Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 256
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Зори, то моето не е точно раничка.... като те видя ще ти обясня Rolling Eyes
Моля те ми дай тел. си на ЛС, ако се загубя да звънкам Hug

Мацки, моля ви ми кликнете на третия подпис, че съм се зарибила на една игра Blush Hug

# 31
keti, ако клинем по повече пъти от един и същ ИП адрес, зачита ли се?
аз ще мина от всички офиси да ти кликна Hug

Кажете за партито кой ще идва с трамвай? Може да се комбинираме по колите? Аз може да дойда сама със Сара, че Беа не е добре, но ще има място за още някой, снахичката е дребничка и сладка. много я обичам, ох. Сега започнах да правя книжка за Кайо и Сара, голям кеф

# 32
ние ще сме с трамвая, но не сме ви във посоката, така че някой друг да се възползва. Щом е близо уличката до България, няма проблем

# 33
И ние с Преслав сме там и още една девойка, както Веси чинно ме е записала! Нашето приятелче е родено на същата дата като Преслав - ще трябва да я впишем и нея в списъка Simple Smile

Кали, как така ще дойде Сара сама с теб? Преслав с никой не иска, ако не е аз, баща му или баба му....

До събота на всички! Чакам с нетърпение да ви видя!

# 34
Моми4ета у4аствам в конкурс за коледен аватар,ако някой иска да ме подкрепи може да го направи тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355693.0
Аз съм под номер 34 Peace
С нетърпение ще 4акам снимки от партито Hug
Зори много неприятно това,дано вси4ко да мине успешно.Аз то4но днес си полу4их резултатите от цитонамзката и вси4ко ми изглежда наред,оба4е тези изследвания за които говориш никога не съм ги правила и за първи път ги 4увам newsm78

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 23:12 от zoui

# 35
  • София
keti, ако клинем по повече пъти от един и същ ИП адрес, зачита ли се?
аз ще мина от всички офиси да ти кликна Hug

Хи-хи не става -пробвах Mr. Green
За офиса  ще стане. Тенкю  Sunglasses

# 36
  • София
И ние ще дойдем с Емка утре - само да е здрава Peace

За пицата нямам претенции - Ема и без това нищо не яде  Mr. Green

# 37
По списък сме 23 - поне толкоз ги преброих в бързината.
непотвърдили Калазда, лили, джеси (ако някой и има координатите я питайте с 1 или 2 деца), Теди, Силвето, Ади.
Който им има координатите да им звънка бързо, че до 2 часа трябва да съм се обадила за децата.

# 38
  • София
Привет! Hug

Зори,Кетито,много неприятно!Лекувайте се,дано всичко е наред HugИ аз съм се засилила другата седмица да ходя на гинеколог,че май вече бая време мина откак бях за последно Embarassed,задължително ще го попитам за това изследване,Зори,и ще поискам да ми го направи PeaceИ на мамолог ще отида тоя месец или януари,че никога не съм ходила,изчаквах да минат 6 месеца откакто спрях да кърмя.

Дани днес има тържество в градината,ще го посети дядо Коледа №1 Laughing ,утре ще е втория Wink
Ние ще сме с транспорт утре,и дядото и таткото са на работа и няма кой да ни докара.Мисля да хвана маршрутка някъде до Руски паметник и от там такси до клубчето Rolling EyesАко някой минава през Руски,може да ни забере travel

Зоуи,Кетито,подкрепих Peace

Герчо,мики каза за Ади,че ще дойдат Peace,Лили каза,че са болнички и двете с кати,но все пак,дано се включи да каже,може пък да са оздравяли

# 39
Гер4о, Ади със сигурност, Силвето и тя писа 4е ще идва, Катето (Калаза) и тя. Брой ги според мен. Теди каза 4е са на изследвания днес май, и каза 4е ще пише.

Ей нямам търпение утре да се видим Simple Smile Дано имаме време да си побърборим малко Simple Smile

Нели, Зоуи - подкрепих  Peace

Тасинка ако искаш да слезеш до Орлов Мост и оттам мога да ви взема Simple Smile
А за колпоскопията - задължително кажи на доктора да ти го направи!

В4ера след висене 3 часа сигурно в Джъмбо най-накрая избрах подарък на Анна-Мария за Коледа - една жестока къщи4ка на Фишер Прайс  - още миналата година исках да и я взема но в БГто я нямаше.
Ето я : http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=5851&e=product&pr … umb&pid=41730

Мисля да и взема и едно Фърби - това са едни животинки които дърдорят, храниш ги, гледаш ги като истински. Много са сладки.  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=I4ye1xHgDho

# 40
Герчо, Jessy за съжаление отново са болни с Юджи и няма да дойдат.

# 41
Зори, много готини подаръци  Grinning
И аз се бях засилила да купувам къщичка за кукли, но не що не харесах  Rolling Eyes

А тези животинки къде ги продават? Аз съм ги виждала, но само по ТВ реклами. И каква цифра са горе-долу?

# 42
Ще дойдем,извинявайте че толкова късно казвам,ама днес много работа и едва сега успявам.
Докторката го е прегледала Виктор и е дала разрешение за парти Simple Smile

# 43
Теди супер!  Hug

Веси, в Марсел ги гледах - не е точно Фърби, а Фърбиш - но функциите са почти  същите - 35 лв е цената

# 44
  • In the jungle out there..
Не съм потвърдила още, защото и Ники беше малко хремав и аз ще искам довечера разрешение от педито.

Общи условия

Активация на акаунт