Ние скучаем в къщи с Дани,и тая седмица ще поседи в къщи,малко да закрепне.Купих му Имунобор,ще направим един курс от 3 месеца,дано има някакъв ефект.Аз пък пия Цитросепт,да не остава зян,че малкия не го иска.За капак и мъжа ми се тръшна болен вчера,с 40 градуса,явно е пипнал "модерния" грип Брийзбейн

Силве,много яко за екскурзията,хубаво да си изкараш,ако не се включиш до тогава!
Не се притеснявай за самолета,не е страшно,виж за кораба си вземи някакви хапчета против повръщане,мнооого е гадна морската болест

Айде напишете два реда,де
Веси,как си?Ти обиди ли се?Много гадно,че си се оказала сама на срещата,ама не спирай да пишеш,плийс

Добре де,тая нова наредба за изписването на 3 г. деца от ясла явно не важи за ОДЗ-тата,щото на нас никой нищо не ни е казал,ще си ходи до септември когато директно ще го прехвърлят в 1-ва група.Миналата седмица,като ходих до яслата да дам извинителните бележки,сестрата ми каза,че от тяхната група са преместили няколко деца,родени януари и февруари, в новооткрита градинска група,та се качих аз до директорката да я попитам дали няма чалъм да преместят и Дани там и тя ми каза,добре да си помислим защото ако го премести,трябвало да тръгне на училище с набор 2005,на 6 и половина години.Вие какво мислите,бихте ли пуснали детето една година по-рано на училище? Аз нямам нищо против,аз също съм тръгнала на 6г.,но мъжа ми нещо се опъва,не искал да го пришпорваме и да му крадеме 1 година от детството и т.н. И сега не незнам...,сигурно ще го оставим в яслата до септември...
Но за деца като Емка, която е в самостоятелна ясла - важи с пълна сила. Но както Калаза похвали директорката на нашата ясла, от нас се иска да занесем медицинска бележка от педиатъра на детето, за да имат основание да го оставят до септември. Та така, надявам се да си решим проблема с яслата до есента. После ще трябва да се борим с всички други за градина. уф

добре закрепихме положението повече от 2 месеца ама сега се представямв подобаващо с кашлица хрема Т и всичките му там екстри
Е температурата днес я свали на обяд и не е качвал повече ,а лекарства за нея не давам ,но пък сиропи пие -богато.
най вероятно пак не/ та май на 6 на 7 все е едно както дойде.