Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 488
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Хайдеи аз да драсна два реда преди да си легна  Grinning

Мечо Пух, аз имам пасатор Браун с бъркалка и мелачка. Страшно съм доволна  Peace Ето този е моя
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09019010
Но аз си взех без купата за разбиване на лед, защото не ми трябва  Peace

Ей, ама вие сериозно се заблудихте с количката на голямата щерка  Laughing Много е готина, нали. Като истинска. Аз повече й се кефех, като я купихме от Маги  Laughing

Като гледам има доста кърмачета, които ес будат нощем все още. Абе знаех си аз, че кърмачето си е по-лигаво бебе  Sunglasses Аз съм решила ад си купя поне електронен часовник, та да следя в колко часа ес буди. Ще се пробвам и вече да й пробутвам кърма с шише та да свиква с мисълга за биберона  Mr. Green Ще трябва да купя и някое и друго шише по този повод.

Утре май няма да става за разходки, но поне ще си почистя малко в къщи.

Хайде лека ви нощ  Hug

# 286
  • Варна
И понеже и моето бебе не спи нощем, има ли някое кърмено бебе, което да спи по цяла нощ? пр. от 9 до 6 сутринта?

Да, моето Simple Smile от 21-22 до 7-8, понякога до 9. Има и най-сладкото събуждане - обръща се по корем и започва да пъшка и като отиде някой се усмихва Simple Smile

Ние си взехме гумени пъзели от Вега и от днес "монтирам" бебката на тях, заедно с активната гимнастика.  Хареса й май.

# 287
Добро утро!

Абе какви сте такива поспаливи? Я, да ставате, че ние ранобудните да не скучаем. Mr. Green

Айде и кафето от нас.

Я, и аз да отида да си направя едно, че така ми се спи... Рая пак се събуди в 4 да цока. Tired

# 288
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Тони аз ще те последвам. Пускам си поста и отивам да си правя първо закуската, че тя ми е важна и после кафето.

# 289
Добро утро и от мен. Тони аз ще те последвам. Пускам си поста и отивам да си правя първо закуската, че тя ми е важна и после кафето.

Овесените трици ли? Я, кажи как ги правиш? Аз Дюкан не мога да правя, че няма плодове, пък без тях не мога да живея, но овесените трици за закуска ми се струват смислени. Thinking

# 290
Добрутро и от нас!

Zora*,беба,ТаniaR,dobro nastroenie,Dez,зелено човече,vili st,Nikita,kikoimery,rossykv,jivotinche,kikoikris благодаря и на вас за поздравите! Hug

Аз не се разписвам толкова рано,но знайте че имам две аларми,дето ме будят всяка сутрин в 7,а понякога и по рано.. Mr. Green Та по това време вече са закусили,Ади вече спи втория сън(към 30 мин).

Слънце
и аз ще те последвам-вече и на мен ми важна закуската,нали от днес съм и в една друга отчетна.. Wink
Тази сутрин ги хапнах триците в чаша кис.мляко(0.1%)
Да се пуфаля,какъв подарък получих вчера от баща ми нали съм практична жена и съм много хепи ! Party А мъжО ме изненада с любимата торта с много личен надпис,ама днес вече не мога да и се "порадвам".. Mr. Green

Хайде отивам и аз за кафенце,после ще дочитам че много сте изписали.. ooooh!

# 291
# 292

Вчера се ровичках из темите за захранването и прочетох, че запек може да се получи от бързото въвеждане на нови храни и вкарването на различни и че е добре, бебето да се остави по-добре на мляко няколко дни, ако се появи проблем.

Аз съм на същото мнение,не случайно се обръща толкова голямо внимание на захранването!!!!!!!!!!!!!!

Моето момче е заспало само,докато маме е в дебрите на форума,на мама юначето

Мънки сподели къде ходиш да яздиш и какви са условията за да се осъществи това ми желание.
Аз до преди няколко дни си нямах и представа за какво иде рея,но в събота бяхме на рожден ден "Сървайвар" и там децата и родителите можейа да яздят,за също се пробвах и много ми харесаа Яна е направо пленена .Инструктора каза че има вродена дарба детето(тя обожава животноте и много добре се разбира с тях),та след 4-5 пробни обиколки и обяснения накрая я пусна сама с коня(вървеше до тях,но просто не държеше юздите) и тя се справи блестящо.
Та сега съм се заела да проучвам въпроса.

# 293
  • София
упс

Общи условия

Активация на акаунт