Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 286
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Tedi, дано е било само лошо начало, и след него само хубави неща Simple Smile

други снимки няма ли ?!

# 91
  • София
Хе-хе голям каубой Кайо с тая шапка Joy

Калина брааааавос  smile3501

Аз имам няколко снимки, ей сега ще кача.Но не са хубави! На бързо щракам.Нещо не мога да се отпусна като Дени е там, все  него го гледам .
Някой да ми набие в главата, че вече е голям smile3537
Снимките
http://ketito.multiply.com/photos/album/43/43

Едно клипче
http://ketito.multiply.com/video/item/7/7
Само да отбележа, че Алексчо е един талант- футболист. Ще го трасферираме Мики, да го имаш в предвид  Wink

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 13:59 от ketito

# 92

други снимки няма ли ?!
Има,ама ме е срам да ги покажа,ти за пореден път изби рибата. Hug
Сега сядам да ги кача.

# 93
Привет  Wink

Страхотно парти с много забавен Дядо Коледа, Герчо  Hug

За "различните" / от моите  Embarassed/ снимки на Кали, какво да кажа ... просто си го може  Peace

Утре е партито на Илин от ДГ в театър Ариел / Дина помагай около вас е, но къде?/ и аз мноооого се вълнувам  Embarassed

# 94
Ето снимки:

http://nadeto7.multiply.com/photos/album/2/2#20

Кали,позволих си в началото да кача от твоите снимки,ще ги гледа родата в чужбинско. EmbarassedАко имаш нещо против-махам ги веднага.
Сега качвам и едно филмче,точно как се появява дядото Коледа,но ми трябва около час време.

# 95
Здравейте,

много, ама много хубави снимки. партито беше чудесно. Нели, на половината ти снимки сме ние с Алис, бе Laughingдятито заспа в колата на връщане и спа до 6 часа, с баща й наваксахме със Призън брейк. Тамън преди лягане малката се сети, че не била казала на дядо Коледа как се казва. викам й- то туй да ти беше кусура, маме, ти така си глътна езика и без това. а тя се хили и вика - айде пак да ходим при дядо Коледа. предизвиква ме маймунката, ама незнае, че съм й подготвила още партита да я тествам ще се срамува ли пак.

Жужи, Ариел, ако не се лъжа е на бул.Шипченски проход, ако се качваш от Румънското посолство към Универсиада, я подминаваш, подминаваш и Първо районно, и между светофара с Коперник и следващия, който е към Скай сити се пада от лявата страна. Мисля, че това беше, тя Зори е там в района, дано да се включи да поясни със сигурност.

# 96
Ето филмче и от мен:

http://nadeto7.multiply.com/video/item/2/13.12.08_god..MPG

Утре ще кача още едно. Wink

# 97
Много са ви хубави снимките, изобщо не се ослушвайте ами дайте и аз да видя нещо Simple Smile

КЕТИ ! Joy

Чак на клипчето разбрах защо Алекс бил футболист. много много яко!
После пуснах на кайо клипчето от видеозона на Маги, проведохме следния диалог:

Кайо, ела да видиш как гледат бебе Маги на телевизора. Доктора слага на коремчето на Кети една машина и гледат бебето на телевизора, ела.
 ... Ауу! Да! Ето го! ми да! Това е зверовав!  (звяр)
после родена много я хареса обаче Joy

# 98
  • София
Кайо, ела да видиш как гледат бебе Маги на телевизора. Доктора слага на коремчето на Кети една машина и гледат бебето на телевизора, ела.
 ... Ауу! Да! Ето го! ми да! Това е зверовав!  (звяр)
после родена много я хареса обаче Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ше се пукна от смях , скица!
Аз пък на ехографа я харесах, а като се роди-не Mr. Green

# 99
Кети, благодаря, че го прие с чувство за хумор.
и като начало на нощния спам, тази песен знаете ли я?
червените батушки
отропва дядо коледа
дечицата са ушки
МАШИНАТА при вас
ще има подаръци
всички със сърце
новата година тропнем ни хорце.

сега му свалих малко детски песни от един сайт и много се изненада Кайо, как така живеят тех на наш копитър.
а аз се изненадах от къде е научил толкова много песни. от яслата Simple Smile

ще подарявате ли на учителките в яслата за празниците?
аз мисля да им дам пари, не знам само че как, понеже те все отказват.

# 100
Айде малко снимки и от мен
http://zoui.multiply.com/photos/album/2/2

# 101
Кали ще ме умориш от смях и с песента и с идеята за парите Joy, то вярно ,че това е най добрия варянт ама..някак странно звучи.
Според мен вземи хубави кутийки малки като за бижута или пък някъкви коледни /гледам ,че са се навъдили някъкви такива/ и вътре мушни някой лев и ги опаковай Grinning
Зоуи, много хубави снимки, сладур голям е Дани Hug

# 102
Лелеее никой не е писал от снощи .........къде сте се загубили бе хора Thinking

Сега на спокойствие разгледах всички снимки  Simple Smile
Днес се захванах с един превод и цял ден си тровя нервите  Whistling и пак не съм доволна от себе си ......... Rolling Eyes

Зоуи,много е готин Дани и той страшно се е променил  Hug

Я и аз да пусна малко снимки,че не съм ви показвала Юджи скоро newsm78
http://jesssy03.multiply.com/photos/album/31/razni#23

Лека вечер от мен!!!

# 103
Здравейте,

Зоуи, ще го папкам аз Дани Hug
Джеси, много хубави снимки. Юджи много е пораснал, личицето му е като на голямо момче вече.

Алис нещо се мъчи да се разболява Confused с майка се поскарахме сутринта, направих й забележка, че повишава безпричинно тон на детето, оттам пък произлезе обичайният скандал и сръдня. Нещо съм уморена вече от всичко. Уикенда сме с колегите на нещо като тимбилдинг и като си представя какво ядене и пиене ще е ooooh!нещо нямам сили и за това. Искам да съм си вкъщи с Али и да си се гледаме, тъкмо и наш'те малко да си починат от нея. А и никакви подаръци не съм купила още. Само за Али един конструктор на екоифер и като гледам това ще е всичко. Нещо съм безидейна. Вчера ходихме с една колежка до Джъмбо. В делничен ден в 2 на обяд, беше лудница. Народ, блъскане, паркинга -фул. Отврат. А играчките ми се сториха по-големи боклуци от всякога. Всъщност търсих за Али дрешки за кукли, ама не за барбита, а за тия големите бебета, дето смучат биберони и пр.сещате се, де. Ама 30 лв. за якенце или панталонче на кукла няма да дам посмъртно. Чудя се какво да подарявам на мъжа ми, на наш'те, на свекърите, на приятелите. Моля да обменим малко идеи.

# 104
  • София
Привет! Hug
Днес имам повод за почерпка,мойто момче е именник!

Честито на всичките ни именници днес,Дани на Зоуи,Дани(Безмерна),Дани на Cica и на всички които празнуват днес!  bouquet

Изгледах всички снимки и клипчета с голямо удоволствие,много са хубави!

Сега бързам,че отивам и аз на АГ,както обещах,за профилактичен преглед Wink

Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт