съм по въпроса!

# 127
# 128
# 129
  • Варна
извинявай the!!! явно не съм го прочела.но и така да е ,този човек няма ли капка съчувствие ?

# 130
Този човек не искам да го коментирам вече. Той няма уважение нито към хората в тази фирма, нито към хората с който е партьор! Всъщност се радвам, че скоро ще приключи този кошмар! Атмосферата е отровна и ми тежи много да влизам през входната врата! А що се отнася до този индивид, нали знаете, че друг ще съди!

# 131
  • Варна
да права си.рано или късно ще си полчи заслуженото.

# 132
в края на 2 м . казахме им на коледа (подарихме им по-една рамка и вътре със снимка от видиозона  Grinning  останаха  така  #Crazy  Heart Eyes  #Shocked 

# 133
  • София
В трети месец.

# 134
11 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт