Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 277
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Кали, не мога да го сваля по някаква причина- можеш ли да ми драснеш едно копие на диск

# 76
  • София
Da,и аз не успявам да сваля файла...
Супер беше партито,децата се забавляваха,е,Дани не пропусна да пореве и да порита въргаляйки се по земята...,показа си магариите

# 77
Ох супер сте вси4ки HugМалко ми се видяха снимките Crazy,ще 4акам и другите да ка4ат HugНай ме изуми Алекс на Мики колко много се е променил,4естно казано,ако бях видял негови снимки на друго място,а не тук нямаше да го позная Shocked

П.С.Снежанка ми се стори красавица в сравнение с предни години Laughing

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 19:45 от zoui

# 78
mda...нещо не работи.
ще опитам още веднъж.

а другия поне работи ли? успяхте ли да ги видите?

# 79
Разгледах ги  Grinning много са хубави снимките - Кали ,мерси  Hug Heart Eyes

Зоуи, Алекс сигурно заради косата ти се вижда променен, не съм го подстригвала от началото на лятото  Crazy
На мен пък най променена ми се видя Алекс на Силвето ,много е пораснала и някак физиономията и се е променила  Grinning

# 80
може ли да опитате пак дали работи новия линк?

http://tranz.it/load.php?id=XAJZwz9gcV8Zn2uz204112

# 81
  • София
Работи Peace,тегля ги в момента,разкошни са снимките,Кали!
Айде  и другите мами ,които снимаха да пуснат своите Simple Smile,аз се изложих,свършиха ми батериите още на 1-вата снимка,бях взела резервни,които също бяха празни hahaha,изобщооооо...пишман фотограф!

# 82
"Черно-бялата" снимка е на Янето.Кали,снимката много ми харесва,въпреки,че Яна си е направила позьорческата физиономия Laughingблагодаря ти.И аз имам доста снимки,но ще ги кача в понеделник,утре няма да имам време.
Лека нощ.

# 83
  • София
Ние нямаме снимки. Но е разбираемо, нали си стояхме отвън при масичките Simple Smile Като се прибрахме, след кратката среща на Ема с Дядо Коледа, тя обясни на баща си, как имало един чичко, който бил облечен като Дядо Коледа и му все му падала брадата и той я оправял  Laughing.

Всички дечица са порастнали много и са големи сладури  Heart Eyes Снимките на Калина са страхотни както винаги.

# 84
Момичета, страхотни деца - много са порастнали.  Heart Eyes Heart Eyes
Кали, снимките ти отново са много добри  bouquet

Наистина за първи път Снежанка не е някоя преоблечена баба Яга Joy Joy

# 85
Браво,браво....супер са снимките!  Peace

Лили,и аз я помня таз Снежанка   Whistling 

# 86
  • София, център
Ех, че приятно ми бешеееее...е и много хаотично!!! Laughing

По две приказки тук и там, айде вътре при Мария... айде навън... но пък с КЕЕЕЕФ!!!

Кали
безкрайно благодаря за снимките, без теб сме за никъде... Hug

И моята сапунерка , след прилежно зареждане издържа около 10 снимки и даде фира, егати тъпотията!!!

Ние вчера се занесохме успешно до Бистрица и снощи си седяхме в нас , САМО двамата с Иво и си гледахме филмчета мързеливо... точно както преди да се роди Мария... пълен релакс!!!

Целувам Ви и приятен ден

# 87
Браво,браво....супер са снимките!  Peace

Лили,и аз я помня таз Снежанка   Whistling 
Е то тази трудно някой може да я забрави.

# 88
Кали, СУПЕР си! Благодаря и от нас за невероятните снимки!

# 89
Партито беше чудесно.Снимките също.Калина,  bouquet
Ние от днес сме на детска градина.
Нещо не ми тръгна седмицата добре,ама дано не продължи така.

Общи условия

Активация на акаунт