Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 485
  • 293
  •   1
Отговори

Винаги ще бъдат обичани ангелчетата на :
fever - мама на ангелче  Flowers Rose Flowers Rose  maria_d - мама на ангелче Flowers Rose Flowers Rose 
Danielkka  – мама на ангелче
Flowers RoseFlowers Rose marussia - мама на ангелчеFlowers RoseFlowers Rose
Oчакваме ви отново в отбора!

TУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ 125 ЩАСТЛИВИ МАРТЕНСКИ МАМИ!
ИМАМЕ СИ
69 54
НАШИТЕ РОДЕНИ БЕБЧОВЦИ:

Светла - 3650гр., 52см. - на munito
Мартина - 4550гр., 54см. - на слънчоглед

Виктор - 2200 гр., ... см и Мария - 2000 гр., ... см. - на kremm

Мая - 2850гр., 48см. - на nereneia
Пресиян - 3100гр., 50см. - на Ivema
Блага - 2900гр., 46см. - на SuperMaman
Дилян - 3200гр., 51см. - на jerri
Никол - 3100гр., 51см. - на marcela83
Тея - 2600гр., 45см. - на marty24

Симеон - 3100гр., 51см. - на poli24
Алекс - 4300гр., 53см. - на adenis
Калоян - 3200гр., 51см. - на krisi99
Йоанна - 3250гр., 50см. - на kasparita
Дария - 3200гр., 49см. - на Ivet82

Красимир - 3680гр., 50см. - на Slunchice

Адриана - 3900гр., 52 см. - на DiVeNa
Далия – 3500гр., 52см. - на DESIR

Теодор - 4230гр., 51см. - на  adi_i_bebe
Ивон – 3400гр., ...см. - на tai
Геновева – 3850гр., 54 см. - на dimginjan

Най - едър мъж - Aлекс на adenis(4300 гр.)
Най-едра мадама -Мартина на слънчоглед (4550 гр.)
Най - висок мъж - Радослав на Белла (55 см.)
Най - висока мадама -Магдалена на lanselota (55 см.)
Най - подранило бебе - Биляна на TaniaR( 75 дни преди термин)
Най - закъсняло бебе - Калия на stasi8510 (12 дни след термин)
Най-често срещано мъжко име - Борис, Теодор
Най-често срещано женско име - Мария, Симона, Дария, Адриана
Ден, с най-голям бебевалеж - 13 и 16 март
Най - много момичета са родени на дата-16.03 (6 момичета)
Най - много момчета са родени на дата- 5.03, 12.03,13.03 (по 4 момчета)
Най-точна мама(бебе, родено на термин)-Георги на Ronja77
Първо зъбче-Лора на sia-на 4 месеца и 3 седм.
ЗА БЕБЕТО
Сетивата на бебето 
Грижа за новороденото 1 част 
Гимнастика и масаж за бебета 
Периодите в развитието на бебето през първата година   
Бебето ми е неспокойно-какъв е проблема?   
Упражнения за майки с бебета
Масаж и гимнастика на бебето
Много клипчета за масажи и гимнастика
Рожба-от 1 ден до 1 годинка
Развитие на бебето
Таблица за ръста при момчетата от 0 до 2 годинки
Таблица за ръста при момичетата от 0 до 2 годинки
Бебе и мама
Имунизационен календар
Двигателно развитие на кърмачето
Референтни стойности при кръвните изследвания при деца
Болести при детето
Как да превърнем 8-те ревливи периода на бебето в магически крачки напред
Оценка на моториката
Атопичен дерматит
ЗА КЪРМЕНЕТО
Всичко за кърменето
Истината за желязото.Нуждаят ли се кърмените бебета от хранителни добавки
Библиотека за кърменето
Хранене при кърмене
Кърмене и захранване на бебето

ЗА ЗАХРАНВАНЕТО
За захранването
Схема на захранване на HIPP
Готово ли е детето за захранване
Основи на захранването
Кои храни да избягваме
За соковете
Въвеждането на млечни продукти и прясно млякко в менюто на децата
Наръчник за хранене според възрастта на детето
Защо нашите майки са ни давали сок
Кога да започнем захранването с твърда храна
Примерна смеха на захранване
Примерно меню за деца с алергии
Алергиите-как да избегнем и лекуваме?
Хранене на детето от 0 до 3 год.

ЗА МАЙКАТА
Диета след раждането
Отслабване след раждането
Възстановяване след раждането
Следродилна депресия

ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НА МАМА И БЕБЕТО
Електронен бебешки дневник
Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри
Текстове на детски песнички
Нашите снимки

МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!
МАРТенското бебче малко - хапва си пюренце сладко!
Лятото пристигна вече и със глас се смее МАРТенско човече!
МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

# 1
  • София
Гледай ти- никой не е минал да се запише!
Я аз да се пусна като първа ppp
Веси, честито стлоче, със здраве да си го ползвате и Мира обилно да си похапва в него! Кой ти го достави все пак- или не е от Щатите?

# 2
Пу втора!  Party

Аз докато публикувам,и гледам нова тема!Белла,  bouquet

poli+ и аз си копнах поста ти,благодаря че сподели. Hug

Rila разбирам тревогите ти около захранването,с каката бях до годинката при доцентката,не вашата а в съседния кабинет. Tired Мисля,че още пазя схемите и. Въоръжи се с търпение сАмо! Peace

Мислех че знаете историята на д-р Хипп и неговите брятя.Аз разбрах за нея от рекламни брошури,и мисля в една реклама навремето също я имаше.

http://www.hipp.bg/?id=200

nani_v  spoko

veselina_s_p мерси за инфото,щом има по-голям асортимент е супер!Ще наблегна и аз на картоф-морков,даже само на картоф,че моркова ще е от градината. Wink Сега гледам в сайта на Хипп,то е пюрета,то е чудо..има вече и зеленчукови и месно-зеленчукови супи..ако всичко това го има по магазините,ще трябва да пазарувам по списък. Crazy

Еlwing май ще захранваме по едно си също време. Wink Къде си днес всъщност? Thinking

# 3
  • София
Я, аз съм трета  Party
Белла,   bouquet

# 4
# 5
  • София
kuku_ mama , Понякога си мисля, че постовете са ти объркани-т.е. искала си в друга тема да ги постнеш, а без да искаш си ги написала в тази.
Кажи- как сте, как се развивате......
Не искам да те обидя или нещо друго, просто само с емотикони, разговор не се води, особено от дъжд на вятър.
Сори за спама

# 6
Веси, честито стлоче, със здраве да си го ползвате и Мира обилно да си похапва в него! Кой ти го достави все пак- или не е от Щатите?

Мерси  Hug Да от САЩ е. Взех си го чрез Ломбард  Peace Много съм доволна. Казаха ми очаквана доставка след 20дни - на 18-ти. А днес вече ми се обадиха, че е пристигнало  Grinning
Вече ще се пооглеждам за Коледните подаръци за дечурлигата. Пък може и рожденните дни да спретна и да се включа в някой контейнер за по-евтина доставка  Peace

Белла  Hug

# 7
  • София
Белла, мерси за темичката!
kuku_ mama , Понякога си мисля, че постовете са ти объркани-т.е. искала си в друга тема да ги постнеш, а без да искаш си ги написала в тази.
Кажи- как сте, как се развивате......
Не искам да те обидя или нещо друго, просто само с емотикони, разговор не се води, особено от дъжд на вятър.
Сори за спама
и аз това мислех да пиша  Blush Hug
Бодливка, тук съм  Crazy Обикалям между двамата.  Twisted Evil

# 8
Добър вечер!
Белла,мерси за темата!Много е красива,както винаги! Hug
Тук май ще има буря.А ние сме сами,още татито не се е върнал от работа. Tired Туй дете май само мене вижда. ooooh!
Следобед опитахме кашичката на Лактана.Много вкусна,направо супер приятно се изненадах.Понеже нали бяхте писали,че били безвкусни оризовите,ама тази е с ванилия.Kikoikris,ако Криси продължи да не харесва тази,която си му взела,препоръчвам тази! feedingА ти нещо взе да пишеш по-рядко. Crossing Arms
Приятна вечер на всички! Hug

# 9
здравейте момичета!аз пак малко изостанах с темите с две съм назад но сега се връщам да ви прочета!
ние растем и хубавеем,като всички бебчета тук!исках да ви попитам малко извън темата-някоя от вас знае ли кога след раждане няма проблем да сложа спирала?Вълнува ме този въпрос и мисля като се завърнем в софия да се заема сериозно по въпроса за да няма изненади,че е рано още!И още нещо мисля че на малката започва да и никне зъбче но все още не съм сигурна-постоянно е с ръцете в устата ,лигави се и само ме дебне да не я видя и да лапне нещо:)
поздрави на всички от нас и до скоро виждане.

# 10
АлЕкС-мама и аз купих тази каша, но още не ни е дошъл ред да я ядем! Crazy

# 11
ne sum oburkana prosto ne mi se pi6e ina4e vi 4eta mn interesni ne6ta nau4avam ot vas po vsqkakvi temi nie sme ok na posledna konsultaciq bqhme 7700kg i 64 sm papame vsi4ko bez da habim material da pluem ili majem  Laughing ima4e sme ot marzelivite ne se vurtim no puk za smetka na tova vikame v nesvqs i spim ot 22 i30 do 7 i 30 ili 8 4asa sutrinta bez da se budim sorry ako sum vi obidila  s ne6to mersy za  vsi4ki inderektni otgovori na vuprosite mi i snimkite vi sa stra6ni  mn mi se iska i tuk da ima6e takiva sre6ti no uvi v malkiq grad se zadovolqvame s virtualni  sre6ti izvenqvaite ako sum obidila nqkoi  newsm03

# 12
Белла  Hug
Алекс-мама,меррси мила за идеята,как казваш -Лактана био с ванилия или е само ориз с вкус на ванилия  Embarassed,иначе нали ти казах ,малко ме е налегнала депресията ама вече се оправям  Hug Heart Eyes
за захранването,като въвеждам нов зеленчук не давам от стария,а ако ме питате защо   33uu,иначе май тиквички с картоф много му харесва,днес си омота половин бурканче и така сладко се облизва   Crazy
Веси,от кой сайт поръча столчето (извинявай ако си казвала ),явно си струва и с 30 % да разгледам и аз нещо  Peace
Вашите биби за водата кой номер са,днес се чудех дали да не го пробвам с 3-ка  newsm78,дали ще се дави  Thinking,едно моми4енце в парка е на годинка и малко и пие с 1 дупка  Rolling Eyes
иначе мойто гарже като че ли става по-послушен ,даже вече и пее  Crazy,ама наплюйте го да не го урочасате  Whistling Crazy

# 13
KikoikrisПУ-ПУ! Grinning Ами кашичката е Лактана Био млечна с ориз и ванилия.Има ванилов екстракт и 34.5% АМ.На вкус е точно като мляко с ориз.Много е приятна. LaughingНа мен май повече ми хареса.Гледам,че има пак млечна оризова с банан.Звучи и тя много вкусно.Ще я пробваме,тъй като обожаваме банан. Crazy Тези са от 4 месец.А от 6 има шоколадова с банан. smile3508
А ние като утре навършваме 5 месеца и почваме 6,това ли значи от 6 месеца.Вече може и тях ли?
Щото нали ви казвам,че педи така се изказа,че сме вече в 6 месец и ще почваме месо. Laughing

# 14
и на мен ми звучат много вкусно,но докато ги правя с АМ нямам намерение да опитвам,само като го подуша и  Sick,имало и някаква бисквитена Нестле много сладка,ама от колко месеца е не знам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт