Зори никъква я няма ,трябва да и звъннеме тези дни да видиме как е .
Най после намерих време да кача малко снимки от Италия
ето на които му се гледа- http://bmsa4.multiply.com/photos/album/11#1

много се радвам ,че ще се разминеш с операцията 
по скоро се забавлявах и изкарахме страхотно
/с пазаруването също добре се представих въпреки ,че не си намерих нищо от това което си бях наумила ,че искам да си купя преди да тръгна / но пак съм доволна де
,

оправяйте се 
беше запецнала на една катерушка и не искаше да отстъпи входа на едно дете. как ли не се мъчихме да я накараме до отстъпи, накрая с малоумния си патешки акъл й казах, че ще я оставя там като не ме слуша. Че като писна това дете, вида й беше покъртителен, разби ми сърцето просто. Явно го изживя тежко, не знаеше как да прескочи ината си, същевременно се уплаши да не я зарежа.
тъпа,тъпа, плиткоумна майка съм. сума време не можа да се успокои и го преживяваше. та, не правете като мен.
едвам ме нави
казвате кога и тръгваме 
направо изпушвам на моменти. От днес пак е на градина и като за първи ден госпожите бяха много доволни от него.
настръхвам при такива разкази.
Ако прочетете в темата(линка,който пуснах) се оказва,че ще ни изпишат от яслата ,а в градината ще ни вземат през септември. И не знам какво ще правя-още сьм студентка,работя,мьжа ми още е в Банско 

,в крайна сметка се оказа,че е с гнойна ангина.Какво беше това чудо....,както беше пил само веднъж антибиотик от как се е родил,така сега изгълта 2 в рамките на 2 седмици!Но важното е,че се оправя,все още има налепи по сливиците,но поне вече не вдига температура и си е весел и жизнен.И аз съм по-добре,крака не ме боли и почти не куцам вече.
,за голямата някой трябва да го качи на чинията.
,Марти да не става батко 

Дано и за напред е така!
Я кажи,не ви ли липсва Софията 

,за голямата някой трябва да го качи на чинията.
,много е изнервящо,щото го чакам по един час да се облече.напоследък Дани все не можеше да спи,диша само през устата,хърка много върти се,става по 5 пъти на нощ,бях се побъркала и го водихме пак на уши,нос,гърло,сливиците му са огромни,сега е на антибиотик и се надявам да избегнем операцията.поне слуха е добре,чакам с нетърпение и втората макаричка да падне,че все пазим ушите.Тука времето е отвратително,вали вече от месец,дъжд и скоро се се очертава да спре,за 5г откакто съм тук такова чудо не съм виждала,даже и мухъл взе да ми избива по стените от влагата.и аз редовно казвам на Дани,че ще го оставя,и дори съм го оставяла и съм се отдалечавала и примерно го наблюдавам скрита,често се случва въобще да не му прави впечатление и хич даже не се трогва
Ами това е от нас,доскоро 

Аз не мога да не се похваля, този месец ще платим пълна такса на Катето за градина...най-сетне. Въпреки всички "застрашавания" - и двете ми племеници изкараха варицела по Коледа, аз не пазих Катето и тя пак не се разболя
В градината чувах разни кашлящи деца, но пак нищо и за капак и двамата със Светльо бяхме хремави, тя отново устоя. Явно е започнала да изгражда груповия имунитет.