Ние ще сме с транспорт утре,и дядото и таткото са на работа и няма кой да ни докара.Мисля да хвана маршрутка някъде до Руски паметник и от там такси до клубчето

Ние можем да минем през Руски паметник и да ви вземем

, та се разбрахме утре на място ако можже да смъкнат да го направят във вид на безалкохолно примерно. Иначе квото-такова... Направила ксъм квото мога. ако някой иска карта да ми прати мейла си на лични
,мерси много за предложението,ако Краси не беше се обадила щях да се възползвам
,но ще е по-добре да слезем на Руски паметник,че по-малко ще пътуваме и съответно няма да се налага да излизаме мнооого рано.Краси,ще ти пиша на лични да се разберем нещо 
,че какъвто съм карък напоследък вече всичко очаквам в последния момент. Исках да не го пращам последните 2-3 дена на градина ,но имах много задачи и нямаше как , а и аз обикновенно си го познавам преди да се разболее има разни дребни симптоми и от вчера го проверявам ,но си е о.к. детето /да чукна на дърво / 

. Аз незнам и Иван как ще реагира, но миналата година му пя на този същия... Много е добър или поне моя спомен е много як. 
Вечеряме, аз гледам Сървайвър, той приключва преди мен и идва на стола при мен да ми прави прическа. Застава зад мен и с една спринцовка, нещо ми върти косата. По едно време го чувам, че мърмори " нищо, нищо, няма нищо" , но нали съм се загледала и не му обърнах внимание. Следващият момент беше когато пред мен започнаха да падат кичури коса по 10см
много страдам, косата ми е супер финна и така си я пазя, а той да ме подреди така... За наказание нямаше приказка за лека нощ
но пък той страдайки си заспа за 5 мин 

На теб със сигурност не ти е смешно, но пък наистина ще ти мине бързо и ще го запомниш като куриоз. Аз пък не помня да съм подстригвала някой друг, освен себе си
Бях си отрязала бретона до кожа

Кетито, пожеланието ми е и към теб