Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 658
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ние сме тука, но сме на ръцете на мама, защото ни боли венеца и мрънкаме цял ден

# 61
Цветке, Борисчо ти е одрал кожата ма! Mr. Green Hug
Ние досега бяхме на разходка из мол-а, напазарувах си някои блузки, тъкмо сега има намаление. Wink

# 62
Бясна съм- спряха ни водата , ше ги избия тея гадове. #2gunfire  #2gunfire

Сега си тегля филма -Наука за бебетата (дето го даваха по бтв в недея , ама не го гледах , че бяхме на село )

А за болката в кръста - личният ни лекар , ми препоръча едни пластири (щото всяко мазило или хапче не е безвредно при кърменето ), като лепенки анкерпласт са,  на някаква фирма Shiffahot- капсиков пластир. Снощи си лепнах едно на кръста и имаше ефект. Абсолютно безвреден е - препоръчвам го на всеки който има болки , струва 1.20-1.30 лв за бройка.

# 63
Бясна съм- спряха ни водата , ше ги избия тея гадове. #2gunfire  #2gunfire

Що така? Ние пък имаме вода... newsm78 в Банкя де...

glafira, ние вчера бяхме така, пък днес сме най-доброто бебе... Явно е точно както Танчето казва - на периоди...

КаЯна, най-общо казано педагогическото захранване е захранване на микро-порции, или микро-хапки от общата храна, като все пак се спазват принципите на здравословното хранене. Тя, Бухта ти е дала линк и може да прочетеш, има и доста информация в библиотеката на кърмаческия. Peace

Бухта, ще ги сравнянаме тез часовници - няма как... Peace Но най-рано при нас ще е след 2 месеца и половина, че само 5 дни са минали от захранването и все още сме на картоф... HugИзвини ме, че те обърках с Инкогнито, но не съм догледала кой е питал за педагогическото захранване. Embarassed

poli+, дано се справяте добре с новото папу. Хареса ли му на Боби пюрето?

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 21:56 от Tony_st

# 64
  • Ловеч
Пак яхнах метлата. Не са ми одобрили регистрацията във форумите на Хип, но не се стърпявам вече. Искам да коментирам цените на "елитните" пюрета. Възмутена съм от разликите в цените, в еднаквата цена на пюретата по магазините тук и т.н. Поводът:
Еми снощи заедно с редовната си памперс доставка получих няколко пюрета за тест/да видя какво ще ми донесат и на какви пари ще се върже/:
Хип зеленчуково пюре 190гр - 1.86лв/95цента/ /картофи и броколи,картофи и карфиол/
Алете плодово пюре 190гр -  1.50лв/75цента/ /круши, праскова и маракуя/
Бебивита каша с малини 160гр - 1.66лв/85цента/
Алете меню над 12месеца 250гр - 2.64лв/1.35евро/ /спагети болонезе и някаква супа с месо имаше/
Алете сок 500гр - 2.25лв/1.15евро/ /био моркови, ябълки/
Така като гледам и пюрета ще си поръчваме по камионите, вносителите минават всякакви граници/няма кой друг да е, цените са много еднакви/. Чувствам се е*аси баровеца заради това че съм решила да раждам и отглеждам децата си в БГ. И друго - бебешките храни се облагат с ДДС 7%, другите неща стандартно с 19%. Като им вляза в сайтовете пълно с промоции и подаръци - само и само да се регистрираш и да те спечелят като клиент, забележете само за Германия. А тук и безплатните мостри ни продават - лъжичките на Нестле, Хип и т.н. около 40-50ст са, не говорим за мострите на Бюбхен/дето са по 2лв/.
Олекна ми  Laughing

# 65
Дума,тези лепенки дали стават за ставни болки,че умирам от болки в ръката и рамото  newsm78
Алекс-мама,взех му на Хумана ,млечена с ванилия,че нямаше Лактана,ама пак не ги ще,май ще спирам с кашите,няма само да купвам  и да хварлям я  smile3516
сега пак се дерем от рев,хапе всичко бясно,а нищо не се белее на венеца,колко ли ще го мъчат милия  Praynig,
и да се похвалим вече имаме паспорт  Mr. Green

# 66
Дума,тези лепенки дали стават за ставни болки,че умирам от болки в ръката и рамото  newsm78

Ами да  стават!  Peace На плика който е една педя широк и толкова висок има нарисувани контурите на човек в лице и в гръб и навсякъде по тялото са налепени такива пластири , а има и две люти чушки нарисувани на опаковката. А на нея също пише : Гъвкав перфориран пластир, напоен с капсиков екстракт 0.14%, който подобрява и силно стимулира кръвообращението . Помага при скованост, лумбаго , невралгии, контузии, навяхвания , ставни и мусколни болки.

Напиши в гугъла - капсиков пластир и веднага излиза форума бг мама има и много коментари също . Аз първо прочетох тук там и тогава си го лепнах.  Hug

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 21:22 от dyMa

# 67
оо много ти благодаря   bouquet, дано ме избави от нечовешките ми мъки  Praynig Laughing

# 68
  • София
За болките в ръцете (палците и китките) нямам думи, вече ползвам 2 ортези (като Робокоп съм) и до тук съм минала физиотерапия + първо 3 и сега нови 3 мазила и на 27-ми ми е интересно какво още може да измисли лекарката, защото аз просто не знам  Tired

Прогнозата за утре се смени - да вали - АКО не вали, остава:
Единадесета Софийска среща в събота - 08.08.2009 г. Западен парк от 11 ч.
записвам: зелено човече, Тони_ст, (СМС на Вероники, Росикв, Дивена)

# 69
Зеленко,дано скоро да ти отщумят болките  Praynig,аз преди имах проблеми с рамото и ръката,сега от постоянното бутане напред-назад на синковеца започна много да ме боли  Tired
ето да ни видите как бърза да яде сам  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398028&pid=14051774

# 70
Ха добър вечер Hug.
За цените на пюретата  нямам думи, ние сме само на Хип, а те се водя едни от най-скъпите, но колкото и да са био, все пак такова мъничко бурканче а такава цена. Shocked Но нямаме друг избор, щом, като сме си позволили лукса да отглеждаме децата си в България.
А и с това захранване, лъжичка, две, четири и после в нашия случай мама дояжда, нали си обича такива бъркочи. Морковчето не ме впечатли, но на тиквата и станах фен, сега очаквам да се запозная с вкуса на пъщарнака, много екзотично и тайнствено ми звучи Wink Joy нашата докторка сподели, че е любим вкус за бебоците...ще видим.
При нас няма признаци за поникване на зъбки и аз все се надявам тайничко, някой ден да погледна и да видя, че са избили незабелязано...мечти...мечти, но пък точим лиги като за световно.
Напоследък имаме нов номер на китайката - като настървено кутре хващаме ръката на мама, обикновенно ситуацията се развива на повивалника и държим здраво с ръчички, и даже и нокти впиваме и след това започваме да лапаме, смучем, ама мама напоследък няма време за кола маска на ръцете и разни гадни косми смущават изучаването анатомията на мама и се мръщим ала това не може да ни спре...и така...дерзаем.
За пъпчицата от комар, която не беше кой знае колко подута, но все пак...чудесно ни оправи фенистил гел и ментолов спирт, вече почти не се забелязва, малка точица е останала.
Така мечтая да заминем някъде поне за ден, два, но явно това лято ще бъда отшелник, септември трябва да се нанасяме в нов дом и сега таткото стяга и ремонтира ...та няма време за удоволствия...а аз вече се побърквам в този скучен и сив градски пейзаж. Sad
Цветка кокетка, Борката наистина е твое мини копие, особено първата снимка ме смая, все едно теб видях... Shocked
А и щях да забравя да изкажа задоволството си от новата ни придобивка - лигавник - престилка, много е практична, представлява блузка с дълго ръкавче отпред а отзад няма гръб а само закопчаване като лигавник и е от хубава абсорбираща материя а отдолу е найлонова, много лесно се пере и не остават петна. Та съм доволна, че всеки път изтръпвам при папане с това омазване, то и ръчичките му държа ама ентусиазъм голям да изучава лъжицата...
Да ви споделя, радостна новина за мен, вече виждам ефект от кларинол кла и био влакното, за 14 дни съм свалила около 2.5 кг., дънките вече ми са широчки, много е приятно усещането, вече съм около 60 кг., мисля да продължа с още една опаковка, основно се притъпява чувството на глад и се засилва изгарянето на мазнините, на мен хич не ми се вярваше, но ето,че съм приятно изненадана. Whistling Бодливка  Peace
Ами лека нощ и спинкащи бебоци мами! smile3524

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 22:51 от dobro_nastroenie

# 71
...
Еми снощи заедно с редовната си памперс доставка получих няколко пюрета за тест/да видя какво ще ми донесат и на какви пари ще се върже/:
...
Къде това  Rolling Eyes ?

# 72
A сега, познахте ли ме? Mr. Green ppp
Айрис, и аз не можах да разбера постта ти... Rolling Eyes
В момента гледам есенната колекция на Некст, просто е върха! Crazy
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1

# 73
A сега, познахте ли ме? Mr. Green ppp
Айрис, и аз не можах да разбера постта ти... Rolling Eyes
В момента гледам есенната колекция на Некст, просто е върха! Crazy
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1
дааа  Laughing
не ми напомняи за Некст моля тее  Crazy Praynig,нямам търпение да ида в Кипър и да си напълня гардероба на уникалните им разпродажби  smile3521,мъжът ми като чуе за тоя магазин и се хваща за  smile3511

# 74

Е може ли да не те познаем с този сладур на аватара  Grinning

Аз да се похваля само,че великото лигавене при нас даде резултат- имаме си две зъбенцаа! Party
 newsm44
Още щях да пиша.... newsm78....но по-късно,че не се сещам сега какво беше  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт