Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга! (2)

• 16 272
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Ели, при нас положението е същото  ooooh! по отделно са търпят ,но съберат ли се двамата заедно ги хваща щръклицата и положението илиза извън контрол ,че играят -играят ,но се и поплескват от време на време, даже на някоя от снимките си личи на Симона устата -Алекс и я разби с един кораб ooooh!

# 151
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323847
Tова са снимките от РД на Галя и от първия учебен ден. Коледните не съм ги свалила от фотото още , а и кабела е в офиса на мъжа ми, та по-късно ще покажа и тях:))

Мики, ние нямам сериозни травми  още, но понякога имам чувствоо, че ще се наранят сериозно...

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 16:17 от elly_G

# 152
  • София
Ели,отваря се заглавната страница на Снимка.бг

Мики,големи са сладури малките!Тя Симонка вече е станала госпожица,много е пораснала Hug

# 153
Ели,отваря се заглавната страница на Снимка.бг

Мики,големи са сладури малките!Тя Симонка вече е станала госпожица,много е пораснала Hug

Mисля , че сега го редактирах,  Peace

# 154
  • Варна
Хайде, да драсна два реда. Simple Smile
Честита Коледа с огромно закъснение! Embarassed
Честит рожден ден на zoui пак със закъснение!  bouquet
Просто нямам време да седна на компа, а ако намеря, не стигам до писане.
Габи е с ангина и от днес е на АБ. Преслав беше с Т на 23 и 24-ти, но се размина само с толкова. Мъкне някакви задни гнойни сополи и се чудя какво да го правя вече. ooooh!
Иначе сме добре.На Бъдни вечер бяхме на вилата на Кичево, имахме и коледари, много беше хубаво. На Коледа у нашите, баща ми беше именик и имаха много гости, както всяка година. Децата получиха купища подаръци, още не можем да им намерим място. Повечето от подаръците вече са повредени. ooooh!
Не мога да ги оставя за секунда сами, ще се изтрепят. Преслав въобще не се съобразява и Габи редовно е ударена, блъсната и т.н.
Всички снимки съм разгледала, много са сладки децата. На Симона физиономията и вече е на истинска госпожица. Flutter
 Алис, както винаги е прекрасна. Heart Eyes
Снимки скоро не съм качвала. То не сме и правили. Само като покажем апарата, Преслав кресва: Дай ата, ати мимам. (дай апарата, аз ще снимам) И дотам със снимките. Crazy
 За Нова Година ще сме на вилата на един приятел извън града. Дано всичко да мине нормално с дечурлигата, че ще ги гледа свеки и двамата, а Преслав не е свикнал с нея. Обокновено майка ми гледа него, а свеки Габи, но сега нашите ще пътуват и двамата ще са при свекитата.
Ами толкова от мен, трябва да бягам. Поздрави на всички. Весело посрещане на Новата година, да ви донесе много зраве, щастие, свелина в домовете! Hug Много си ви обичам всички. Hug
Ели, видях снимките. Много са сладки децата. Heart Eyes  И ти изглеждаш страхотно. Мами, да кажа, че сега Ели е даже още по-слаба от тогава. Шапка ти свалям за волята, миличка. Hug

# 155
Привет и от нас. Hug
Честита Коледа,много здраве ви желая,на вас и на всички хора,които обичате,късмет и много усмивки на дечицата. Hug

Разгледах всички снимки,много красиви дечица. Heart Eyes

Ние сме добре.Имахме сериозни премеждия с племенника ми по Бъдни вечер,за това не писах.Още ми е свито на душата и нямам никакво празнично настроение.Всичко започна два дни по-рано с Т и леко разстройство.На 24-ти на обяд започна да го боли коремчето....до вечерта нещата съвсем се влошиха и хайде в Пирогов.Оказа се,че има т.нар. инвагинация...или навлизане на тънкото и дебелото черво едно в друго/трудно ми е да ви го обясня/,вид чревна непроходимост...на бабешки-преплитане на червата,което е спешно хирургично състояние.Успяха от втория опит да го "продухат" и "отпушат" с въздух,вкаран анално....иначе го чакаше операция по спешност.Много ми е мъчно,защото знам,че това детенце е изтърпяло наистина много силни болки. CryСлава Богу всичко сега е наред.Сестра ми се изтормози,а е бременна. Sad
И ние сме заринати с играчки и особено кукли тип Барби-4 броя.  ooooh!
За Нова година мислехме на Рила да отидем,но плановете ни се провалиха.Пък и нещо всички сме се сговнясали.

Пожелавам ви весело посрещане на новата година и дано тя бъде по-добра от изминалата. Peace
Ето малко снимки от нас,а сега ще довършим сурвачката и ще ви я покажа и нея. Wink

http://nadeto7.multiply.com/photos/album/6#1

# 156
Благодаря за пожеланията Hug
Вси4ки де4ица са страхотни и много порастнали Hug
Айде 2 снимки и от мен,Дани с дядо Коледа
http://images.zoui.multiply.com/image/4/photos/2/600x600/41/Dani … mp;nmid=147826317
И аз с новата при4еска
http://images.zoui.multiply.com/image/2/photos/2/600x600/42/2012 … mp;nmid=147826317
Малко ме е срам Embarassed,ама да се похваля Laughing,4е Дани ве4е говори доста,прави изре4ения от по 3/4 думи4ки,не му млъква устата по цял ден и доста ве4е му се разбира Heart EyesАз така се усвиних по празниците 5 дена по Коледа имахме по4ивни,а сега по нова година още 5 и най тъпото е,4е не ни ги плащат,т.е 26.12 и 02.01 ще ми ги приспаднат от заплатата,а в същото време ни задължават да си седим вкъщи Whistling

# 157
МОМИЧЕТА, ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА!!!  Grinning

Снимките са много готини.

Мики, Симона наистина изглежда вече, като госпожица  Flutter Как е в даскалото, интересно ли й е  Simple Smile

# 158
Честита Нова година! Нека тя ви донесе повече усмивки!

# 159
Честита Нова 2009 година
Пожелавам ви тя да е по здрава ,по светла ,по усмихната и успешна !!!

Ние искарахме добре снощи, бяхме си вкъщи с приятели ,най тъпото е ,че към 3 часа спря тока и така празника приключи набързо ,но пък поне се наспахме  Grinning

Веси ,Честит Имен Ден  да си весела и щастлива  Hug 
За Монката- добре се справя в училище  Grinning много и харесва ходи с голямо желание и едва чака да минат събота и неделя . Сега ваканцията почти всеки ден самоинициативно чете ,пише и решава задачи. Надявам се ентусиазма и да се задържи по-дълго  Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 17:54 от miki3

# 160
4естита нова година моми4ета
Дани в4ера вдигна температура и си останахме вкъщи Rolling Eyes

# 161
Честита Нова година! Здраве, късмет и благоденствие на вас и семействата ви!

Веси, честит имен ден на теб! Бъди здрава и щастлива и с добро да се споменава името ти!  bouquet

Ние посрещнахме Новата година у сестра ми. Посрещнахме я семейно и спокойно. Децата се наиграха добре. Но за жалост ние не се наспахме както очаквахме. Уж Катето щеше да остава с преспиване, но уви към 2 се събуди и каза, че иска да се прибира с нас. Та така, от 9 часа съм на крак. Мамо, гладна съм, мамо, искам да гледам филмче....

Хубав ден и приятна почивка!

# 162
Хайде и вас да сурвакаме... Laughing

Честита нова година!Нека да е здрава и щастлива,пълна с усмивки ,благополучие и късмет. Hug
Весе,честит имен ден.  bouquet

http://nadeto7.multiply.com/photos/album/6#51

# 163
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА, МОМИЧЕТА!!!

Благодаря ви за пожеланията  Hug Имате по една виртуална почерпка от мен

Ние също си бяхме в къщи. Със сестра ми и гаджето й. Изкарахме си добре и спах до обяд  Mr. Green Маги беше при баба си и от доста време се наспах, като хората  Grinning

Наде, много готина суровачка си имате  Grinning Аз така исках да купя на Маги една, но нещо не можах да намеря никъде да продават окло нас  Rolling Eyes

# 164
Наде, много готина суровачка си имате  Grinning Аз така исках да купя на Маги една, но нещо не можах да намеря никъде да продават окло нас  Rolling Eyes
Сурвачката сами си я правихме с Янето.Цяла седмица й отделихме и с голям мерак я накичихме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт