ама то пък и там валяло май сняг.
ама то пък и там валяло май сняг.
остават само 3 дни тръгваме в сряда,само това ме крепи поне 1 седмица ще заредя батерийте в малко по нормални климатични условия
хладно е и там де ,но в Рим поне сняг няма ,дават го между 11 и 14 градуса.
оплескахме я ама то и без друго тук не е навалица тези дни така ,че ..няма много да ни се сърдят
За Рим - давай сега ще заредя и твоите ама февруари ти взимаш моите батерии
Абе и аз как ще ги заредя този път не ми е ясно ,че онзи ден Калина ме обяви за луда
,че сме се помъкнали 15 човека този път
и всички на мен чакат за всичко и как ще издържа незнам. Май ще се върна по изморена отколкото сега ,а така имах нужад от почивка след всичките преживявания и притеснения покрай баба ми последните 2 месеца ама... ще ми се размине ще е всичко друго само не и почивка
. Децата няма да водя те остават тука единия при едната баба другия при другата ама пък за сефте се разделям с Алекс за цяла седмица и сега на всичкото отгоре ми е едно мъчнооо ,тегавооо
няма угодия значи
то предимно за детето,де, но кога ще ги износи тия дрехи незнам. и сега е момента да ме клъцнеш, че е време за второ.
то предимно за детето,де, но кога ще ги износи тия дрехи незнам. и сега е момента да ме клъцнеш, че е време за второ.
ми време е за второ много ясно ...чакаме вече да вземеш да се наканиш. В ла редута започнаха намаленията нали? как се изкушавам да надникна ама ако го направя поръчката не ми мърда ,а след това ще ме изхвърлят от нас най -вероятно 
ама нали разбра 15 човека ги настаняваш в хотел и после програмата е магазини сутрин , след обяд- забележителности ,обяди ,вечери, пак магзини , пак забележителности аа и един футболен мач трябва да изтърпя
обещала съм на Боби на брат му ,че човека ми гледа децата докато ходя на аеробика та това ще ми е реванша
а по между другото имам малко посерещания и изпращания на летището защото някои ще идват по-- късно ,а други ще си тръгват по рано абе бъркотията е пълна
/та какво викаш ще ме сменяш ли ? 

естествено
ти еклерчета голям смях ще съм ,хората дрехи ,обувки си влачат ,а аз ядене
ще съм си Бай Ганьо -както си трябва

хладилна чанта освен да взема
Приятно изкарване . Ей, кога и аз ще отида някъде, много сме неорганизирани значи
За организация -от теб зависи -решаваш и тръгваш
А разкази и снимки ще има яко ,предполагам
само трябва да ,,налазя ,, на някои от компнията фотоапарата ,че моя се счупи и клкото и да не ми се вярва ще тръгна без
СЯ ше ме накараш да ставам да правя палачинки и да разтапям шоколад 
СЯ ше ме накараш да ставам да правя палачинки и да разтапям шоколад 

Препоръчани теми