Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 258
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
ееххх.. нощната смяна.....
момичета, до 20 станица още малко остана... ей сега ше я изпишем Joy

# 211
Точно се канех да спирам компютъра и да заспивам ама като ви надуших ,че и двете сте тук просто сърце не ми дава  Grinning отдавна не се беше случвало  Grinning добре ,че удължиха страниците на темите  Grinning
А мен да ви се оплача от 2 нощи такова безъние ме е треснало ,че не е истина  ooooh! миналата вечер легнах в 10.30 че бях нещо скапана и събуждам се по едно време ама съм се наспала ,свежа и бодра  Crazy будя Алекс да пишка ,че е без памперс и си мисля да вдигам и Симона за училище, поглеждам си часовника 2.10  Shocked въртях се мотах се в леглото изнервих се жестоко и  станах с надеждата ,че е станало поне 4 .00 часа,а то 2.30  ooooh! Пък като заседнах на компютъра  до 6 сутринта направих книжката на Алекс  Grinning където я мъча от 10 дена вече да я започна.
Снощи пък легнах в 12 и в 4.30 пак се оцъклих  ooooh! ужас направо какво ми става незнам.

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 00:39 от miki3

# 212
хаххахахахаха...
мики не мога..... кайо още е буден и ме пита: сичките камионови къде са им изервните гуми да го бучкам....

нали ви казах как ни нарязаха в една виелица няколко гуми на колата, и седяхме по  ноите с кайо на една полянка край една горичк да чакаме един приятел да ни купи нова гума (това по празниците)
и от тогава, само изервни гуми сменя човека.

# 213
  • София
хаххахахахаха...
мики не мога..... кайо още е буден и ме пита: сичките камионови къде са им изервните гуми да го бучкам....

нали ви казах как ни нарязаха в една виелица няколко гуми на колата, и седяхме по  ноите с кайо на една полянка край една горичк да чакаме един приятел да ни купи нова гума (това по празниците)
и от тогава, само изервни гуми сменя човека.

Ох, много годно бе  Shocked Коя е тая гад....
Ама как му се е искало да помогне на мама и сега се учи Heart EyesДуша Heart Eyes

# 214
Ей докато редактирам и двете сте пписали ,много сте бързи.
А за гумите незнаех не си ми казвала... ей гадове бе ,къде сте били да не си спряла кофти пред някои гараж? /не ,че това е основателна причина да ти нарежат гумите де ама..../

# 215
явно не съм ви се оплакала, да не разваля празниците...
не знам кой беше.
бяхме на гости на едни приятели, които живеят извън софия. и на едно място имаше спукана тръба, заледен пътя. оставих колата и продължихме нагоре печа. оставих я до пътя, на полянка до една гора. на ничие място не паркирах, дори няма къщи там. наистина на средата на нищото.
тръгваме си в 8.30 вечерта с кайо... една виелица... карам по леда и си мисля,... леле съвсем не мога да я овладея тая кола, не става шофьор от мене....

ислизам на асфалт и се чува едно словещо скърцане... спирам веднаг.. и двете десни гуми срязани с нож. как съм карала без гуми ( и предна и задна) и как не залитнах в канавката ...) почти 3 км карах така преди пътя.

май това е начин да ти откраднат колата... голям идиот трябва да си да останеш с бурята с малко дете в гората по тъмно и да чакаш да ти сменят гумата. явно са се надявали да я зарежа и да си тръгна. а на другия ден да я няма....
ама нали съм малоумна македонка... не се давам.

а с кайо какъв купон си направихме в колата... пуснахме си яко парното, и два часа на радиото си танцувахме, гушкахме се...
той за това смята, че да сменяш гуми е много романтично.... ама не е питак двамата приятели, които ни сменяха нарязаните гуми Joy

# 216
Леле ужас  ooooh! аз щях да умра от страх на твое място ,хубаво ,че всичко в крайна сметка е завършило добре. Ама много зловещо си го прдставям  #Shocked

# 217
ми.. и мен ме достраша по едно време.. колата сложена на два крика, ние с кайо заключени вътре в тъмното, на един път БЛИЗО до софия, много близо.. ама какво от това...
малко криминално стана... особено към 10 (вечерта) Joy

# 218
  • София
 Shocked аууууу, аз щях да пукна. А каквито филми си представям в такива ситуации  ooooh!

# 219
леле, калина пак изкърти всички мивки Shockedкакви са тия филми бе жена Shockedхубаво поне, че всичко е приключило благополучно.

та,мики,какво викаш, джелато си щяла да носиш Whistlingако е само за мен не се мъчи, ама таковата и други, ако има, за мен кокосов и с пъпеш Laughingиначе не ти завиждам за програмата, де. и не, няма да ти кажа, че вече текат намаленият в ла редута Rolling Eyes

купих си машина за хляб. сега чакам да видя какво ще излезе от нея. али и татко й спят. единия мърмори насън, другия хърка.

вчера махнах коледната украса. в резултат али снощи ми съкрати живота, че свикна да заспива на лампичките вечер. за малко да ги върна. сетих се за оня лаф от алф, дето му изгорели лампичките през юни. а пак вчера изръси следния лаф:"какво се целувате пак вие двамата тука?" с изражение на строга училищна директорка от края на седемдесетте.

# 220
хахах.... мда.... дени.... кажи и: Маме, то не може само хляб да се прави, трябва и бебета Joy

ние миналата година слагахме лампички, тази ни домързя. но миналогодишните наистина до юни стояха, после реших, че много ми пречат на снимките на фона Simple Smile

мики, ако искаш да се отървеш от мойта поръчка за италия, сега е момента.
ходих до метро, накупих си едни вкусотии и до сега посрещах нова година с меки сирена и сьомга. така преядох, че всичко ще откажа.

кайо много се впечатли от случката с гумите и сега има нова игра. постоянно сменя гумите на всички коли. и то неременно точно тези две, които на нас ни спукаха. след малко ще ви пусна снимки.
може по 3 часа гуми да сменя Joy

========================

ето няколко снимки от тази нататък:

http://flickr.com/photos/kalikayo/3188794477/

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 01:24 от Калинa

# 221
Еее Кали ,виждаш ли който не си седи вкъщи на компютъра как изпуска момента  Joy  снощи от 10 часа до сега едва ли те ,държат ,,сирената  Wink ще нося еклерчета няма как  Heart Eyes Hug

# 222
Привет мацки!

Честита Нова Година, нека бъде изпълнена със здраве, щаствие и много любов!  Heart Eyes

Ние се завърнахме в4ера - изкарахме супер, разкошно време, бяхме малко в Италия, после Монтекарло, Ница, Кан и Барселона беше крайната точка. Направо съм влюбена във Френската ривиера - е няма такава красота, пиехме си кафенцето приве4ер навън на пристанището, съблюдавайки невероятни гледки.  Имаме приятели които септември се изнесоха към Ница да живеят. Живот и здраве май месец сме пак там, този път Анна-Мария. Ей там с удоволствие бих си живуркала 100 години  Laughing

Мики много приятно изкарване в Рома Simple Smile и успешен шопинг Wink

# 223
  • София
Привет,дИвойки Simple Smile!
За мнооого години,бъдете зрави и много щастливи Heart Eyes

Уф,ние нещо не я започваме добре тая година,дано да я завършим добре поне!
Дани ми е болен,кашля като магаре,до сега не е имал такава кашлица,много се мъчи,бронхите му били много стеснени и не можело да се чуе има ли нещо,няма ли,защото те свистели докато дишал Rolling Eyes,пие Вентолин сега,за отварянето им.Не са ни изписали антибиотик,но имам чувството ,че се влошава...Исках сега да го заведа на лекар,пак да му чуят гърдите,но не мога да го събудя,спи от 3 часа и нещо newsm78,вече взех да се чудя ,да не му е нещо лошо и да го успива newsm78,бе нещо много се спекох,страх ме е да не кара пневмония,а пък ние да не взимаме никакви адекватни мерки...

Аз пък днес бях на скенер,че отдавна имам проблеми с кръста,утре ще ходя с резултатите при невролога,ама май не са ми розови нещата,така като чета становището....,но утре ще разбера със сигурност.
Май само кофти новини покрай мен Tired

Зори,пусни снимчици,мила,да ги видим и ние тези красоти!Радвам се ,че сте си изкарали хубаво Hug

Дани май се пробужда...,отивам да го видя

# 224
Здравейте, мами  Grinning

Зори, и аз искам да гледам снимки  Grinning

Тася, дано да е така само в началото на годината  Hug Успех утре с лекарите  Hug

При нас нищо интересно. Маги все още си е в къщи. Обадих се в яслите д ги питам имат ли парно. Те казаха, че по-добре да си откара и тази седмица в къщи. И така, моята щерка е отпуск от яслите вече месец  Laughing

Аз вече започвам да се поприготвям лека-полека за бебка. Изкарах да пера дрешките и Маги, като ги наобиколи и почна да ги рови  ooooh! Казвам й, че са за бебето и тя почна ад си наврича нейните бебета с тях  Mr. Green
Абе голяма кака ще е усещам аз  Crazy
Избрах си дата за секциото - 05.03. Дано да ни е на късмет и да устискаме успешно до тогава  Praynig

Хайде лека вечер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт