Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 274
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
4естито рождество христово
Весело посрещане на новата година Hug

# 136
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ! Много щастие и любов за вас и семействата ви! Желая ви здраве и благополучие!

# 137
Честит празник и от мен! Здраве, щастие и любов...

# 138
Здравейте мацки!

Честито Рождество! Нека 2009 година бъде донесе на всички ви много, много здраве, радост и незабравими моменти!  Hug

Оф кво ядене падна тези дни, но пък добре си починахме. Днес заминаваме на Боровец за 2 дни, а за новата година ще сме си тука в Софето.  След това заминаваме на пътешестие из Европа за около 2 седмици.

Желая  ви весело посрещане на новата година!  Hug

Цунки и до скоро !  Hug

# 139
Здравейте милички!

Весела коледа на всички!
Много ЗДРАВЕ, късмет, парички и всичко най!!!

Иван изкара гнойна ангина, и пропуснахме всички събирания покрай коледа, но сега много ще го пазя че за нова година да сме на линия!
Дребния вика на дядо Коледа "дядо Япата", някакава странна асоциация с приказката дядото и ряпата, не мога да му обясня явно като хората, то и ние тука щото нямаме дядовци под ръка да показваме...

утре отиваме да даваме за анализ кръв, урина и ЕКГ ще му правят...това щото бил болен от ангина, в бг правят ли такива изследвания, аз нещо не мога да си спомня...

хайде цунки и весело изкарване на Нова Година!
аз не мога да се вредя пред компютъра от двамата ми мъже

Ей, с огромно закъснение, честита бебка на Финети, да ти е жива и здрава!
Чета и ви мисля, да знаете!
цунки

# 140
Честита Коледа и от нас Hugжелая ви само здраве, щастие и благоденствие Hug

Зоуи, честит рожден ден, мила Hugда си много здрава, щастлива, обичана и мъжете ти на ръце да те носят и да те слушат Hug

Аз тия дни съм се отдала на готвене все едно ще се мре Rolling Eyesсъответно и на ядене Laughingтия два дни съм и отпуска, та размазването е тотално. Али ми изкара акъла снощи. Открих й бучка на врата отзад в основата на главата. Направо се изприщих от притеснение. Сутринта рано-рано я заведох на лекар, прегледа я и каза, че има възпалени лимфи. Намери й и други възелчета, но каза, че нямало страшно, реакция на имунната система от прекаран вирус. Тя вярно, че изкара едни сополи след коледното парти, но чак пък толкова. Абе не се успокоих хич. Сега се чудя да параноясвам ли и да я водя ли при друг лекар.

Общо взето това е. Оня ден я водих на фризьор и малко прекалено я офъка. Баща й ме овика, че приличала на момче. Скапахме се и от ходене и канене на гостита, а Алис колко подаръци получи ooooh! просто се препъваме вкъщи от играчки. За НГ имам покани за Новогодишния спектакъл на Операта. Ще отидем, пък после ще си вземем детето от нашите и отиваме на гости при приятели. След това сме се наканили да ходим до Боровец.

Айде, ако не се включа повече, ви желая весело посрещане на 2009-та година и дано тя да ви донесе по-добри емоции.

# 141
Zoui ,Честит Рожден Ден   bouquet желая ти много здраве, късмет ,щастие и хиляди збъднати мечти    party023  Party Time

Денерис, за бучките не се притеснявай ,при Алекс положението е такова след всяко боледуване ,да не говориме ,че тои има един ,а аз 2 лимфни възела които са си просто така подути и се напипват постоянно. В смисъл нормално си е не се притеснявай  Hug

Ние по празниците също се смазахме от ядене и ако не сме при свеки сме с приятели навън ако не сме навън те са в нас ,а обикновенно и по 2 мероприятия на вечер имахме та от маса на маса ....съм вече с 3 кг. отгоре  ooooh!

На Нова Година ще се събираме с приятели в нас и докато преди няколко седмици бяхме само 4 човека и се чудехме дали пък няма да ни е скучно така ,сега се притесняваме дали всъшност ще се събереме защото се оказваме доста Grinning

Аз с нетърпение чакам средата на януари защото пак организираме едно ходене до Италия ама този път съм леко притеснена защото нещо пак компанията се разраства главоломно и просто незнам там как ще стане работата с придвижване обикаляне ...абе ужас като си помисля лошо ми става  Mr. Green Crazy

Сега накрая остава и да се оплача ,че Алекс е с хрема вече седмица и то най вече само от едната страна на носа  Crazy  и няма оправия това чудо, много изнервяща  история  Tired а не съм го извеждала никъде в смисъл не се е срещал с деца и въобще незнам от къде я лепнахме тая хрема.

# 142
Zoui, Да си жива и здрава и много щастлива и обичана Hug  bouquet

# 143
Мики.... сега знам кой е авторът на дядовата ръкавичка Wink

Зои! Много щастие ти желая!

Зори, завиждам ти за пътешествието с любимия мъж Hug

Денерис, тези бучки на кайо му ги открихме на 3-4 м и не са се скривали от тогава, не се притеснявай.

# 144
айде, успокоихте ме Hug
какво ще кажете за малко снимки: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/30/Zima_e#1

# 145
Здравейте, мами  Grinning

Гледам всички сме изкарали Коледа по един и същи начин - с ядене  Mr. Green И при нас беше така. Макар, че аз не можах много да се освиня, защото ми излезнаха някакви киселини  Sick Ужаст  Rolling Eyes
Иначе сме си в къщи основно. Отдали сме се на тотален мързел  Mr. Green След, като наредих един пъзел от 1000 части за 3дни, можете да си представите  Laughing
Маги почти сама съм я оставила да се гледа. Голяма занимавка е с новото бебе и тенджерите. Ще видим до кога  Laughing
Утре ще я водя при баба й за НГ. Пък ни  ще видим къде ще ходим. Още нищо не сме измислили  Rolling Eyes Мислим да ходим на Велинград, но може и тук да си останем  Rolling Eyes

Зори, много ти завиждам за пътешествието  Laughing Ох, как ми се ходи и на мен някъде  Tired Но вече ми е трудно да ходя където и да е  Whistling Нещо почна много да ми пречи корема, а има още да расте  Sunglasses

Денерис, снимките са много готини  Peace Аз вече те питам 6 пъти, но какво ви беше фотото  Embarassed Че нещо все не стигам до него да си го купя, а твоя май беше по-евтин от този, който съм харесала. Пък си прави страхотни снимки  Grinning Беше Канон, нали? Ама кой модел?

# 146
  • София
Привет,милички! Hug

Зоуи,Честит Рожден Ден,мила!!!!Желая ти здраве и щастие,много късмет и усмивки!!!!

Ей,Нелсън,скоро си мислех къде изчезна HugАми, тук едва ли се правят тези изследвания задължително след изкарана ангина,много се съмнявам newsm78...Дано вашите са добри и Ванюшка да е оздравял напълно!

Ели,как сте,мила?Нищо не пишеш,как са Катето и Гелето?КатетоН и тя отдавна не е писала,ГерДа също....надявам се всичко да е наред при вас,драснете по 2 реда Hug

Кажете от къде да купя на Дани цял космонафт,че голямо въргаляне в снега и в резултат чак потника му беше мокър като се прибрахме в къщи ooooh!Където съм питала все ми отговарят,че за тази възраст вече трудно се намират космонафти.

Приятно изкарване на всички които ще мръднат  на някъде  тия дни.Ние ще сме си в София,на Нова година ще сме при едни приятели с детенце,та Дани ще си има компания.
Днес му купих от Джъмбо 10 пъзела-комплект в кутия бяха,с МакКуин и останалите герои от "Колите",много е доволен!Той имаше 2 пъзела и вече ги редеше със затворени очи,толкова му бяха втръснали Sick

Дина,страхотна е Али Hug,надявах се на снимка с новата прическа Wink Ето и от нас малко снимки http://tasinka.multiply.com/photos/album/19/19#1

Айде,целувки,ще се включа пак преди Нова година Wink

# 147
Веси, душко, апарата е Сони Т 100. Вие нанесохте ли се вече?

Тасинка, аз на Али й взех грейка, която е с презрамки и е с цип отпред, кръста е надлежно загащен кажи речи до врата, отпред също стига доста нависоко. Та като й сложиш якето отгоре няма вариант да влезе сняг. От Марикита на Черни връх го взех това нещо. Обещавам да я снимам с новата прическа - филирана, на етажи и с обем е  Crazyне че го целях нарочно, ама се получи прическа на възрастен на малко дете.

Иначе мерси за комплиментите. Днес ще правим суровачка и меденки. Имам супер лесна рецепта, ако някой я иска да свирка.

Ох, ще ме побърка това дете. Ей сега пак почна - мамо, много си добричка, мамо, много си сладка, много те обичам. Направо ме скапва от умиление.

# 148
Денерис ,аз я искам рецептата за меденките, че Алекс много обича и мисля да взема да му направя . Имам някъква  ама ако предложиш нещо по лесно ще се възползвам  Hug
Майка ми се занимава от 3 дена заедно с децата с някъкви суровачки и стават доста симпатични ,днес като ги довършат ще ги снимам.
За снимките да не пропусна да кажа ,че са много хубави и сладки Дани и Али  Heart Eyes гледам и двамата имат снмки в снега  Rolling Eyes  ooooh!  Аз още не съм ги извеждала Алекс и Мони да пипат тази гад Sick ,а и няма друга сила освен Калина де  Wink Mr. Green която да ме накара да излена на това време   Rolling Eyes

Като сме започнали със снимките ,да взема да пусна малко и аз http://bmsa4.multiply.com/photos/album/10/10#1

# 149
Много сладки снимки на децата. Тася, права си , че не съм писала , ама да ви кажа, нещо нямам муза напоследък. Отдала съм се на активна почивка, доколкото това е възможно с двете бесотийки вкъщи. Да ви кажа , Катето е много щура, направо може да те подлуди, а Галя покрай нея се вдетенява и тя и се карат и се бият. В същото време пеят и танцуват и си играят заедно, абе луда работа сме.
Празниците изкарахме вкъщи , а на  изпратихме свекитата за Канада на гости на девера и сега вече сме малко по-спокойни и малко по-сами:)
Катето Н, не съм я чувала даже откакто сме в отпуск, но сега ще и се обадя и ще и кажа да драсне  реда.
Сега ще взема и снимки да кача, да видите как съм се вталила и колко са пораснали децата Grinning
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=323847

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 14:49 от elly_G

Общи условия

Активация на акаунт