Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 250
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Привет. Hug

Тася,заведи го пак да го чуят,а ако имат съмнение за нещо и снимка ще направят.

Ние сме добре...пу-пу.Аз май ще почвам работа,по-рано от предвиденото,ама...изпадна нещо дето не е за изпускане. Laughing
Пуснах си на майтап CV-то,за анестезиолог в клиниката на Мазнейкови,така на майтап взеха,че ми се обадиха.Преди малко се върнах от интервю,а в понеделник ме поканиха да видя какво,как работят....да поработя и ако ми харесвало да почвам. LaughingОще не мога да се съвзема,толкова бързо се случи...най-важното е,че май ще ми хареса....ще работя ортопедия и Аг ...и парите са много добри. Crazy Crazy CrazyПфууу....не се стърпях да не се изфукам,ама....много се кефя,за това. Wink

# 226
Наде, браво  Hug Добре започваш годината  Peace Много успехи на новата работа  Grinning

Къде сте, бе мами? Какво правите в това време?
Понеже в бременната тема, темите ги изяждаме за по 2дни, тук ми е много пусто  Rolling Eyes

Искате ли да си спретнем една среща края на месеца или началото на следващия  Grinning

Герчо, а ти щеше снимки на Ева да пускаш  Crossing Arms Тя стана вече мома за женене  Whistling

# 227
Наде, успехи в новото начинание... стискам палци да ти хареса. Винаги съм си мислела, че си педиатър и аз незнам защо...
Веси, нямам снимки. Щях да я снимам, ама си забравих фотото...

# 228
Тася как е Дани?
Наде 4естита работа Hug

# 229
Привет, момичета!

Наде, чудесна новина. Звучиш много свежо. Дано наистина ти хареса и да си паснеш с екипа. Знам, че е важно  Hug
Имаш ли кой да ти помага за гледането на Янето?

Тася, дано с Дани се оправяте и двамата Praynig Hug

Ние сме добре. Катето успя да върже втора седмица на ясли, а и децата в групата са здрави, което надявам се е добър знак, а не затишие пред буря. По празниците я срещнах с варицелната ми племеница, но явно не е било писано сега да я кара. Вече трета седмица минава и нищо.

Аз пък получих подранил подарък за рождения ми ден, който е след има няма 5 месеца Joy От отдавна си мечтаех за него и накрая вече го имам. Няма да ви "мъча" повече. Става дума за хубав фотоапарат, със сменащи се обективи. Избрахме го не без помощта на Кали  Heart Eyes Благодаря ти и тук, Кали за споделеният опит  bouquet Снимаме се като луди, но за жалост с това лошо време много не можем да го изпробваме навън сред природата. Наточила съм се за тази седмица, да видим...

Веси започнаха ли ражданията във вашата тема? Видях за първото ви бебе през декември, има ли още? Стискам палци бебка не осуети плановете ти за 5.март Hug

Хубава вечер, момичета!

# 230
Здравейте на всички.
Аз отдавна не съм се отчитала,ама в работата нямаме напоследък интернет,а пък вкъщи няма време и така...
Наде,много се радвам за хубавата новина.Хайде дано ти върви по вода и всичко да се нареди както искаш Hug
Тася,дано да се оправите бързо и "безболезнено" и двамата.Как е Дани?А ти ходи ли на лекар?
Ние сме добре (пу-пу).Вики си ходи на детска градина.Аз-на работа.Днес ходихме за втори път на зъболекар (при тази,която вие сте ходили,Мики,мерси Hug) За съжаление на едното зъбче има кариес и го мажат с нещо за стопиране на развитието му.Ще ходим в петък пак,последно на този етап.Вики се държи учудващо добре Simple Smile
Сега отивам да чета назад че съм изпуснала доста.
Лека вечер.

# 231
  • София
Привет Hug

Ей,Наде,много се радвам за теб,браво! HugДано си доволна и щастлива на новото място!

Лили,честита придобивка,със здраве да си я ползвате и да покажеш скоро снимки с новия апарат.

Весинка,ми то не останало,бе!Леле как бързо минава времето  отстрани ooooh!,все едно вчера ни се похвали с двете чертички,а тя Ели скоро ще се появи Simple SmileСтискаме палци да устискате до 5-ти март,добре ми звучи като дата Wink

За Дани...,какво да ви кажа,вчера все пак успях да го събудя и тъй като мъжа ми го нямаше и не можех да го заведа при педи,в тоя студ,отидохме в съседния вход,там има един лекарски кабинет.Слуша го внимателно жената и каза,че има подобрение от Вентолина,бронхите са се поотворили и го няма това свистене и днес пак да го заведа да го чуе.Не му изписа антибиотик.Днес вечерта отиваме вече при наш'то педи и тя :"Ооооо,ама той е с пневмония,само по кашлицата мога да го кажа!"Прослуша го и заяви,че детето има пневмония,изписа Клацид.Даде и направления за кръв и за снимка,но снимката нямало смисъл да я правим,защото тя била сигурна,пък и те на малките деца дробчетата им били малки и сърцето правило сянка и да имало нещо ,то не се виждало и бла-бла.Грабнахме се ние от там в друга поликлиника,тъй като в тая рентгена им в момента не работел и отидохме буквално в последната минуте,за щастие не ни върнаха и успяхме да го снимаме,еми,няма пневмония,за щастие!Той антибиотика пак ще си го изпие ,наистина не се чувства изобщо добре детето и кашлицата му е ужасяваща,ама много се издразних на тая категоричност,така се притеснихме с баща му!Утре ще видим какво ще покажат и кръвните изследвания.А,отказва всякаква храна,в чуде сме се видели,от седмица вече нищо не е ял,едва успявам да му пробутам 1-2 лъжички нещо си,дори любимите си неща отказва,а той по принцип винаги е имал добър апетит и това е нещо ново за нас и доста се притесняваме,гледаме поне повече течности да поема.
Изобщо днес не ни е ден!От сутринта сме виснали по болници с мъжа ми,сутринта заради мен отвисяхме във Военна болница от 8 до 11 часа,защото невролога се обадил,че нещо имал работа и може да се появи чак към 10.30,ако искаме да чакаме,ако не,да дойдем пак в петък.Е,трябваше да го изчакам ,щото вече бяхме ангажирали свекърите да гледат малкия в къщи,освобождаваха се от работа,че и двамата,само единия не можел да се справи с него Rolling Eyes и просто нямах избор TiredАми, в крайна сметка съм с дискова херния и някакви сраствания на пешлените,дадоха ми направление за още едно изследване,да видят до колко и на кое място точно е увреден нерва.Започваме с консервативно лечение,изписаха ми хапчета и два вида инжекции,после било хубаво да отида на санаториум и така...Ако това не помогне вече се мисли за операция,която всъщност пак не решава проблема и често пак рецидивирала хернията,общо взето няма оправия...Ми така е,като не си обръщах внимание...,с години го имам тоя проблем.

И такива оплакванки при нас,ще се оправим,де ще ходим Grinning

Айде ,бъдете здравички!Целувки и лека нощ! Hug

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 23:32 от tasia

# 232
Добро утро,

Честит рожден ден Нелсън! Да си много здрава, щастлива и късметлийка. Мъжете ти да те слушат много Hug

Наде, успех, дано успееш да почнеш там, след като толкова го искаш. Понеже знам, че си прям и точен човек ще си позволя да изкажа мнение за тази клиника и знам, че няма да се обидиш. Нямам директен досег до нея, но моя гинеколог, при който раждах Али ми сподели, че е изкарал там една година на хонорар като допълнителна работа към тази в ТК и се е уплашил от безхаберието, което се ширело там. Каза ми:"Кръстя се, че докато бях там, имах късмет и не стана беля с някоя моя пацентка". Неговите случаи по принцип са по-сложни и завъртяни. Та така, длъжна бях да ти споделя, мисля, че той не е от типа хора, които си злословят ей така по принцип, даже напротив много е възпитан и сдържан. От друга страна баба ми лежа там една седмица за изследвания. Каза, че било като хотел, но пък накрая никаква диагноза не успяха да й сложат.

Тасинка, много са ви се натрупали неприятности. В крайна сметка не разбрах има ли-няма ли Дани пневмония. Снимката казва не, а лекарката- да Thinkingстранна работа. каквото и да е, дано да се оправи бързо, че като си го представя така както го описваш, ще ми се скъса сърцето. като го знам как не се спира на едно място, а казваш, че е отпуснат и все спи. миличкият Tiredа ти с тая дискова херия, носиш ли го все още? пази се, моля те. и се лекувай.

Лили, честит апарат. Как сте, що сте иначе? съвсем не пишеш.

Зори, страхотно пътешествие. Хайде не се стискай за снимки Laughing

Веси, аз съм навита за среща. Без деца ли имаш предвид?

Ние сме добре. Имах емоции с леда вчера, ама оцелях. Като млад шофьор ми се случи и снежни бури да преодолявам, и ледове ooooh!

# 233
Нелсън 4естит рожден ден,вси4ко най хубаво ти желая

# 234
Нелсън,честит рожден ден.Много здраве,късмет и обич.  bouquet

Благодаря за подкрепата момичета.Аз днес разсъждавам по-трезво...вчера не очаквах такава развръзка. LaughingЗа клиниката и аз съм чувала хубави и лоши думи.,но...за мен Мазнейкова си е име.Незнам кой са другите гинеколози,които работят там....май доста от Шейново отидоха при нея.Дразни ме Мазнейков...меко казано Mr. Green...доста арогантен тип...вчера се държа с мен сякаш се познаваме от 10 години,няма лошо бързо да скъсим дистанцията,но....има нещо гнило. ThinkingТърсят човек,който да може да им прави регионалните анестезии,пък аз съм работила в урология и ги мога,та за това много ми се радваше.Шефът на анестезиолозите много ми хареса.Изглежда точен,работяга,каза добри думи за колегите.Абе ще ходя 1 седмица да видя какво и как и ще решавам.Иначе за безхаберието....оооо....мога много да ви говоря.Господ да ни пази,само това искам да кажа.В урологията...незнам колко на брой са хирурзите,но са 4 клиники и ние даваме упойки на всички,та....има само двама човека,на които бих позволила да ме оперират.Само двама.И то,аз работя с тях и ги познавам.Изводите си вадете сами. SickДенерис,то белите лекуващият лекар обикновено ги прави,т.е. хирургът...какво ли е имал предвид твоят? ThinkingА и на тях им е любимо да се изхвърлят и плюят един друг.....до утре мога да пиша и да ви разказвам истории.Абе ще видим какво ще излезе...
Аз правя зъби тези дни.Другият четвъртък ще ми вадят мъдрец,което ме плаши....незнам как ще стане тая работа. #Crazy

# 235
Привет!

Нелсън Честит Рожден Ден - от всичко по много и желая!

Наде, честито, радвам се за теб! Давай смело  Hug То за всички болници има добри и лоши думи. Я да те попитам относно една упойка - Диприван, би ли ми казала нещо пове4е за тази упойка на ЛС за да не спамим темата.Simple Smile

Тасинка, дано бързо се оправите с Дани, а ти се пази пове4е  Hug

Лили честита придобивка, чакаме снимки!

Снимки ще кача уикенда 4е направо съм затънала в работа .

Оф в едни разсмисли съм се вкарала относно предстоящата ми конизация къде и кой да ме оперира - Шейново или в Онкологията, трябва да реша до утре 4е искам да мине операцията другата седмица. Единия вариант е моя си доктор в Шейново а другият специалис АГ онколог, лошото е 4е сме си доста близки с моя доктор, а нещо клоня към другия, и незнам как да му кажа.  ooooh! Наде ти като мед. лице дай съвет Simple Smile

Айде наистина да се видим този уикенд мацки на едно обядче а ?

# 236
Хайде да се видим в неделя. Че в събота ще имаме гости. Обяд ми звучи добре  Grinning Само кажете къде  Rolling Eyes

Имаше едно тип пицария с хубави манджи на Графа към Алабин. Май Джепето се казваше  Rolling Eyes
Какво ще кажете? Макар, че там е гадно за паркиране  newsm78

# 237
имам вирус в скайпа, моля ви не приемайте файлове от мен

# 238
  • София, център
Айде и аз за среща съм!!!

Зори не се плаши ... на една моя приятелка преди 2 месеца и правиха същото!!!

чаооооооооо

# 239
Зори, миличка, стискам палци и те гушкам Hugвярвам, че всичко ще мине гладко Hug

Наде, права си. А  лекаря ми не конкретизира какво точно има предвид. Просто ми се искаше да го споделя като информация. Може би не трябваше. Както и да е, надявам се нещата да се развият така както ти искаш. Като се заприказвахме за лекари...имаме си ние една близка, която също е анестезиолог и бачкаше в Пирогов, сега е в Окръжна в Младост, а съвсем скоро е в АГ-то. Та благодарение на нея и връзките й с лекари оцеляваме две фамилии покрай нея Crazyсега като отиде в АГ-то е решила да се заеме с мойте проблеми и да ми търси второ мнение, ще правя ли- няма ли да правя операция, мога ли - не мога ли да износя още едно бебе, въобще омръзна ми да ме лашкат напред-назад.

Веси, мен ако ме питаш най-вкусно и хъм...обилно е в Дом Домат. Има един на Цар Асен.

Общи условия

Активация на акаунт