Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 270
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Калинa хихихихихи, аз пък току що разбрах, че нямам панделка  Joy ГолЕма работа сме.
Утре ще ти  донеса хартия Wink Ама панделка ТЦ Mr. Green

# 61
  • София, център
Ха панделка..., аз подаръка утре ще купувам...просто съм мноооого организирана- няма що!!!

Дааааааа, това с паркирането  Rolling Eyes... но Кали ми е обещала да даде едно рамо ако се наложи...!!!

Утре ще се спукам от бързане, ставане в 8 хранене, с колата до Люлин ( Иво има работа ), от там го изоставям в неясен квартал,подарък да купя,   до клубчето и после до Бистрица.... С ЛЕТНИ ГУМИ, без опит в дъжд- ако вали... абе ще се тътря като мравка но трябва да стане!!!

Целувки и лека нощ... имаме гости by the way... но аз си лЕгам...да се оправят!!!

# 62
Уф и аз не съм опаковала още  ooooh! хартия незнам дали имам ,но панделка ще донеса  Peace

# 63
Adi,не се притеснявай за дъжда. Ако завали сняг е още по-кофти Joy

Много благодаря Нели Simple Smile печелиш още няколко кликания на зоо Simple Smile

панделки ако мина опкрай цветарски магазин, ще взема.

# 64
мики ме превари с панделките....
добре де, аз ще взема всички обективи и един отражател.

# 65
мики ме превари с панделките....
добре де, аз ще взема всички обективи и един отражател.

За невежите е хубаво да обясниш какво е ОТРАЖАТЕЛ  Mr. Green Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 01:38 от miki3

# 66
hahah

събрахме се нощната смяна пак.. да видим утре кой ще е най-буден, предлагам конкурсче да си направим Joy

отражател е едно голямо бяло нещо, моето е на стойка, много голямо, ако няма достатъчно светлина в клуба за снимките, евентуално да го разпънем, ако искаме после да направим нещо. сигурно няма да ни трябва, ама като ще носите толкова работи, и аз да се включа.
и лаптоп ще взема, да може да разтоварваме снимките.

# 67
  • София
Аз съм си още тук Mr. Green Магито неще да спи, кога ще се къпяяяяя Whistling

Ауу, това зверче не заспива, а аз ще падна от стола вече Rolling Eyes Как ще стана в 8, не знам ooooh!

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 02:55 от ketito

# 68
Калина, ти и отражател ли имаш Shockedда ти кажа ли последно колко платих за професионален фотограф и 10 кадъра? утре ще си поприказваме с теб.

Аз хартия взех само един лист, добре че имаше в един магазин до офиса. хубаво, че уцелих и да е с елхички. от панделка не виждам смисъл и без това ще бъде отворен за секунда.

Мале, Кети в 2 часа това бебе още не спи Shockedхубу де, като загасиш лампата, легнеш и й дадеш да суче- няма ли да се унесе?

# 69
Deneris, ще си поговориш ако се събудя.
Отражетел мислех че имам, сега Кайо ако вземе да стане да ми каже къде е сложил пръжката от алуминиевата му конструкция Joy

Това дете още спи! А си легна в 12!
Аз си легнах в 5.30 и вече съм будна. Или поне са ми отворени очите.

Ади, Имаш късмет. ЦЯЛА нощ валя, ама страшен дъжд се изсипа, а гледай сега какво е хубаво Simple Smile

Знаете ли коя е вълшебната думичка?

КАФЕ !

# 70
Аа, май аз съм първа след срещата  Grinning
Бързам да ви кажа ,че ми беше страшно приятно ,че се видяхме  Hug
Изкарахме си страхотно  Heart Eyes
Алекс не си хареса подаръка ,но от игрите ,компанията и Дядо ти Коледа остана много доволен  Grinning Grinning Grinning

Знаете ли какво се замислих  newsm78 ние сме много зле ,защо не събрахме децата да им направиме обща снимка ????? А и ние също  можехме да си направиме една ,както първата година на коледното парти  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 17:28 от miki3

# 71
http://flickr.com/photos/kalikayo/3104150777/

това е една снимка от днес, малко ще орежа само най-ужасните  и после ще пусна линк тук д аги разгледатае, и друг линк ако някой си хареса някоя, да си я дръпне. (ще кача всички файлове запинатои, дръонете ги всички, и изтрийте, което не ви харесава).

понеже ме питахте за книгите днес, казвам само най-общо, ако искате още инфо, ще дам и по-подробни инструкции ( в скайп може да си направим един чат общо някоя вечер).

сайтът е inkubook.com
точно този, не защото е единствен, а защото до 31.12 книга от 120 страници с твърди корици струва само 15 долара. което е смешно евтино.

след регистрация (изисква и-мейл някъде), се сваля плъгин silverlight, на сайта има линк, безплатна е тази програмка.
после си избирате размера на книгата, формата (може и квадратна). качвате си снимки, добавяте страници и разпределяте снимките както ви харесват. може да променяте фона зад снимките както и д аизбирате различна подредба и брой снимки на страница. лошото е, че не може да се пише на кирилица, само на латиница.
ако искате на кирилица, трябва да се направи на отделен файл като снимка, и да се качи така.
има и малко по-сложен начин да се направят във фотошоп (което аз правя), но ако не ви се занимава, и само с тяхната програма става.
Ако някой се интересува, има тема във форума за това:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351911.0

i razbirа се, ще помогна на всеки с удоволствие.

Много е хубаво наживо да се виждаме, май по-малко се караме Simple Smile
беше много готино. супер си прекарахме. Само кайо така и не заспа..

# 72
Влизам и аз да видя как сте си изкарали  Simple Smile пускайте снимките ......

Ние добре се подредихме с Юджи то е едно кашляне  Whistling малко ме доядя,че се разболя и неможах да го доведа.

Кажете как си играха вече големите деца?Имаше ли забавни моменти?  Wink

# 73
поорязах малко снимките, сега ги качвам.
след 5 мин

# 74
ето линк към албума, качестовото на снимките е много лошо, защото са намалени до неузнаваемост.
http://picasaweb.google.bg/tatyanaslaveykova/Party#

това е линк за изтегляне на оригиналните файлове, който си хареса нещо. пазят се 3 дни на този сайт.
http://tranz.it/load.php?id=MXdmdBh0CWDI8Vph204062

файлът е доста голям. като го изтеглите, трябва да се раз-рар-не. с десен клавиш, unrar/ или extract files, не си спомням точно. много лесно става. ако искате и raw файлове за по-прецизна обработка, кажете ми до една седмица, после ще ги изтрия.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 18:49 от Калинa

Общи условия

Активация на акаунт