отговорът ти го приемам за уверение, че кайо все пак е нормален
/а ти защо така тука пишеш ,а на скайпа не отговаряш
/пиша ти и там, ама те няма.
/а ти защо така тука пишеш ,а на скайпа не отговаряш
/
да видя колко са пораснали малчовците. И резултата е- много са пораснали всички и момичетата и момчетата, приличат на големи батковци и каки ( а някои са). Отиват си бебешките физиономии идват по сериозните.

Ново записване ли има

провбали сме.... нямаше ефект.
ама от къде да знае това чувство ... хаха.. наяде се и му мина. та може и да стопли, че яденето не винаги е противопоказано.
, това е след депозирана жалба в Техем, Топлофикация, Комисията за защита на потребителите, Комисията за енергийно и водно регулиране и до общината. Та жалбата ми до Кунева е че горните инстанции ме отсвирваха в продължение на 3 месеца и не желаеха да отстранят грешка на Топлофикация, естествено в тяхна полза, която е очевидна и си предаваха щафетата от инстанция на инстанция. Чакам да ми отговорят - все пак европейски комисар е, не може да ми пусне жалбата в кошчето. Писаха ми, че са получили жалбата и ще я разгледат
. въобще не показвам мускули по форума, аз ще ги изям с парцалите тея. Проблема е, че за единично дело трябват много пари, а за колективно е по-евтино за всички. Аз компенсации не искам - просто искам да ги видя с муцуна в пода, че вече на идиоти ни направиха в тая държава. Аз нямам проблеми да се разправям с институции, ама не искам да се набия с голяма сума по адвокати и такси, като не е ясно кой ще ми обърне внимание в тъпата дъжава