Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 263
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Честита Нова Година!!! Много здраве на всички най-напред,много усмивки и любов!

Наде много хубава сурвачка,браво Simple Smile И ние сами си направихме и стана доста сполучлива.

# 166
За много години момичета HugНека 2009-та да ви донесе много радост, много здраве, много положителни емоции. На всички ни желая да сме по-позитивни и по-усмихнати.

Веси, честит имен ден на патерица. Желая ти много здраве, леко раждане и леко отглеждане на двете хлапета.

Ние изкарахме добре новогодишната нощ. Първо бяхме на културно мероприятие. С прискърбие открих, че българската опера не е това, което беше. После ходихме на гости в приятели. Али ни скри шапката с беснеене. В 1и 30 насила я отлюспихме да си ходим, щото вече залиташе от умора, а хабер нямаше да легне да спи. Снимки ще ви пусна, когато ми ги пуснат и на мен. Ами това е, оттогава сме се окопали вкъщи и само спим, ядем, гушкаме се, гледаме филми, играем си и после пак същото. Отказахме се от Боровец, че нещо много студено ми се стори.

Споменах ли, че де що късмет имаше за повишение, бачкане, пътуване и пари - все на мен се падна. Барабар и с паричката от питката на Бъдни вечер. Тая работа не ми харесва Rolling Eyes

Наде, много хубава суровачка. И ние си правихме сами. Али изсуровака всички, обиколи и съседите при нашите, след което реши, че й трябват още пари и предложи на дядо си да му продаде куклите си срещу 2 лева.

# 167
Здравейте и честита Нова Година на всички Hug

Ние се попренесохме , но още не мога да си изровя дрехите от чувалите.Ели е много доволна , но постоянно ме дебне да не взема да си отида в София.Постоянно повтаря " Не давам да си ходите с Тати в София , вече ГаБажа е тука"

Изкарахме сравнително спокойно на Нова Година в къщи с компания - Ели стоя до 2 часа , и още не можем да оправим режима .
С нетърпение чакам да си прекараме интернет  у дома , че сега само отскачам до офиса на Свекърва ми да надникна набързо

Това е засега , снимки още не сме качвали ,

Много Здраве на всички малки душички Hug

# 168
Цеци, много успех ти желая на новото старо място! пиши как се справяте.

искам да споделя с вас една много успешна книжка, която вчеракупихме от Кауфланд. 6-7 странички е, но е с лепенки с контури на животни. Много се изненадах, че Кайо съвсем успешно веднага схвана логиката, да търси силуетите на животните и лепенките към тях, ориентира се на коя страна да завърти лепенката и се попаравяше ако я залепи в страни (тук се наложи да помогна). та много хубаво развива мисленето и фината моторика. мислех, че е още малък за такива неща, обаче се оказа, че се справи. Много съм горда с гарджето.
иначе днес за първи път прегракна, нещо кашля много докато спеше и се събуди без глас. умрях от смях и сега смао го записвам на камерата. то не е смешно, че е болен, обаче как говори.... Joy
казах му, че бибата му е изяла гласа, а той каза, че можел да живее и без глас. само да не му взимам бибата
 ден, много се смях за куклите

# 169
  • София, център
Здравейте,

Честита Нова Година!!!

Мното здраве и щастие през новата година, успехи и реализация на работещите, любов и романтика за сърцата ви!!!

Ние също не отидохме до Банско, но пък такова лежане, ядене, срещи с приятели отдавна не сме правили такъв маратон...
чао

# 170
Като гледам май всички ни е домързяло да ходим някъде по НГ  Mr. Green
И ние щяхме да ходим на Велинград, но накрая си останахме тук  Grinning

Ох, Маги, некви алергии развива и не знам какво да я правя. Има обрив около устата, кашлица и малко секрет от носа. И бузите пак започнаха да й изсъхват  Rolling Eyes
Давам й Аериус, но нещо май не помага особено. Ще я водя при педито да видим какво ще каже  Rolling Eyes

# 171
  • Варна
За много години, момичета! Да сте живи и здрави, вие и семействата ви! мНого любов, топлина и усмивки да ви донесе Новата година!  bouquet
Ние си изкарахме много добре на вилата на едни приятели. Много весело беше. Децата бяха при свекитата. Слушали са, да не повярва човек. Rolling Eyes
Оф, мами, бясна съм. Мъжо отиде на пост за утрешното кандидатстване за детска ясла за Габи. За поредна година ни правят на маймуни. Чакат хората от вчера на обяд. Снощи случайно решихме да отидем до ОДЗто и се оказа, че има списък, в който се записахме под номер 18. Shocked И сега до 2.00 ще дежури мъжо, а аз ще трябва да се замъкна там в 6.00 за общия сбор, а той да закара Преслав на ясла щото аз не мога да карам в този сняг навън. Crossing Arms
И на 1ви април отново ще се редим на опашка за детска градина за Преслав пред същото ОДЗ, понеже са решили да променят датата за подаване на домументи за градините, аз за яслите остава старата. Ако може да е по-трудно. #Cussing out Оф, много ме е яд. Twisted Evil

# 172
много кофти... при вас интернет няма ли?

мики, цял ден те мисля, как се оправяте с мини легото? голямо разхвърляне ли  пада?

# 173
За много години момичета! Дано новата година ви донесе много здраве, щастие, любов, късмет, успехи във всяко начинание и много много приятни емоции!
Ние си бяхме вкъщи с Али, малко тъпо, но... На мен ми се падна първо бебе от новогодишната баница и ... Много ми се иска, но не ми се гледа пак сама, е сега бях правила за работата баница и ми се падна семейно щастие, но...
Лека и успешна седмица

# 174
Добро утро ,
Кате много кофти с тези градини  Tired дано поне да успеете да се доредите.

Кали, ами за мислене съм си  Crazy положението е страшно или по точно беше ,сега май малко отшумя еуфорията и започна да си играе с тях както трбва, а не да ги хвърля с пълни шепи към тавана  Crazy Първите дни просто това изобилие от частици го побъркваше хвърляше ги в различни посоки ,намирах ги в леглата под леглата ,в гардероба под гардероба , в саксийте в хладилника ,по шкафовете ...абе ужас и тъкмо когато мислех да го скрия той пък взе ,че се заигра като хората  Grinning

Ето ги и нашите суровачки и на нас доста време ни отне да ги направиме ,нп много малко останаха цели ,че Алекс омете набързо пуканките и почупи кравайчетата докато ги тряскаше в земята  Crazy
http://bmsa4.multiply.com/photos/album/10#18

А ако искате вярвайте ,но вчера успях да се прежаля да изведа децата на снега  Grinning снимките са с малко лошо качество защото снимах с телефона ,но пак е нещо  Mr. Green
http://bmsa4.multiply.com/photos/album/10#24

# 175
  • Варна
Брей, никой не пише... Аз веднъж ще се пробвам да съм редовна и то няма какво да се чете. Crossing Arms
Ние оцеляхме след студуването вчера. Ама то и днес и беше такъв студ, че ми се струва, че настинката няма да ми се размине. Дано Преслав да не се разболява само, че в болнични не е желателно да излизам сега. Confused

# 176
Въпросче: Вашите деца разболяват ли се напук? Кайо вече ме дразни малко. В събота бяхме на гости и споменах, че тръгва на ясла, и се заговорихме как свърват празниците. Познайте какво се случи 3 часа по-късно. Кашлици, ама ще се съдере (на сън) сополи, едва диша... страшна работа (а аз съм така от 5 седмици вече, някакъв гнусен бронхит със задушаване и не се лекува м$%^а му). вчера го оставихме у дома, нали е уж болен... той като видя че му се размина яслата, за 2 часа оздравя. Днес става и казвам: хайде на ясла. а той: Няммаа... болен съм. АЗ: Здрав си! Ставай. Той: ей сега ще стана болен!

та така, и малко снимки тук:
http://www.flickr.com/photos/kalikayo/3172004516/

# 177
Кали ,моите деца още не са се светнали да се разболяват напук ,но племенника ми го правеше най редовно всеки път когато сестра ми замине командировка. Според мен това беше реакцията му в знак на протест ,че тя го ,,изоставя,, -това продължи около 3 години ,просто всеки път щом тя замине на следващия ден той вдигаше температура / добре ,че баща му издържа да го гледа болен ,че....много беше кофти той е като Кайо 40 градуса за нищо ги няма  Grinning/

Алекс с корема се опитва да ме работи , когато неиска нещо казва ,,пие ми се вода ,даже ме боли и корема,,  Joy надява се с едно от двете да ме резсее и да забравя ,че го карам да ляга или му давам да яде.

# 178
мики, на кайо последните 40+ градуса бяха, защото отидох на работа ....
отговорът ти го приемам за уверение, че кайо все пак е нормален Joy

# 179
мики, на кайо последните 40+ градуса бяха, защото отидох на работа ....
отговорът ти го приемам за уверение, че кайо все пак е нормален Joy
Ами ако приемеме ,че племеника ми е нормален значи и Кайо е  Grinning /а ти защо така тука пишеш ,а на скайпа не отговаряш  Wink/

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:56 от miki3

Общи условия

Активация на акаунт