Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 247
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Къде сте ,бе,момичета? Hug

Ние скучаем в къщи с Дани,и тая седмица ще поседи в къщи,малко да закрепне.Купих му Имунобор,ще направим един курс от 3 месеца,дано има някакъв ефект.Аз пък пия Цитросепт,да не остава зян,че малкия не го иска.За капак и мъжа ми се тръшна болен вчера,с 40 градуса,явно е пипнал "модерния" грип Брийзбейн Rolling Eyes Изгонила съм го в кухнята,на походното легло,горкия, и ходим с маски,дано не ни го прехвърли и на нас,че вече много ще му дойде на Дани Praynig

Силве,много яко за екскурзията,хубаво да си изкараш,ако не се включиш до тогава!
Не се притеснявай за самолета,не е страшно,виж за кораба си вземи някакви хапчета против повръщане,мнооого е гадна морската болест Sick

Айде напишете два реда,де

Веси,как си?Ти обиди ли се?Много гадно,че си се оказала сама на срещата,ама не спирай да пишеш,плийс Hug

Добре де,тая нова наредба за изписването на 3 г. деца от ясла явно не важи за ОДЗ-тата,щото на нас никой нищо не ни е казал,ще си ходи до септември когато директно ще го прехвърлят в 1-ва група.Миналата седмица,като ходих до яслата да дам извинителните бележки,сестрата ми каза,че от тяхната група са преместили няколко деца,родени януари и февруари, в новооткрита градинска група,та се качих аз до директорката да я попитам дали няма чалъм да преместят и Дани там и тя ми каза,добре да си помислим защото ако го премести,трябвало да тръгне на училище с набор 2005,на 6 и половина години.Вие какво мислите,бихте ли пуснали детето една година по-рано на училище? Аз нямам нищо против,аз също съм тръгнала на 6г.,но мъжа ми нещо се опъва,не искал да го пришпорваме и да му крадеме 1 година от детството  и т.н. И сега не незнам...,сигурно ще го оставим в яслата до септември...

# 286
tasya, imajki pred vid Dani kolko mnogo neshta znae i kolko se zanimavash s nego, spored men e koshtunstvo da go ostavyash do 7 1/2 v gradinata. shte umre ot skuka v pyrvi klas.
daje me podseshtash da razpitam za Kayo , na nego mu e mnogo skuchno s bebetata, no pyk uchitelkite mu sa strahotni i ne iskam da go razdelyam ot tyah.

# 287
  • София
Къде сте ,бе,момичета? Hug

Добре де,тая нова наредба за изписването на 3 г. деца от ясла явно не важи за ОДЗ-тата,щото на нас никой нищо не ни е казал,ще си ходи до септември когато директно ще го прехвърлят в 1-ва група.Миналата седмица,като ходих до яслата да дам извинителните бележки,сестрата ми каза,че от тяхната група са преместили няколко деца,родени януари и февруари, в новооткрита градинска група,та се качих аз до директорката да я попитам дали няма чалъм да преместят и Дани там и тя ми каза,добре да си помислим защото ако го премести,трябвало да тръгне на училище с набор 2005,на 6 и половина години.Вие какво мислите,бихте ли пуснали детето една година по-рано на училище? Аз нямам нищо против,аз също съм тръгнала на 6г.,но мъжа ми нещо се опъва,не искал да го пришпорваме и да му крадеме 1 година от детството  и т.н. И сега не незнам...,сигурно ще го оставим в яслата до септември...

Тази наредба за ОДЗ-тата не знам дали важи, но според мен не би трябвало. Все пак децата там ако има възможност ги прехвърлят и през годината автоматично Simple Smile Но за деца като Емка, която е в самостоятелна ясла - важи с пълна сила. Но както Калаза похвали директорката на нашата ясла, от нас се иска да занесем медицинска бележка от педиатъра на детето, за да имат основание да го оставят до септември. Та така, надявам се да си решим проблема с яслата до есента. После ще трябва да се борим с всички други за градина. уф

Иначе при нас няма нищо ново, затова и не пиша.

# 288
  • София, център
Здравейте,

Ние сме добре, само Мария е с разтройство, но от свекърва ми май е, защото и дала в неделя портокалов сок на гладно - при положение че не пие вече такъв сок, защото гастроентеролога ни сложи на диета септември! И свеки вече изкуква и забравя постоянно какво и казвам... но си ходим на ясла де, ама там нещо ми се опъват, че е разтроена... по веднъж на ден е к`во толкова и аз не знам!!! 

Надявам се нашата шефка на яслата да е пич, както до сега и да ни изсели от яслата чак 1-20 юни...

Сестрата на мъжа ми си беше дошла за 2-3 седмици от Германия, та беше готинко в къщи, весело, приятелки, приказки ...иначе нали къщата е тиха, като Иво е на работа! Сготви ни няк`ви интересни манджи - индийско, паста различни видове, кеф... аз си отпочинах, защото и с малката ме отменяше...

целувки и лека нощ

# 289
  • София
Кали, и аз съм много доволна от сестрите и лелките на Дани,та и за това го премислям толкоз...На тази нова градинска група и учителките са съвсем нови,та няма и кого да разпитам добри ли са ,а това си е много важно,като се има предвид,че ще е при тях до излизането му от градината.Преди малко казах на мъжа ми,че ще говоря с директорката все пак,ако има начин,да го преместим и той се нацупи,че съм действала самосиндикално и съм вземала сама решенията за детето... и се посдърпахме малко Rolling Eyes.Утре за последно ще го обсъдим преди да отида до директорката,щото така или иначе се разбрах с нея да и кажа какво сме решили в крайна сметка.

Ади,що е на диета Мими,коремче ли я болеше често,забравила съм?Много гот,че си се разведрила 2-3 седмици,по женски Simple Smile

# 290
Хайде и аз да се отчета Grinning
Ами болен е Алекс  Tired добре закрепихме положението повече от 2 месеца ама сега се представямв подобаващо с кашлица хрема Т и всичките му там екстри  Crazy Е температурата днес я свали на обяд и не е качвал повече ,а лекарства за нея не давам ,но пък сиропи пие -богато.
За това на колко ще тръгнат на училище въобще не съм мислила ,но аз честно казано съм ЗА по -късното- 7.5г. ми се вижда идеално. Аз на 6 тръгнах и не ми се ходеше въобще, играеше ми се та 2 не виждах, после пък не ми се завършваше 12 клас няма угодия  Crazy/незнам всъшност ако бях тръгнала на 7 дали щеше да ми се ходи в първи клас и дали щеше след това да ми се завършва  newsm78 най вероятно пак не/ та май на 6 на 7 все е едно както дойде.

# 291
тася, как самосиндикално действаш?! Нали го обсъди с нас ?! Simple Smile
успех утре
и здраве на всички

# 292
  • София
 Joy Hug

Нова темичка,айде да сме по-активни в нея и само хубави неща да си споделяме!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369271.new#new

Общи условия

Активация на акаунт