Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 500
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Малкия седна в мен и взе да ръчка клавиатурата и направи нещо.Сега само на този сайт всички надписи са миниатюрни и не се четат направо. Rage Някой да знае от къде се оправя.Ще го набия вече. smile3516 tooth

# 46
Baby Moni, защо не поръчаш бънджито от европейски сайт? В подфорума На пазар има цяла тема за www.mytoys.de, или нещо такова...
Incognito, ти се беше оплаквала от косата си. На мен ми помогна Кериум на Ла рош позе, има го в аптеките, пробвай. Peace
Белла, мерси за темата. Hug

# 47
veselina_s_p,  ти си бой  Laughing . Снощи до някое си време зяпах този "Амазон" и сега така съм се навила да поръчвам  ooooh! . Само ми кажи имаш ли представа как е по-добре от Амазон или еВау, понеже нещата, които искам ги има и на двете места  Thinking

Голяма зарибявка е знам  Mr. Green  Laughing Аз сега започнах да гледам играчките да избирам подаръците за малките. Ами то само играчките за бебетата са 11 500 артикула  #Crazy Отворих да разгледам къщите за кукли за каката, ама има да си гледам 500 страници  hahaha Това за Амазон говоря.
Аз лично харесвам повече Амазон, защото има ОГРОМЕН асортимент и доста от по-едрите неща са с безплатна доставка  Peace
За Мира много й се чудя дали да не взема Зебрата ан Фишер Прайз. В момента е намалена и с доставката ще ми стъпи о/о 120лв
http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Bounce-Spin-Zebra/dp/B00 … 29350&sr=1-35
Поне ще може ад ис играе с нея по-дълго. А съм сигурна, че и каката ще се намести отгоре  Laughing

# 48
  • Стара Загора
Алекс-мама със Ctrl и + се увеличава шрифта а със Ctrl и - се намалява!

# 49
Хайде добър ден и от нас Hug
Да се похваля,че детето е добре,все едно не е падал LaughingУплаших се,защото му беше за пръв път,ама сега всичко е ок Wink
Стягаме багажа за вилата и след обед тръгваме,ама сигурно по малко ще стоим този път,че в това скапано време.........
Малииии тези сайтове наистина за голяма зарибявка Wink
За косопада разбрахме,че няма начин след раждането да не започне,а със зъбките как сте newsm78????    Аз ходих 5-я месец на зъболекар и за сега оплаквания нямам!

Айде дребния се развълнува нещо.......,че ще го гушкат и люшкат на вилата или де да знам newsm78

# 50
Sushi,ше ни липсваш,весело и безгрижно искарване.

Веси и това дето си го писала за мрънкането през ноща и за даването на панадол все едно аз съм го писала.Надявам се и на нас скоро да ни пробият зъбките че вече пети ден е така нервен моя пухчо.Момичета да ви се похваля,направих много добра покупка,купихме си био гащи и съм много доволна от тяй(имах доста ресерви)
ето и сайта да разгледате:www.estestveni-idei.com

Аз днес започвам със сахранването,стискайте палци,дано на юнака му хареса манджата.

# 51
  • София
Здрaвейте и от нас Simple Smile

Rila честито зъбче, дано и на нас скоро ни избие нещо... Toni_st - знам за какво говориш мила.... Хубавото е, че е на периоди и до 2-3 дни отминава кисляка и ... после пак - нас до сега два пъти ни е стягало така с нощни писъци и ревове през час... Ама като си помисля колко ли и е гадно на малката мишка... Но верно - сили не остават...

Дилейнако не бъркам и ние вчера бяхме до педи за хепатитна ваксина, та ни и претеглиха. Ами за две седмици (от 22.07 до вчера) сме качили... 90 гр. Е, честно да ти кажа не се притесних - като я гледам добре се чувства нашата Билянка - хапва колкото може, има здрав вид. Така че, не се тревожи и ти - те са на тласъци и растежа и периодите...  Hug

За косопаданали съм малко по-напред с материала - момичета не се притеснявайте много. Аз имах чувството че за 2 месеца ми окапа повече от половината коса... после спря косопада, а вчера за моя радост констатирах, че имам масово никнене на нова коса - едни къси косъмчета - личи си най-вече като си повдигна бретона.. И много се зарадвах  newsm44  - явно пак ще си имам хубава коса. та предполагам, че скоро (до два месеца) и при вас ще дойде

Glafira Билянка непрекъснато си дъвче долната устна, чак се чудя как не я боли и не си я просмуква, ама явно й е кеф

Хайде днес се изказах по всички възможни теми  Crazy

# 52
Ето нещо интересно за косата

# 53
Малкия седна в мен и взе да ръчка клавиатурата и направи нещо.Сега само на този сайт всички надписи са миниатюрни и не се четат направо. Rage Някой да знае от къде се оправя.Ще го набия вече. smile3516 tooth
Ако си с  Опера най-вероято е натиснат"минус-а" и ти се е смалил шрифта. Натисни + (плюс) и ще се увеличи.И аз скоро го открих тоя номер -малкия ми го спретнаSimple Smile
ПС- ако не става само с + тогава пробвай комбинация Шифт и +(плюс).

# 54
дизерита в май тойс го няма бънджито Tired
веси на теб кой ти взема нещата от амазон
от ибей скъпи ли са също доставките,някой поръчвал ли е?и знаете ли друг сайт за пазаруване онлайн  newsm78

# 55
  • Варна
Incognito, мисля да се захраним класически и на малко по-късен етап, ако нямаме проблеми да приложа и някои от принципите на педагогическото. Ще стане една манджа с грозде, но няма да съм първата де... пък и ми се струва много нормално.

Тони, и аз тази тема точно бях чела и ми звучи разумно. Значи с теб можем да сверяваме часовниците от време на време. Аз още не съм започнала нищо и няма да е преди края на август със сигурност.
Каяна,  не съм много спец и аз, за да го обясня точно, но ето тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376117.0

Глафира, Ния си дъвчеше устните много интензивно по едно време, но май за няколко дни спря. Напоследък не съм я засичала. Зъбки няма още.

# 56
  • София
Здравейте пак от нас. Леле, колко зъбчета... Калин е малко крив и мрънколив тези дни, иска да се гушка и умира да му търкам венците с пръст, та може и той да ме изненада... или пък не...

Рила, лекарката щеше да предпише капки, чуди се, мая се на глас, но накрая реши този ЕЛОКОМ, а днес има подобрение. Да видим след 5-я ден как ще е...

Единадесета Софийска среща в събота - 08.08.2009 г. Западен парк от 11 ч.
записвам: зелено човече, Тони_ст, (СМС на Вероники, Росикв, Дивена)

# 57
  • София
Мерси за новата тема!
Само минавам да се разпиша и се връщам назад да чета... нещо съвсем не мога да смогна тези дни, че се опитвам и да поработвам по малко...
За срещата в събота още не знам, (ако се класираме, ще звънкам), но ако в неделя излизате в Люлин, звъннете ми един тел и сигурно ще може да излезнем при чичо Емо на кафето Simple Smile
Цунки и хубав ден на всички,  Hug

# 58
Какво става къде сте всички?  newsm78

# 59
И аз щях да питам същото  newsm78
пратих мойте мъже на разходка, та аз малко да си почина  Mr. Green
Ето го мойто зверче да го видите, колко много е пораснал

Общи условия

Активация на акаунт