Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 253
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Наде, дано да се разминете леко с тази Т ,че само това ти липсва сега в първите работни дни   Sad
Зори никъква я няма ,трябва да и звъннеме тези дни да видиме как е .

Най после намерих време да кача малко снимки от Италия  Rolling Eyes
ето на които му се гледа- http://bmsa4.multiply.com/photos/album/11#1

# 256
Наде - честита ти нова Работа
Дано всичко е наред с Янето

И Ели се поразболя - само хрема без Т.Май малко истина в лъжливите топли дни.
Сега е в къщи с баба си. А ние с татко и сме се отдали на работа - до обяд съм на работа във Фолклорен ансамбъл , следобяд съм при него в магазина , а вечер ходя на английски #Crazy

Добре че заспива късно , че да мога да си я видя вечер .Но и сутрин си я виждам на спокойствие , не е като в София полуспяща да я заведа първа в яслата.Като е топло я вземам по-рано от градина - разхождам си я и я прибирам.Тя почва да реве че иска с мен - на АНГИЙСКИ Laughing

# 257
Привет мацки!

Мики добре дошла! Почина ли си? Simple Smile

Мами много съм хепи, в4ера бях на поредния доктор (едвам успях да се уредя при нея), чаках 6 часа - от 1 до 7 ве4ерта за да ме приеме, и ми каза 4е няма никакъв смисъл от рязане, мястото е много малко, резултатите от биопсията не са толкова лоши и ми предложи интервенция с лазер. Много ми олекна. Сега 4акам да ми дойде и след около 10 дни ще направим интервенцията.

Мерси 4е ме мислихте! Цунки!!!  Hug

# 258
ЕЕе Зори , браво  Hug много се радвам ,че ще се разминеш с операцията  Grinning
А кво ме питаш починах ли си , бях с 15 човека дали има варянт да съм си починала  Joy Crazy по скоро се забавлявах и изкарахме страхотно  Grinning /с пазаруването също добре се представих въпреки ,че не си намерих нищо от това което си бях наумила ,че искам да си купя преди да тръгна / но пак съм доволна де  Rolling Eyes

# 259
Мики, организирай и за нас едно такова приключение. С радост бих се вейнала до Рим с човек, които познава града...

# 260
Здравейте Hug,

Зори, много се радвам Hug

Мики, добре дошла. Размечта ме с тези снимки  Grinning

Наде, дано бързо мине тази Т. Представям си колко си притеснена. Като че ли често забелязвам в първите работни дни на майката, детето да се разболее. Дали може да се дължи на раздялата? Алито беше така преди година, от приятелки същото съм чувала Thinking
Тасинка, много сте го закъсали нещо Sadоправяйте се Hug
Ние сме добре. Али е в лигав период нещо, решила е, че ще реве умишлено-разлигавено за всяко нещо, но с баща й сме твърде скапани даже и да й се ядосваме. Оня ден се отнесохме много подло с нея Sadбеше запецнала на една катерушка и не искаше да отстъпи входа на едно дете. как ли не се мъчихме да я накараме до отстъпи, накрая с малоумния си патешки акъл й казах, че ще я оставя там като не ме слуша. Че като писна това дете, вида й беше покъртителен, разби ми сърцето просто. Явно го изживя тежко, не знаеше как да прескочи ината си, същевременно се уплаши да не я зарежа.  Banghead Bangheadтъпа,тъпа, плиткоумна майка съм. сума време не можа да се успокои и го преживяваше. та, не правете като мен.

Сега отивам да се глезя. или по-скоро да се ядосвам, реших да се правя на поддържана жена и си сложих акрил на ноктите. Скъсах си нервите с него и поддръжката му, та сега отивам да го махна Crossing Arms

# 261
Момичета,ако някой има инфо по вьпроса ще ми е много полезен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366998.msg9953706#new

# 262
креми, не се отваря линка,
зори, това са най хубавите новини !!!!

дина, явно е до дете. на кайо му казвам, че си тръгвам от малък още. в резултат на това той не върви на улицата без да ме държи за ръка, тръгва почти веднага, когато кажа че си тръгваме и изобщо не си опзволява волности.

али явно е много чувствителна. дано се научи да се справя с емоциите си.

оставих онзи ден мъжете и отидох до магазина. междувременно кайо изкарал всички чекмеджета на един голям скрин с дрехи и той се обърнал върху него. слава богу, нищо му няма. но не знам това дете ще се спре ли някога.
после обясняваше, че шкафа го затрупал "туту на" сняг (като сняг)

# 263
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358404.0  Сляли са темите за това така.

# 264
Герчо, дадено  newsm10 едвам ме нави  Joy казвате кога и  тръгваме  Wink

Денерис , наистина Али е много чуствителна както каза Калина ,на Алекс ако му кажа -тръгвам си и ще те оставя тук той ми отговаря -отивай си аз искам да ме оставиш  Rolling Eyes при това с видимо доволна физиономия Confused

Иначе и Алекс е в някакъв супер лигав период и мрънка за всичко  ooooh! направо изпушвам на моменти. От днес пак е на градина и като за първи ден госпожите бяха много доволни от него.

Кали, как ще ги опазиме тези деца щурави направо незнам  ooooh! настръхвам при такива разкази.

Кремена ,не си писала от 100 години ,кажи как сте ?

# 265
вярно е че не сьм писала Embarassed  Пиша май само в темата за Синди Embarassed И на пук на всичките ми проблеми днес ми се обадиха от яслата да прибера Марти,че е с поврьщане и разтройство. Изкукала сьм  Sad Ако прочетете в темата(линка,който пуснах) се оказва,че ще ни изпишат от яслата ,а в градината ще ни вземат през септември. И не знам какво ще правя-още сьм студентка,работя,мьжа ми още е в Банско #Cussing out

Ето правилния линк,че модовете сляха темите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358404.0

# 266
  • София
Привет,милички! Hug

Ние сме по-добре...На Дани не му се размина втората доза антибиотик Sad,в крайна сметка се оказа,че е с гнойна ангина.Какво беше това чудо....,както беше пил само веднъж антибиотик от как се е родил,така сега изгълта 2 в рамките на 2 седмици!Но важното е,че се оправя,все още има налепи по сливиците,но поне вече не вдига температура и си е весел и жизнен.И аз съм по-добре,крака не ме боли и почти не куцам вече.
Дани,милия,вече се побърка тотално в къщи,днес 5 пъти ме попита кога ще ходи на градинка ,при децата,а аз мисля да го пусна чак към средата на февруари,да позакрепне малко,че много му се събра.

Я,кажете,до колко са самостоятелни вашите дечица?В смисъл,сами ли се хранят,могат ли да се обличат и събличат,обуват ли се сами?За Дани, в градината казват,че сам се обличал и обувал пантофите,хранел се,но в къщи все на мен чака,калпазанина.Ако го оставя сам да яде,значи да си остане гладен,много се разсейва,аз си го обличам и събличам....Единствено сам ходи до тоалетната по малка Wink,за голямата някой трябва да го качи на чинията.

Зори,много хубави новини Hug

Креми,не мога да кажа нищо по въпроса който те вълнува,ама я кажи,това в подписа ти какво означава Wink,Марти да не става батко Simple Smile
Бързо оздравяване му пожелавам,също и на Янето и на Еличка! Hug

Дина,и аз го заплашвам Дани,че ще го оставя,щото просто понякога това е единствения вариант да го накарам да тръгне с мен Rolling Eyes Не,че много се впечатлява и той...,Али ти е много нежна душа.

Калиии,добре,че му няма нищо на дечко,опасна работа са значи,човек не трябва да ги изпуска от поглед!Получих си книжките,много им се кефя Grinning

Наде,супер е,че ти харесва на новото място HugДано и за напред е така!
Цеци,радвам се,че и при теб са се наредили добре нещата на новото място Hug Я кажи,не ви ли липсва Софията Simple Smile

Ама къде са всички останали,що така никой не пише newsm78

Айде,лека нощ и целувки на всички!

# 267
Я,кажете,до колко са самостоятелни вашите дечица?В смисъл,сами ли се хранят,могат ли да се обличат и събличат,обуват ли се сами?За Дани, в градината казват,че сам се обличал и обувал пантофите,хранел се,но в къщи все на мен чака,калпазанина.Ако го оставя сам да яде,значи да си остане гладен,много се разсейва,аз си го обличам и събличам....Единствено сам ходи до тоалетната по малка Wink,за голямата някой трябва да го качи на чинията.

АЗ не пиша,защото все нямам време,пък и няма кой знае какво да напиша Rolling EyesДани сега е точно в период,в който иска всичко да прави сам,сам се храни,облича,съблича,къпе,суши си косата,даже и задника си бърше сам LaughingАко случайно понеча да му помогна изпада в истерия Crazy,много е изнервящо,щото го чакам по един час да се облече.напоследък Дани все не можеше да спи,диша само през устата,хърка много върти се,става по 5 пъти на нощ,бях се побъркала и го водихме пак на уши,нос,гърло,сливиците му са огромни,сега е на антибиотик и се надявам да избегнем операцията.поне слуха е добре,чакам с нетърпение и втората макаричка да падне,че все пазим ушите.Тука времето е отвратително,вали вече от месец,дъжд и скоро се се очертава да спре,за  5г откакто съм тук такова чудо не съм виждала,даже и мухъл взе да ми избива по стените от влагата.и аз редовно казвам на Дани,че ще го оставя,и дори съм го оставяла и съм се отдалечавала и примерно го наблюдавам скрита,често се случва въобще да не му прави впечатление и хич даже не се трогва WhistlingАми това е от нас,доскоро Hug
П.С и малко снимки
http://zoui.multiply.com/photos/album/7/Zoya

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 23:02 от zoui

# 268
Зоуи,много яки снимки  Grinning
Като каза ,че си се отдалечавала за да види как ще реагира се сетих за един случай от миналата година. Бяхме до Илиенци и Алекс беше в период където ни се води ,ни се кара ,разправяхме се теглихме се и в един момент го оставих да си ходи сам и аз така вървях зад него ,но без да ме вижда. Около 10 минути въобще не ме потърси ,после започна съвсем спокойно да казва ,,мамооо къде си?,, ааа и носеше едно пликче с чорапки и по едно време като видя ,че ме няма реши да поогледа в плика какво има спря се порови и продължи да си върви да си разглежда най спокойно и да си мърмори и накрая когато вече умрях от смях и му се показах беше след като спря огледа се и каза ,, Няма я тази майка,, случката въобще не го трогна и не го впечатли.

Алекс ,относно самостоятелноста е като Дани на Зоуи, иска всичко сам да прави ,но когато е вкъщи не му се отваря парашута защото просто нямам нерви да го чакам. В градината яде сам ,облича се обува се събува се . До тоалетна и по малка и по голяма нужада ходи сам ,но гледам да го дебна ,че с бърсането не се справя особено добре. Тася аз съм му купила едно столче специално като степенка и с него се катери върху тоалетната чиния и въобще навсякъде с това цвете-столче се разнася.

# 269
Добро утро, момичета!
Днес съм от по-късно на работа, изпратих Кати и тати и сега си пия кафето спокойно. 
Зори, много се радвам че нещата се подреждат добре Praynig
Мики, вие сте били цял самолет хора. Сигурно сте били атракция...
Наде, хубаво е, че си така вдъхновена, пожелавам ти и след време да си пак така ентусиазирана.
Кали, твоят син е опасен, добре че не му се е случило нищо лошо Hug
Тася, надявам се вече да приключвате с тази серия.
 fingerscrossedАз не мога да не се похваля, този месец ще платим пълна такса на Катето за градина...най-сетне. Въпреки всички "застрашавания" - и двете ми племеници изкараха варицела по Коледа, аз не пазих Катето и тя пак не се разболя Heart Eyes В градината чувах разни кашлящи деца, но пак нищо и за капак и двамата със Светльо бяхме хремави, тя отново устоя. Явно е започнала да изгражда груповия имунитет. fingerscrossed
Креми, много неприятен е моментът с изписването. За съжаление не мога да дам дори съвет. Само ти желая добра развръзка Peace
Зоуи, много е готин Дани Heart Eyes
По отношение на самостоятелността и Катето е в кюпа. Може да се облече, нахрани и какво ли още не сама, но когато тя реши (разбира се когато бързаме й е най-приятно да настоява да се облича сама). В градината казват, че се оправя сама, вечер я оставям също сама да се облича и съблича, събува и обува. Най ми е неприятно, когато реши след като съм я облякла, че е искала сама да го направи, и започне да се съблича...
Ето линк със снимки с новия апарат, хем да видите и детето.
Е, това е! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт