Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 485
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит Рожден Ден, БОДЛИВКА! Много здраве, щастие и любов!   bouquet  bouquet  bouquet
Тони, идеята за Банкя е страхотна! Ще си изкараме супер! Дано нашия тати почива уикенда, още довечера ще го питам. Поли, идеята за Витоша също е готина!  Peace
Елвинг, все се каня да кажа, ама забравям - Алекс и Ивчо са прекрасни, толковаааа са сладкииии, да ги нацелуваш!
Аз ставам, за съжаление, че Стели днес е ужасно мрънкаща Sad уж е хладничко и си мислех, че днес ще е по-спокойна, но ....
И само да кажа, ние сме само на кърма и също си хапваме нощем  ooooh! - поне вече е само по веднъж  Party.... А, това със захранването ми се струва още много далече....  Rolling Eyes
Цунки и спокойна нощ на всички бебоци и техните уморени майчици  Hug Hug Hug

# 271
  • София
Алекс-мама, и аз имам такива дни. Напоследък - все по-често.  Confused Само че не ми се реве, а искам да набия някой, на агресия ме избива, а уж съм миролюбиво добиче  newsm78
Беба, и Алекс прави така, когато е превъзбуден.
Роси, благодаря  Blush Hug  Heart Eyes за Стела и мама!
Дез, тортата е страхотна  Crazy Peace
Цветка, напоследък чувам все за млади мами, бравос! Аз на тази възраст хич не мислех за деца  Whistling Blush

# 272
  • София
Здравейте пак от нас. След размяна на реплики и дуплики обявявам СПЕЦИАЛНА ДВАНАДЕСЕТА СОФИЙСКА СРЕщА в БАНКЯ на гости на Тони_ст този ПЕТЪК - 14.08.2009 от 14 ч. Утре ще допиша адрес и указания. Моля, записвайте се: зелено човече.

И понеже и моето бебе не спи нощем, има ли някое кърмено бебе, което да спи по цяла нощ? пр. от 9 до 6 сутринта?

Калин го прави понякога няколко дни по ред даже, до седмица, после се случва да се буди по 1 път няколко дни, после пак си спинка цяла нощ, но мога да кажа, че е кърмаче, което по-скоро си спи нощем. Точно тези дни бях подробно писала за спането.

# 273
  • София
Честит рожден ден, Бодливка! Много здраве, щастие и любов!

Аз да се похваля - днес си взех "отпуска" след обяд - връчих бебето на бабата и се развихрих по магазините - голям кеф. Свеки каза, че звяра е бил страшно послушен днес, та може към края на седмицата пак да ги оставя двамцата. Ми така де, щом се разбират  Mr. Green

# 274
Ха добър вечер  Hug
Бодливка,честит рожден ден   bouquet
и аз утре съм на фризьор  4470,че не мога да се гледам в огледалото вече  Sick
вече ми омръзна да пиша,че мойто диване не слуша  Whistling Mr. Green,подут му е и се белее долния венец,ама отстрани  newsm78,нали уж предните излизат първи
на нас от пъшърнака ни излезнаха много газове и го спрях  Rolling Eyes

# 275
Привет и от нас Hug

И понеже и моето бебе не спи нощем, има ли някое кърмено бебе, което да спи по цяла нощ? пр. от 9 до 6 сутринта?

Май съм го писала вече, но пак да споделя, че Коко от 3-месечно бебе спинка по цяла нощ, заспива към 9-9:30 и ставаме 7:00-7:30 вече много гладен Laughing

Много ми се искаше да присъстваме и ние на срещата на гости при Тони, но за съжаление часът 14:00 не ни е удобен, каката Елена спи следобяд от 14:00-16:00. Днес опитах да не я слагам да отидем на плаж, но уви, сама отиде и си легна в легото в 14:00 часа с думите "Мамо, Ели спи"hahaha. Надявам се скоро да се видим на следващата среща Hug

# 276
glafira и ние сме в подобно на вашето положение, пръцкаме от пюретата и се напъваме, даже и апетита ни понамаля, е не така драстично като при вас, но все пак... Доки каза, че е натоварена перисталтиката , като слуша коремчето ни със слушалка, за това се разбрахме да почиваме два дни без пюре и после да останем само на морков и ябълка на обяд половин бурканче известно време, иначе бях въвела тиква и пъщарнак, но пъщарнака нещо не ни се услади... Също така сме със запечено ако, в смисъл акаме един път на ден, но е вече, като на възрастен човек не е като кашичка и едно хубаво ухаееее... Rolling Eyes Забелязах, че като въведа нова храна един ден не акаме, но на следващия се нормализира.
А на мен ми идва и друга идея за известното ни безапетитие, Марти днес доста смучеше ръце, а като му пипнах венеца отдолу подут и милото иска да го чесам, явно ни почват  зъбите и някак кисъл без причина беше... въпрос към мамите с бебоци със зъбки, забелязахте ли намаляване на апетита при никненето на зъбките???
Алекс мама напълно те разбирам и ти съчувствам и аз съм така, един ден депресирана, унила  и всичко ме дразни , друг ден пък с приповдигнато настроение...хормоните още ни мъчат май newsm78  чувствам се понякога изхабена,  позабравих какво е да се чувстваш, като истинска жена...някак отвътре ми е потиснато, напрегнато и не мога да се отпусна... Sad Но вярвам, че е период и ще отмине, няма как всичките тези промени около майчинството, грижите и сивото ежедневието да не  оказват влияние. Thinking
Е хайде лека и спокойна вечер! Peace

# 277
Днес ходихме при една докторка, която работи в частна клиника и са само платени прегледите. Ами разликата е огрооооомна. Прегледа я много внимателно - слуша сърчицето (нашата доки говори, докато го слуша  #Cussing out ), опипа й фонтанелата за пръв път откакто се е родила и каза задължително да намаля "Вигантол"-а. Прегледа гърлото и каза да очкваме всеки момент зъбки  Shocked .
За захранването каза да започваме още утре, но утре сме в Плевен. В четвъртък живот и здраве започваме с моркови на "Хип". Каша каза да й давам понеже била дебеличка  Laughing .
...
Марта заспива около 23 часа и сутрин я будя най-късно 8:45, но това е защото искам по-раничко да излезем на разходка. Тя би спала до по-късно  Peace

kikoikris, чакаме снимки  Wink

Нещо ми се губят radi i bebe и tedsan  newsm78

# 278
  • София
окич патладжана много бързо падна и сега съм много шарена. червеникаво, лилаво, русо, бяло и сиво - абе общо взето дъгата се е заселила в косата ми   Joy
Нека- да има!!!

Мария също имаше период да си върти главичката много бързо на едната и на другата страна. И го правеше преди да заспи. Аз обаче не се притеснявам така - дори не знаех, че е симптом на рахит. Майчета- не си вкарвайте така лоши мисли, защото ги предизвиквате нещата - пуу- пепел ми на устата!!!
Сега като й се спи е взела, пък, назад да се протяга и към тавана да си гледа , като я държа на ръце.
jivotinche , много хубава работа си свършила, честото! Wink
kris4e и аз на земята я слагах няколко пъти, върху шалтетата, които са за спалните ни чували, но й е твърдо- зачервяват й се коленцата после. Нали бяхме обсъждали онези пъзели, гумираните, мисля че те стават.

# 279
  • София
КАТО ПИшА ВЕчЕР КЪСНО И НА ТЪМНО, ПИшА ПРОСТОТИИИИИИИИИ  smile3538 smile3538 smile3538
Верният час е 11 ч., прося извинение!!!!

СПЕЦИАЛНА ДВАНАДЕСЕТА СОФИЙСКА СРЕщА в БАНКЯ на гости на Тони_ст този ПЕТЪК - 14.08.2009 от 11 ч. Утре ще допиша адрес и указания.
Моля, записвайте се: зелено човече.

# 280
  • София
ЕЕЕЕ, много жалко... в петък пак сме на басейна в Долна Баня- тръгваме в четвъртък сутринта и си идваме петък вечерта.... така ми се идваше на срещата в Тони... Между другото, защо го измислихте в петък? така предполагам, че повечето татковци са си на работа (а, нали и такава беше идеята, да се съберем и татковците за по-шаренка компания), а и Банкя е далечко и транспорта без кола е труден (а, татковците като са на работа, как ще сме с коли?).... мисля, че уикендът е много по-удачен вариант (а и ако правилно помня Тони за уикенда каза първоначално, може би аз не съм разбрала нещо де  Embarassed)... както и да е, изсмислили сте го вече, аз само мога да съжалявам, че няма да мога да успея да дойда... Sad нищо, следващия път....
иначе, моя мъж май и уикенда ще работи Sad, в събота племенникът ми става на 5 год. и сигурно следобеда ще сме на сладкарница, но неделя поне аз ще съм на линия...

# 281
Много Ви благодаря на всички, които ми отговорихте за спането на бебчетата през нощта Hugмислех, че кърменето нещо ги пристрастява и си искат и нощем,или са гладни, но ето, че Дидето и Инкогнито опровергаха тезата ми Simple Smile
Явно си е до бебче Wink,освен да се надяваме в най-скоро време да започнат да спят непробудно Praynig

Аз пък да ви разкажа какво ми се случи Blush, то е като книгата "Внимавай какво си пожелаваш", то и като израз си съществува.
Вчера си разглеждах пасатора и той си беше екстра, изгледал вече едно бебе, но ми се прииска да си купя нов, с повече джаджи и се чудих какво да направя да го сменя този. Е днес като го включих, пластмасата се сдъвка вътре и замина в коша Twisted Evil Така, че ще се купува нов Mr. Green Някой ако е доволен от неговия- вид, марка моля да сподели Simple Smile

# 282

...
Марта заспива около 23 часа и сутрин я будя най-късно 8:45, но това е защото искам по-раничко да излезем на разходка. Тя би спала до по-късно  Peace

и ние сме така,още от 40-тия ден спи по цяла нощ,по едно време спеше прекалено много и сутрин го будех по-рано Grinning

# 283
  • София
 Аз пък съм по-скоро вероятен присъстващ на срещата, защото в събота и неделя ходя на езда. Така че ще се радвам да ви видя, девойки.

# 284
Зеленко, тъкмо щях да те санкционирам, че си объркала часа, но ти си се поправила. Hug Браво!

Дидето, грабвайте се с каката и идвайте. Hug

Мънки, чакаме ви с Илийката. Wink

Роска, ми сменихме го за петък, защото в събота, или неделя /не разбрах точно/ свекър ми и свекърва ми идват и може да косят тревата, или да работят в градината и да не притесняваме мамите с повече хора, макар че те са симпатични и по-скоро ще се радват на бебоците, отколкото да пречат. Та затова сменихме за петъка - тогава голямата поляна ще е само за бебоци... и Роко /нашия черен куч Joy/. Надявам се, преди да заминем през септември да имаме възможност за още една среща и тогава да ви видим и вас. Hug

Понеже не се сещам на 3-тата, или 4-тата спирка на автобус № 43 ни е точно пряката ще доуточня утре, като ги преброя. Embarassed И ще напиша точно как се стига. Peace Лошото е, че пустата Банкя я няма и в bgmaps.com.

Общи условия

Активация на акаунт