Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 248
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Веси, мен ако ме питаш най-вкусно и хъм...обилно е в Дом Домат. Има един на Цар Асен.

А, вярно. Бях ги забравила тях. Ами хайде тогава

В НЕДЕЛЯ /18.01/ В ДОН ДОМАТ НА ЦАР АСЕН КЪМ 13Ч

Става ли, момичета  Grinning

# 241
Аз ще дойда стига Калината да не реши да учим точно тогава...

# 242
  • София, център
става Mr. Green

# 243
Simple Smile

Тасинка, МНОГО се надявам да се погрижиш и за твоето здраве. и Дани ще се оправи, сигурна съм.

Зори, тъкмо вече шях да ти се обаждам, съвсем забравих, че ще пътуваш и за това те няма. стискам палци да мине всичко бързо и да не се тормозиш много.

Наде, дано да ти хареса работата.

Нелсън, всичко най най хубаво ти пожелавам Simple Smile

За нови фотоапарати чух едно пиленце каза, но снимки не показа, не се прави така.. тц....

вчера ми казаха, че не могат да ми възстановят снимките и клиповете от изтървания хард диск, на който складирах всичко. много се отчаях първоначално, но сега се амбицирах да се свържа с други фирми. много гадна работа. нямам бекъп на почти всички снимки от 2008 (това са над 15 000 снимки) и всички клипове на кайо от както се е родил. иде ми да се изям
та в тази връзка, да ви напомня, ако някой е като мен, и има само на едно място ценните снимки, моля ви, купете си един хард диск, слагайте там, записвайте на дискове.
аз сега ще си купя 2, нашълно еднакви, с напълно еднакво инфо ще ги пълня и по важните неща ще качвам в нета и на двд (между другото, някои от цд-та от преди 3 г не ми се отварят вече). все си мислех, че няма да ми се случи на мен точно....

да, роза, пускам те да ходиш на обяд с мацките Simple Smile
ние имаме среща със сара сутринта и вероятно няма да успея да дойда и до дон домат. но имам желание.

# 244
  • София, център
ООООООО Кали това е просто ужасно... нямам думи... наистина точно пък на фотограф да се случи...

отивам да Save-aм!!!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:55 от adiland

# 245
Привет ,

ОООООх , гледам за среща си говорите , жалко , че вече сте ми далеко

Ние сме добре - Ели се справя чудесно в новата градина  , аз започнах работа...малко по малко свикваме с новата ситуация.

Кали чудих се дали да се смея или да се притеснявам за ситуацията с колата , но това с харда си е сериозна работа.Нашия комп. се скапа от пътуванията , и без време си купихме нов , но за щастие всичко е копирано на отделен диск.

Зори , пожелавам ти да вземеш правилното решение - за докторите Peace

# 246
Ей, момичета, много сте лоши  Crossing Arms Защо никой нямаше днес на срещата  Crossing Arms
Аз вярно, че закъснях и бях там към 13.30.
Много сте несериозни  Crossing Arms

# 247
Като реша да пиша и темата замира.

Къде се дянахте пак?

Отдавна никой не се е отчитал ,
Я кажете - става ли им се на децата сутрин (за ясла ).
Ели е много трудна със ставането , след 15 минутно хайкане сяда полузаспала нагърнето , пускам детско и там си откарва още 10-15 мин.Използвам момента да я облека и среша (мнго сме трудни и с ресането) чак се замислям дали да не я подстрижа малко , че ми е жал как я дърпам и опъвам с опашки всяка сутрин) , понякога и давам и четката за зъби докато седи , че няма време......после си обува ботушите сама #Crazy и чак тогава отиваме в банята да се доизмием.

# 248
Ей, Веси, много кофти. Аз погледнах сутринта в неделя уговорките, но не ми се видяха особено категорични и реших, че нещата оставят в стадий на обсъждане Confusedмного тъпо, съжалявам Веси.

Цеци, и Али обича да си поспива. Добре че не се налага да я будя за ясла. В редките случаи, когато трябва да я караме при майка ми я слагам да легне в 9 вечерта, за да може към 7 и нещо да отлепи.

# 249
и на кайо не му се става сутрин, ако го оставя, до 9-9,30 спи, после следобед не спи, вечер стои буден до 11..... страшен режим има.... моя Joy
сутрин всички спим до откат, и се оправяме за 10 мин и излизаме.

вчера го мазах (и себе си)  с мед по гърба с хартия срещу кашлица, да видим дали ще има ефект, ще ви пиша.
с едни приятелки обмисляме пътуване по женски до италия през април и съм много въодушевена

# 250
Здравейте  Hug
Завърнахме се снощи от пътешествието ,беше супер ,направо не ми се прибираше  Rolling Eyes
Напазарувахме си доста добре ,особено за децата имаше страхотни неща.
Веси ,на срещата ако си бях в БГ щях да дойда със сигурност ама като не ме чакахте ....  Rolling Eyes
Цеци ,Алекс трудничко става сутрина ,но и късно ляга ,но това е защото от близо месец не е ходил на градина ама сега ще стягаме режима.
Снимки ще пусна като ги събера от другите ,че нали аз бях без апарат и нямам нито една в момента.

# 251
зори, как си? мина ли операцията?

Мики... добре дошла Simple Smile

малко снимки от Алекс и Кайо:

http://picasaweb.google.bg/tatyanaslaveykova/2009_01_22#

# 252
  • София
Здравейте Hug!

Мики,добре завърнала се!Радвам се,че сте изкарали хубаво Hug

Много готини снимки на двамата сладури Simple Smile,Алекс каква коса е пуснал Grinning

При нас нещата продължават упорито да не потръгват...Тъкмо в сряда свършихме антибиотика,7 дена го пи и щях да го пускам на ясла от понеделник... и снощи пак температура -39 цяла нощ и днес през целия ден,ей сега успяхме да я свалим и, милия,живна малко.Педи предполага,че е лепнал някакъв вирус веднага след предното боледуване.Няма никакви други симптоми освен температурата,надявам се да се разминем с нова доза антибиотик Praynig

Аз се лекувам и аз,надупчиха ми дупето с инжекции,сега продължавам с един куп хапчета,дано да има някакъв ефект.

Зори,как си,мила,какво става при теб? Hug

# 253
Мале, ква скука в нашата тема....
тася, стискам палци бързо да ви свърши гадната серия
Наде, какво стана - ходи ли пробно в болницата. Похвали се кво стана...

# 254
Дааа,ходих цяла седмица в ортопедията и ми харесва.Малко работното време е ...8-20ч. #Crazy и до сега тези часове ги е работил един човек....та,за това сега им трябва още един,за да сме на смени,щото наистина не се издържа.От днес ходя долу в АГ-то,защото не съм работила анестезиология в акушерството,има си специфични неща,пък на мен спешността ще ми е точно АГ.Вероятно от 1-ви ще почвам.Учудващо за мен ,Мазнейков се оказа съвсем друг човек,готин е,работи добре,държи се добре с персонала си,харесва ми.Днес гледах Мазнейкова как прави секцио....аз нея отдавна съм я признала,днес си затвърдих мнението.Много е добра,наистина...кой квото ще да ми говори за нея....аз съм малко око да види...нали ме знаете вече. Laughing
За капак сега се прибрах към 16.30...гледам Яна будна,не искала да спи цял ден...а това се случва само,ако е болна.Пипам я-гори,меря и Т-38.8.Щях да ги обезглавя всички в къщи,дето уж я гледат. ooooh!Ами такива работи при мен.Ще ви се похваля официално,като започна. Wink
Тася ,как е Дани?А ти?
Зори,с теб какво става?
Наистина никой не пише,аз вечер хвърлям по едно око да ви видя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт