Вече не е болно Януарското дете, време за "наздраве" може би дойде

• 12 935
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Сега видях новата тема. Ще чета следобед.
Тази нощ Любо имаше температура, следобед ще ходим при лекарката.

# 46
  • Варна
Честит рожден ден на Мопси!!! Малко на патерица ти пожелавам най- вече здраве за теб и семейството!

Ани, дано при Любо не е нищо сериозно.

KayRen, на линия сме за срещичка - само да сме здрави. Аз лично нямам претенции на кой детски кът да отидем- важното е да се видим. В Чайка и в Гранда има също добри кътчета, където  Зори се забавлява супер, но и за Младост е ок. Предлагам да се видим в неделя- за да може и работещи да се включат!

# 47
  • Русе
Привет, влязох преди да тръгна за работа да ви поздравя!

Ели и Диди - не се притеснявайте ще се видим на другата среща  Wink С момичетата решихме да си "открадваме" по една вечер всеки месец и да се виждаме без деца. Много е хубаво и не ни стигна времето да се набърборим  Crossing Arms

Аз да се похваля, че след преглед вчера сутринта Йоан е с Варицела  Rolling Eyes ( бяха не повече от 6 - 7 пъпки ). От вчера го оставих при майка ми да се гледат, за да мога да присъствам на срещата и довечера ще си го прибера. По нейни данни тази сутрин, когато е станал количеството на пъпките драстично се е увеличило  Sad ( така, че аз довечера като го видя ще пиша как е ).
Доктора ме "успокои", чо по НГ може аз да съм пъпчасала  Crazy

Хайде лек ден и много целувки!

# 48
А здрасти и от нас Simple Smile
До сега не бях много редовна, но мога вече да се похваля че вчера си взех последния изпит от докторантурата и ми остана само защитата на дисертацията, ама може да почака.
Честит празник на всички, които са имали повод.
За утре се записваме и ние, стига да не се домъкнат непредвидените обстоятелства /на Борислав сестра му/.
Ивввввв Hug Hug Hug Heart Eyesспоко и не се хвърляй още. Ела ми на гости и напълно ще се успокоиш и ще се убедиш,че си най-добрата домакиня

# 49
  Лиллита,честит ти взетия изпит! Hug
  Анджелина,а друго имаше ли освен температурата?

# 50
  • София/Варна
KayRen, на линия сме за срещичка - само да сме здрави. Аз лично нямам претенции на кой детски кът да отидем- важното е да се видим. В Чайка и в Гранда има също добри кътчета, където  Зори се забавлява супер, но и за Младост е ок. Предлагам да се видим в неделя- за да може и работещи да се включат!

И аз нямам претенции за мястото, аз съм мобилна и можем да се придвижим до където кажете. Затова ви питам къде са готините клубчета, че явно не всички имат сайтове в нета Simple Smile. Иначе за деня, и аз си мислех да е неделята (21.12).

# 51
  • София
Гуууууш!  Hug

Снощи на коледното парти на едни клиенти беше много хубаво, но в моята празна кратуна се въртеше само гледката от сутринта - бузесто, поотраснало бебе в патешки жълта, плюшена пижамка...  ooooh! Sunglasses Много, много съм се вмайчила и това става патологично!  Banghead

Днес една девойка, с чиято майка сме много близки откакто тя беше на 9-10 месеца, става на............ 18 години!  ooooh! Пийте, носете си новите дрехи и идвайте утре в ЦУМ, че времето минава брутално бързо, ей!   Stuck Out Tongue Winking Eye

Джъст Ванче, истински съм въодушевена от възможността да се запознаем - това е и още една мотивация да разритаме други ангажименти и задължения!  Hug

ПП. Нощес сънувах ужасен кошмар - поканила съм гости за РД на Шош и никой не идва!  Tired Часовете си минават, детето е тъжно, клубчето - празно!...  #Puppy dog Добре, че дойде утрото, преди амбициозната му майка да си умре в съня от мъка...

Днес се сдобих и с акт за минаване на червен светофар пред ЦУМ.  bowuu Това, разбира се, дойде с бонус едночасово висене в КАТ!  Tired

# 52
Иве и най-черните серии отминават, а хубавото е, че след тях винаги идват по-хубави моменти  Hug
Гуууууш!  Hug
Снощи на коледното парти на едни клиенти беше много хубаво, но в моята празна кратуна се въртеше само гледката от сутринта - бузесто, поотраснало бебе в патешки жълта, плюшена пижамка...  ooooh! Sunglasses Много, много съм се вмайчила и това става патологично!  Banghead
Миии .... мисля си, че е време за Шош № 2  Whistling

# 53
Привет!!!
Днес моят любим и единствен племенник става на 5 годинки!!! Почепете се за негово здраве!!! Сякаш беше вчера, като звънях през 5 мин. в родилна зала...

Снощи.... си изкарах страхотно!!! Дано и другите да са се чувствали като мен! Отдавна не съм си прекарвала толкова добре!   bouquet

# 54
  • София/Варна
ПП. Нощес сънувах ужасен кошмар - поканила съм гости за РД на Шош и никой не идва!  Tired Часовете си минават, детето е тъжно, клубчето - празно!...  #Puppy dog Добре, че дойде утрото, преди амбициозната му майка да си умре в съня от мъка...

За мен това не е било само нощен кошмар - на голям процент от рождените ми дни в основното училище никой не е идвал, седях си сама до подредената маса. И причината не бе нещо друго, а лошите метеорологични условия.

# 55
Светле, да ти е жив и здрав прекрасния племенник!!!   Hug Hug Hug
Ивонска, това е и един от моите най-големи страхове. Че всички роднини и приятели се усмъртяват на Нова година и ние с Ева си празнуваме сами  Tired Надявам се нито твоя сън някога да се сбъдне, нито моите страхове  Praynig Hug

И моя мъж днес има РД, ама не ви черпя, даже няма да отида довечера, не заслужава Crossing Arms

Яд ме е още че не можах да дойда вчера, ама ухото ме скъса от болка. Още ме боли  Confused

# 56
  • София
Забравих да кажа - в отпуск съм от 16 декември до 12 януари, така че който има желание да ни гостува, да ходим заедно по клубчета и т.н. - да се обажда!  bowuu

# 57
Забравих да кажа - в отпуск съм от 16 декември до 12 януари, така че който има желание да ни гостува, да ходим заедно по клубчета и т.н. - да се обажда!  bowuu
Иве обичам те и съм първа писта за гости  Mr. Green

# 58
И моя мъж днес има РД, ама не ви черпя, даже няма да отида довечера, не заслужава Crossing Arms

Аууу, какво е направил този симпатяга? Айде да ти минават бързо болежките Hug
Ив, аз Ая и Биш сме на разположение от 19-ти до 4-ти newsm53 smile3502 smile3521

# 59
  • София; Дружбето
Бърже цъкайте на подписа, че ми трябва още един посетител поне Mr. Green
Аз избягах от работа, извадих си един мъдрец и сега чакам да ме пусне упойката и да ме боли Crazy
Миша официално е здрава и ако не ме сгази трамвая, утре ще дойдем на срещата.
Анджи, дано е временно неразположение Praynig Hug Другите болни също се надявам за празниците да са здрави и щастлити. Ех, че си е хубаво в къщи Blush Моите спят гушнати на леглото, а Миша вместо да крещи постоянно мама сега дири татко си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт