Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 262
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
мики, на кайо последните 40+ градуса бяха, защото отидох на работа ....
отговорът ти го приемам за уверение, че кайо все пак е нормален Joy
Ами ако приемеме ,че племеника ми е нормален значи и Кайо е  Grinning /а ти защо така тука пишеш ,а на скайпа не отговаряш  Wink/

пиша ти и там, ама те няма.

# 181
Честит Имен Ден на всички, които празнуваха вчера и на днескашните именници! Да сте живи, здрави и много щастливи!
Лек и успешен ден

# 182
    ЧЕСТИТА   НОВА   2009   ГОДИНА!    Пожелавам на всички дечица и техните родители  много здраве, радост и весели игри през новата година!

Много отдавна не съм писала тук, но се реших накрая, а и да си призная ме гонеше любопитство    Winkда видя колко са пораснали малчовците. И резултата  е- много са пораснали всички  и момичетата и момчетата, приличат на големи батковци и каки ( а  някои са). Отиват си бебешките физиономии идват по сериозните.
  Черпя ви и виртуално за вчерашния именник Боян и за днешния именник Калоян.  cook cook lalalala lalalala

# 183
Честит Имен Ден на вчерашните и днешните именници! Да са живи и здрави за радост на мама и тате!  bouquet

# 184
  • София
ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЦИТЕ  Hug

Малко снимки от нас http://ketito.multiply.com/photos/album/45/45

Какво стана с Детските градини за нашите деца, знаете ли  newsm78 Ново записване ли има  newsm78

# 185
Keti Hug

като барбарончета сте се облекли!!! супер!!!

а да знаете като вече е прието детето в една градина, как става прехвърлянето в друга?

# 186
  • София, център
Здравейте,

И аз съм се притеснила с тия градини... утре отивам в тази срещу нас да питам направо директорката к`во да правим!!! Иначе сме кандидатствали предварително в сайта, но кел файда като седи неактивна кандидатурата... въпреки че уж до май-юни няма да има  подреждане на кандидатури, така че всички от първите 6 месеца на годината вече ще са станали на по 3 години като дойде време!!!

Въобще не ми е ясно дали е верно т`ва!!! А ако за градина не се вредим, ме пишете пълно куку... седящо си в къщи... #Crazy

Целувам Ви и отивам да се гушкам до моя именник!!!

# 187
Здравейте,

не че имам кой знае какво да пиша, ама ей така да ви поздравя.

Калина, от няколко дни даваме на Али рибено масло. Като че ли апетита й се е увеличил. Мислех си за Кайо...що не пробваш?

Мале, Кети, какви са тез очи, какво е това чудо. Ще ги изям и малката и баткото, и въобще думи нямам колко са сладки.

# 188
deneris, мерси , че ни мислиш  Simple Smile провбали сме.... нямаше ефект. Confused яде само в яслата и това е.

ааа.. вчера ми се оплака, че го боли корема (за първи път се оплаква от нещо). и показа къде.... а той явно гладен човека Joy ама от къде да знае това чувство ... хаха.. наяде се и му мина. та може и да стопли, че яденето не винаги е противопоказано.

# 189
Мами, някой чувал ли е да се организира колектинен иск към Топлофикациите, за хуя дето ни надянаха. У нас е зверски студ и парното е още пору студено, независимо от глупостите, дето ги разправят, че всичо вече било наред. Всчки климатици работят на макс и още в коридора е като в хладилник. С удоволствие ще ги съдя тези кретени. 3 месеца не можеха да си оправят лъжите в изравнителната сметка лятото, сега това - в крайна сметка никой не ни пита имаме ли проблеми с парите, а си искат тяхното всеки месец. Сега не виждам причина да им влизам в положението - искам си моето - да ми е топличко, както сме се договорили. Техните проблеми са си техни проблеми. Още повече, че те ще си съдят доставчиците на газ и ще си получат техните компенсации по договорите...

# 190
roza, държавата може да ни е длъжна, ама топлофикация не Joy

аз викам да ги събориме.

това би изкало обаче нещо повече от мрънкане и показване на мускули по форумите и според мен по добра бг традиция, нищо няма да излезе.

# 191
Аз за проблемите ми с Топлофикация от лятото имам депозирана жалба при комисаря за защита на потребителите Миглена Кунева  Joy Joy Joy, това е след депозирана жалба в Техем, Топлофикация, Комисията за защита на потребителите, Комисията за енергийно и водно регулиране и до общината. Та жалбата ми до Кунева е че горните инстанции ме отсвирваха в продължение на 3 месеца и не желаеха да отстранят грешка на Топлофикация, естествено в тяхна полза, която е очевидна и си предаваха щафетата от инстанция на инстанция. Чакам да ми отговорят - все пак европейски комисар е, не може да ми пусне жалбата в кошчето. Писаха ми, че са получили жалбата и ще я разгледат  Joy Joy Joy. въобще не показвам мускули по форума, аз ще ги изям с парцалите тея. Проблема е, че за единично дело трябват много пари, а за колективно е по-евтино за всички. Аз компенсации не искам - просто искам да ги видя с муцуна в пода, че вече на идиоти ни направиха в тая държава. Аз нямам проблеми да се разправям с институции, ама не искам да се набия с голяма сума по адвокати и такси, като не е ясно кой ще ми обърне внимание в тъпата дъжава

# 192
Герчо , подкрепям те аз ама за съжаление немога реално да се включа защото не ползваме парно по принцип ,а и нали съм се зпънала та и не им плащам за скапаните тръби където още малко ми трябва и ще ги отрежеме и пуснеме от външната страна на зградата. За топла вода също не плащам тъй като във къщи от години думите ,,топла вода,, означавт ,,хладка вода,, .

Абе къде се затрихте всички? Нещо много замряла работа ни е темата  Rolling Eyes

# 193
Аз съм тук, ей сега се събудих с яко главоболие. Бях на работа до обяд, обрах си крушите, взех си детето и се пльоснахме да спим. Къщата е на вили и могили, планувала съм сто неща да сготвя, а вися във форума. не, че нещо сте писали, де.

Герчо, завиждам ти за ентусиазма. Откъде имаш сили да се бориш с вятърни мелници се чудя.

# 194
Аз също съм се заринала в много работа ,а само вися тука и нещо немога да се организирам  ooooh!
Навън това гадно време направо ме съсипва ,искам да живея някъде на топлооооо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт