Кога съобщихте на работодателя си, че сте бременна?

• 8 952
  • 168
  •   1
Отговори
# 150
Те всички колеги разбраха, когато спрях цигарите и кафетата, че иначе не можеше да ме видиш без кафе да се разхождам и излизах на всеки час за цигара. А лично на шефа му казах още във втория месец, защото ми се наложи да изляза в болничен заради болки. Simple Smile

# 151
Веднага щом забременях.  Peace

# 152
Аз му казах веднага като разбрах, защото работя в лаборатория с химикали и трябваше веднага да мина само на офис работа, без да пипам химикалите. Шефа ми почти припадна като му казах. Мислех си, че ще ме уволнят, но ме оставиха.

# 153
Аз му казах веднага като разбрах, защото работя в лаборатория с химикали и трябваше веднага да мина само на офис работа, без да пипам химикалите. Шефа ми почти припадна като му казах. Мислех си, че ще ме уволнят, но ме оставиха.

Не могат да те уволнят! Това го знам от моите шефове.

# 154
на мен ми се наложи да съобщя още във втория месец /заради целодневното гадене и неспособността ми да си изпълнявам задълженията/ и ме премести на офис работа, а преди това работата ми беше свързана с ежедневно пътуване!

# 155
Аз казах в края на третия. Работодателя ми реагира малко тъпо и понеже го очаквах реших да отложа неприятното изживяване. Разминаха ми се всякакви повишения като беше изрично подчертано че причината е че "за съжаление съм забременяла". Повдигни въпроса за осигуровките в крайна сметка това е в твой интерес.
Успех  Hug

# 156
Шефът ми разбра преди мен, защото той установи бременноста по време на УЗИ, но просто такова е естеството на професията ми Laughing.

# 157
Съобщих му малко след като съобщих на близките си. Може би защото е много точен и добър човек и много се разбираме , не съм имала притеснения да му съобщя.

# 158
Първия път веднага щом разбрах (беше неуспешна), втория път - след 3-тия месец

# 159
веднага щом разбрах,тъй като излязах болничен че не се чувствах добре

# 160
Съвсем в началото,шефката ми е невероятен човек и не можех да крия такъв важен факт от нея и да я оставя в "небрано лозе" дето се вика

# 161
  • София
Съвсем в началото, когато помолих да изляза от работа, за да отида на лекар. Споделих подозренията си  Mr. Green

# 162
С първата бременност, след третия, от суеверие може би, исках да съм сигурна, че всичко е наред.
С тази, сега - казах още в началото на втория месец.

# 163
Още в самото начало. Пъървия месец. Simple Smile
 Той много се зарадва за мен. Grinning

# 164
Ами някъде втория третия месец. И той и колегите ми много се зарадваха. през цялата бременост ме гледаха като писано яйце.

Общи условия

Активация на акаунт