Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 267
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
хъх, което ме подсети, че сигурно скоро ще потеглите пак към рим Hug ама то пък и там валяло май сняг.

# 196
хъх, което ме подсети, че сигурно скоро ще потеглите пак към рим Hug ама то пък и там валяло май сняг.
Да  Peace остават само 3 дни тръгваме в сряда,само това ме крепи поне 1 седмица ще заредя батерийте в малко по нормални климатични условия   Joy хладно е и там де ,но в Рим поне сняг няма ,дават го между 11 и 14 градуса.

# 197
ах,как те надуших...да ти дам и моите батерии да заредиш. аз пък ще ходя февруари до милано. фук-фук...чувствам, че оплескахме отчетната тема. срЪмота, мечтателки такива Crossing Arms

ооо, Дани, драго ми е Laughingкак са дечицата?

# 198
ах,как те надуших...да ти дам и моите батерии да заредиш. аз пък ще ходя февруари до милано. фук-фук...чувствам, че оплескахме отчетната тема. срЪмота, мечтателки такива Crossing Arms

ооо, Дани, драго ми е Laughingкак са дечицата?
Joy оплескахме я ама то и без друго тук не е навалица тези дни така ,че ..няма много да ни се сърдят  Grinning За Рим - давай сега ще заредя и твоите ама февруари ти взимаш моите  батерии Joy  Абе и аз как ще ги заредя този път не ми е ясно ,че онзи ден Калина ме обяви за луда  Crazy ,че сме се помъкнали 15 човека този път  ooooh! и всички на мен чакат за всичко и как ще издържа незнам. Май ще се върна по изморена отколкото сега ,а така имах нужад от почивка след всичките преживявания и притеснения покрай баба ми последните  2 месеца ама... ще ми се размине ще е всичко друго само не и почивка  Crazy.  Децата няма да водя те остават тука единия при едната баба другия при другата ама пък за сефте се разделям с Алекс за цяла седмица и  сега на всичкото отгоре ми е едно мъчнооо ,тегавооо  Tired няма угодия значи  Joy

# 199
виж какво, мики, дай да те сменя с тоя рим, моля ти се Laughingаз приятелка ли съм ти или лукова глава Laughingобещавам после към милано да понеса един празен куфар в твоя чест. ей,много скъпо било там казват. пък аз половин карта в ла редут издумках тия дни ooooh!то предимно за детето,де, но кога ще ги износи тия дрехи незнам. и сега е момента да ме клъцнеш, че е време за второ.

# 200
виж какво, мики, дай да те сменя с тоя рим, моля ти се Laughingаз приятелка ли съм ти или лукова глава Laughingобещавам после към милано да понеса един празен куфар в твоя чест. ей,много скъпо било там казват. пък аз половин карта в ла редут издумках тия дни ooooh!то предимно за детето,де, но кога ще ги износи тия дрехи незнам. и сега е момента да ме клъцнеш, че е време за второ.
ИЗПРОСИ Си Го ооо Joy ми време е за второ много ясно ...чакаме вече да вземеш да се наканиш. В ла редута започнаха намаленията нали? как се изкушавам да надникна ама ако го направя поръчката не ми мърда ,а след това ще ме изхвърлят от нас най -вероятно   Crazy
А заради офертата с празния куфар няма как да не се съглася да ме смениш за Рим  Peace ама нали разбра 15 човека ги настаняваш в хотел и после програмата е магазини сутрин , след обяд- забележителности ,обяди ,вечери, пак магзини , пак забележителности аа и един футболен мач трябва да изтърпя  ooooh! обещала съм на Боби на брат му ,че човека ми гледа децата докато ходя на аеробика та това ще ми е реванша Tired а по между другото имам малко посерещания и изпращания на летището защото някои ще идват по-- късно ,а други ще си тръгват по рано абе бъркотията е пълна  ooooh! /та какво викаш ще ме сменяш ли ? Mr. Green/

# 201
е в тази ситуация как да не те обяви човек за луда !? Joy
и за мен шоколадови еклерчета, нали Wink

# 202
е в тази ситуация как да не те обяви човек за луда !? Joy
и за мен шоколадови еклерчета, нали Wink

Joy  естествено  Hug
А сестра ми ми е поръчала някъкви локумки  Sick Joy ти еклерчета голям смях ще съм ,хората дрехи ,обувки си влачат ,а аз ядене  Laughing ааа а племенника ми иска лютеница  ooooh! ще съм си Бай Ганьо -както си трябва  Crazy Hug

И сега е момента ако някой друг иска нещо за хапване да казва , Денерис ти само със сладоледите да не се наредиш на опашката ,че как ще го крепя незнам  Joy хладилна чанта освен да взема  newsm78 Joy

# 203
  • София
miki3 И аз имам поръчка  Mr. Green Разказ и снимки  Hug Приятно изкарване . Ей, кога и аз ще отида някъде, много сме неорганизирани значи  Confused

# 204
miki3 И аз имам поръчка  Mr. Green Разказ и снимки  Hug Приятно изкарване . Ей, кога и аз ще отида някъде, много сме неорганизирани значи  Confused
Благодаря  Hug За организация -от теб зависи -решаваш и тръгваш  Hug А разкази и снимки ще има яко ,предполагам  Grinning само трябва да ,,налазя ,, на някои от компнията фотоапарата ,че моя се счупи и клкото и да не ми се вярва ще тръгна без  Sad

# 205
# 206
  • София

Как можа това нещо да го пуснеш в този час  #Crazy СЯ ше ме накараш да ставам да правя палачинки и да разтапям шоколад  Whistling

.........................добре, че ме боли зъб Crossing Arms

# 207

Как можа това нещо да го пуснеш в този час  #Crazy СЯ ше ме накараш да ставам да правя палачинки и да разтапям шоколад  Whistling

.........................добре, че ме боли зъб Crossing Arms
е.. какво му а на часа... ти палачинките и без това по това време ги правиш Joy

# 208
о.к. ще търся  Peace ама верно пък ти сега къде ги пусна тези снимкиии... тъкмо съм си легнала и ми изтекоха лигите по възглавницата  Crazy  /а и тези палачинки къде ги забъркахте в цялата история  Joy/  май ще ставам да ям нещо сладко  Crazy Grinning

Кетито ,защо не изпиеш един аналги или аулин за зъба?

# 209
  • София
 Joy  Joy  Joy Айде събрахме се  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт