Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 255
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Ние ще сме с транспорт утре,и дядото и таткото са на работа и няма кой да ни докара.Мисля да хвана маршрутка някъде до Руски паметник и от там такси до клубчето Rolling EyesАко някой минава през Руски,може да ни забере travel

Ние можем да минем през Руски паметник и да ви вземем  Peace

# 46
поръчани 21 пици. Ще успеят да реагират за 1-2 повече ако се наложи... Пиците са поръчани за 11.30, дядо коледа ще е там в 11 и от нас зависи кога ще излезе - някъде съм 11.30 предполагам, че да се съберат всички деца. Храната казах да я сервират отвън при възрастните и всяко дете да излиза да си яде когато иска. Също така се пробвах да намаля цената под предлог, че сме много деца, омаяха ме как ми били направили отбивка и по принцип вземали по 25 на дете без храна на коледните партита в Бъни, ама аз съм нахална  Joy, та се разбрахме утре на място ако можже да смъкнат да го направят във вид на безалкохолно примерно. Иначе квото-такова... Направила ксъм квото мога. ако някой иска карта да ми прати мейла си на лични

# 47
Браво Гер4о! Мерси за организацията !  Hug

# 48
  • София
Герчо   bouquet

А Дядо Коледа през цялото време ли ще е при децата, или като подари подаръците си тръгва? Питам за да си направя сметка, Ема дали ще ми слезе от ръцете изобщо  Mr. Green

# 49
  • София
Зори Hug,мерси много за предложението,ако Краси не беше се обадила щях да се възползвам Wink,но ще е по-добре да слезем на Руски паметник,че по-малко ще пътуваме и съответно няма да се налага да излизаме мнооого рано.Краси,ще ти пиша на лични да се разберем нещо Hug

Зори ,много са сладурски подаръците!

Герчо,мерси за организацията! Hug

# 50
Малко късно се включвам ,но все пак да потвърдя ,че Ади ще дойде, сега отивам да взема Алекс от ясла дано да е добре  Praynig ,че какъвто съм карък напоследък вече всичко очаквам в последния момент. Исках да не го пращам последните 2-3 дена на градина ,но имах много задачи и нямаше как , а и аз обикновенно си го познавам преди да се разболее има разни дребни симптоми и от вчера го проверявам ,но си е о.к. детето /да чукна на дърво /
Нямам търпение вече да се видиме, надявам се тази година децата да са по самостоятелни и да можеме и ние да размениме по някоя друга дума  Crazy
Герчо   bouquet

# 51
Герчо,благодарност и от мен. Wink
Теди,много се радвам,че Вики е добре и че ще дойдете. Hug

# 52
Герчо   bouquet

А Дядо Коледа през цялото време ли ще е при децата, или като подари подаръците си тръгва? Питам за да си направя сметка, Ема дали ще ми слезе от ръцете изобщо  Mr. Green
Нямам представа - това не питах... Можем да помолим бързо да раздава подаръците и после да се преоблече и да ги забавлява като аниматор, ако през цялото време ще е с тях  newsm78. Аз незнам и Иван как ще реагира, но миналата година му пя на този същия... Много е добър или поне моя спомен е много як.

# 53
Герчо, мерси за отделеното време  Peace

Сега да ви кажа как Илин ме подстрига снощи  Sad Вечеряме, аз гледам Сървайвър, той приключва  преди мен и идва на стола при мен да ми прави прическа. Застава зад мен и с една спринцовка, нещо ми върти косата. По едно време го чувам, че мърмори " нищо, нищо, няма нищо" , но нали съм се загледала и не му обърнах внимание. Следващият момент беше когато пред мен започнаха да падат кичури коса по 10см  Shocked е направо изпаднах в ужас. Кога е отишъл и е взел ножичката и аз толкова ли съм била отнесена, че не разбрах че ме подстригва  Embarassed Резултата е, че имам нова прическа, принудително ми накълцаха косата  Sad  много страдам, косата ми е супер финна и така си я пазя, а той да ме подреди така... За наказание нямаше приказка за лека нощ  Naughty но пък той страдайки си заспа за 5 мин  Wink
Е, до утре!

# 54
  • София
Ох, Juji_ не мога да спра да се смея Joy Joy Joy Извинявай! На теб сигурно не ти е смешно.....Ама това "Няма нищо" ме разби Joy Joy Joy

# 55
Леле Жужи Laughingкак да не го разцелуваш и да не си я спомняш и разказваш тая случка цял живот Laughing

Герчо, благодаря ти за организацията  bouquet

аз, таковата, може ли един въпрос от серията тъпи Rolling Eyesима ли достатъчно места за паркиране там? или да си търся място по-отрано?

ох, нямам търпение вече. между другото също мога да взема някой от някъде. смятам да се движа от орлов мост към ндк, после по българия. но мога да извъртя и през хладилника, гоце делчев и после пак по българия.

# 56
Жужи, историята ме разби... Така постригах сестра ми като бяхме малки. На всичкото отгоре не разбрах що майка ми крещи като луда, сестра ми реве, а баща ми се държи за устата и очите му се смеят. В моите детски очи бях направила доста сполучлива прическа  Joy
Девойки, организацията е направена по тел и не съм загубила почти никакво време. Капарото го изпратих по човек... не е било проблем. Радвам се, че успях да помогна. дано утре не се издъни нещо, че много мразя като организирам нещо и да не стане като хората.
Айде, до утре!

# 57
  • In the jungle out there..
Момичета, ние отпадаме. Ники кашля доста Confused Съжалявам, че казвам в последния момент, още повече съжалявам, че ще пропуснем партито Cry

Много хубаво да си изкарате, ей! Hug

Кали, теб ще държим отговорна за снимките Mr. Green

Жужи, голям смях, наистина Joy На теб със сигурност не ти е смешно, но пък наистина ще ти мине бързо и ще го запомниш като куриоз. Аз пък не помня да съм подстригвала някой друг, освен себе си newsm78 Бях си отрязала бретона до кожа Joy hahaha

# 58
Мацки, имам проблем !

Оказа се, че опаковъчната ми хартия е изчезнала!!!! Току що разнбирам, вампирчо чак сега заспа.

И утре няма с какво д аопаковам.
Ако ви е останало парченце, можете ли да донесете?
Реванширам се със много снимки.

# 59
Здравейте и от мен!
Малко късно се включвам, но пак да потвърдя, че няма да дойдем на партито. Аз все още кашлям, даже по-зле от преди. А и Катето още е хремава.
Пожелавам ви весело посрещане на дядо Коледа и съм в очакване на снимки Heart Eyes

Зори, дано всичко при теб се нареди. Praynig Кетито, пожеланието ми е и към теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт