Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 275
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,

днес се прибрах от Трявна. Мале няма такова плюскане, пиене, танцуване и неспане. Чудя се как оживяхме с колегите. Взехме си къща под наем и там си готвихме. Три дена не спряхме да ядем и да пием Crazyна връщане обаче имахме приключение. В едната кола бяхме само две жени, та взехме, че закъсахме. Колата се повреди още в Габрово, някак се добутахме до Витиня и там окончателно отказа. Та ни прибра пътна помощ, леко се изнервих и уплаших, но разгеле всичко мина. Утре пък е партито на офиса и пак ще има тежка нощ Crazy

Алито я водя по кръчми всяка събота и неделя. Сама си поръчва, забавлява се чудесно и побърква всички сервитьори. Превръща се в любимка и все носи разни сладкиши на масата или неща за рисуване и разни дребни подаръчета CrazyВъобще не се изнервям с нея. Последния път бяхме във веселото село с една нейна приятелка и двечките овършаха всичко. за секунда не спряха да търчат между масите.

# 121
  • София, център
АААААА Кали злорадстваш значи.... Mr. Green

Аз купих на Мария от свеки - една писта с кола която я обикаля на батерии и семейство Барби (бременна) с Кен и малка госпожица в количка, за яслата ще е кукла - утре трябва да купя, и още от другите 2 баби ще има и от нас с баща и...иииииии вече ми се зави свят... нещо ми се струва че бая неща ще станат...

За мъжО -  портфейл - /не знам така ли се пишеше / или хубава химикалка, да си подписва договорите с кеф... аз съм си харесала ботушки ииииии парфюм ми трябва...  Whistling, ама днес свекърва ми даде парички, та утре мога да отметна едно, две неща...

Нещо носЪт ми работи засилено, само дано не се разкисна за празниците...

Целувкииииииии

АААААААА да - Кали, кога получи писмо че ти тръгва поръчката /с книжките/ и за колко време от поръчката дойдоха???

# 122
adi, ок 3-4 седмици май беше след като качих снимките. имай пред вид, че по коледа чудеса в пощите НЕ стават, а всички изпращат, и е доста по-бавничко. но идват Simple Smile

# 123
Здравейте, момичета! Понеже нямам интернет в къщи и най-вероятно няма да успея да си го платя, искам да Ви пожелая Весели празници, много здраве, щастие, любов и благодат на вас и на семействата ви!
И понеже не съм се включвала от партито, да кажа, че снимките са много хубави, нас естествено почти ни няма на тях, всички дечица много са пораснали, може би и моето, както Мики казва, но Емка ми се видя най-голяма, просто..., Краси да ти е жива и здрава.
Лек ден

# 124
Ей побъркахте се с тия албуми Simple Smile  Никакви не пишете!

Боби, чайната се казва Веда Хаус и се намира на Глaдстон и Ботев, ето сайта им: http://www.vedahouse.bg/

Мацки пожелавам ви весело изкарване на празниците! Много подаръци и страхотнооооо настроение!

ЦУНКИ!  Hug

# 125
Ей, никакви ви няма днес  Grinning Всички въртите празнични манджи, знам  Mr. Green

МАМИ, ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА БЪДНИ ВЕЧЕР И ЕДНА ПРЕКРАСНА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ВИ!!!

Хайде и аз да се връщам при печката, че мен ме чака   chef

# 126
Аз съм тука Веси Grinning не въртя маджи никъкви ,тази година майка ми ще ме смени Rolling Eyes
Вися си тук и след малко отиваме да се помотаеме с Боби и да донапазаруваме.
Хубаво изкарване довечера ви желая  Hug

# 127
  • София
Момичета Hug, и от мен ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

И ние хвърчим като луди напред-назад,постните манджи за днес ги спретнах,ама за утре пуйка ме чакаааа Grinning!И едни календари в последния момент приготвям за подаръци на бабите и то е едно обикаляне да търсим къде да ги подвържем,само премръзнахме като кучета,детето заспа на конче на баща си,едвам се прибрахме и никаква не я свършихме ooooh!,лудницата е пълна при нас,нещо не мога да се организирам...

Айде много целувки на всички! Hug

# 128
  • София, център
Аз напазарувах вече!!! Ураааааааа...

Манджи няма да въртя, мъжЪТ ще се погрижи за вечерята..., до сега бях навън и пазарувах, само ми остана да отида ботушки да си купя!!!

Мария е с гнойна ангина, от вчера сме на антибиотик и имаме моментално подобрение Слава на Бога- спря и температурата и болките, дано да вървим към крайно подобрение, че не ми се мисли иначе!!!

Целувам Ви, приятно и весело посрещане на празниците!!!

# 129
Весела Коледа момичета ! Да сте живи и здрави и вие и вашите мили дечица!

# 130
Честита коледа на всички!
Много здраве,много усмивки и много подаръци! Simple Smile

# 131

Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!

# 132
Честита Коледа и от мен  Hug пожелавам много топлина, любов и благополучие  Heart EyesНие снощи изкарахме много добре първо вкъщи после при свеки ,а днес обратно те ще идват в нас та сега с майка ми въртиме някъкви пуйки  Crazy салати и т.н. Поканили сме ги на ранна вечеря ,че после с приятели ще празнуваме в едно заведение  Grinning абе програмата е пълна от всякъде.
Исках нещо смешно от снощи да ви разкажа-
Отиваме при свеки и тя започва да разказва на Алекс как Дядо Коледа е минала и е оставил подаръците,а той видимо НЕзаинтересован от подаръците я пита
- Бабо ,а Дядо Коледа момиче или момче беше????
- Ми момче е бе бабе, нали затова е ДЯДО
- Бабо ,а защо тогава в детската градина беше момиче ???? Joy Joy Joy
Явно пак не са намерили кой да облекат и някоя от лелите се е правила на Дядо Коледа  Mr. Green

# 133
  • София
Честита Коледа,мили момичета!Бъдете живи и здрави, вие и семействата ви!

# 134
     Весела Коледа,момичета!!!С пожелание от всичко хубаво по много!!!

Общи условия

Активация на акаунт