"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 541
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
За срещата и аз съм :за"-събота,час нямам претенции.
Ивче,покажи тука списъка да ти го преработим малко.
Хора,дайте някакъв телефон на Рицарите и по-специално на Целито или половинката и!Спешно е!

# 181
  • Разград
Щом Бен е свободна в събота, нека да е тогава. Само всеки да напише къде желае и по кое време. Ако изберем в "Мечо Пух" този път аз мога да съм организаторката.

Аз мога по всяко време на деня и ми е по-удобно в "Мечо Пух". Но нямам претенции и за друго място.

# 182
  • Разград

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САШКО.Пожелавам му много здраве,много късмет,много успехи и много щастливи моменти.

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, САШКО !!!
Пожелавам ти здраве,успехи в училище,добри и верни приятели и късмет.

за мама

# 184
Честит рожден на Сашко!Много здраве,много щастие и много късмет!Да стане най-великия фокусник!
За Мама!

# 185
Благодаря на всички за хубавите пожелания, преди малко ги показах на рожденика,много е щастлив и ви предава поздрави Heart Eyes Hug Да почерпим и тортичка,кой каквато си избере Wink

За срещата -нямам претенции, обаче си мисля,че събота е официално работен ден, ако това има някакво значение за някого де Hug

# 186
Поли струва ми се че си сбъркала нещо линка. Излиза ми един хубав букет. Благодаря все пак   love001
Бен утре ще го напиша, че сега ме мързи. А за срещата давайте за събота, за мен няма значение. Може и в Мечо пух, че ми е близо и на мене. Мога да сляза пеша. Иначе нямам кола за по далечни дестинации, но където кажете де. Има жълти коли все пак. Нека всеки да каже и да се организираме да се видим.  Hug
Аууу  Бубенце мерси много. Знаеш ли от кога я чакам тази тортичка  newsm44
Ама вярно е работен ден събота  Thinking
Ами каквото решите аз съм "ЗА"

# 187
Ох аз влизам да се оплача пак. Първо да се извиня че тези дни само се оплаквам ама какво да правя.  Тази вечер страхотно ме боли кръста, като че ли ще ми идва, но корема не ми се стяга. Но ме боли ужасно.  smile3518 Чак не мога да седя. Даже в момента ме стяга пак.

# 188
а, Иве, да не идваме в събота в болницата да т викаме под прозореца Grinning
Я виж засечи през колко време те боли Wink

# 189
  • Разград
Иве,накрая е така,но това не значи нищо.Изтърпяваш,че нямаш друг начин. Hug
като сме тръгнали на оплакване и аз да се изкажа.Днес рано сутринта тръгнахме за Шумен,да носим свекърва ми в болницата.Близо до Шумен блъснахме едно куче,направо изтръпнах,аз по начало изпитвам панически страх,излизайки на път,и това направо ме довърши.Отиваме в болницата,оформят документите на бабата,слизаме на регистратура и изненада-бабата не си е платила осигуровките за последното тримесечие на годината,а с тази цел я оставихме 3 дена на село.Направо изтрещях,било й е студено и не отишла,а пощата им се намира на има-няма 100 метра.А вече бяхме чакали поне час,е,върнахме се в Разград.Оправихме осигуровките.От сблъсъка с кучето нещо си се счупило на колата и Хасан цял следобед ходи напред-назад да оправя документи и късно следобед ходи до Русе,в специализиран сервиз.
Малко дълго стана,ама си се оплаках.Направо незнам вече как да се успокоявам,нервите ми не издържат.Наспах се хубавичко следобяда,че като влязох в кухнята и спретнах едни линцерови сладки,от резултата на подобни неща се успокоявам,визуално,де.

# 190
Оф представяте ли си в събота срещата да е в коридора на родилното  hahaha Голям кеф. Диде ще засека, сега спря май да ме боли, беба се мотка вътре. Аз тази вечер май няма да спя.
Макси не се ядосвай мила. Бабите са такива. Чакат все някой друг да им свърши работата. Жалко за кученцето, но нали не е станала беля. Peace

Айде после ще пиша пак.

# 191
Макси,важното е, че сте добре, аз така се успокоявам.
Иве, аз смятам да си лягам, че направо съм капнала днес.
Сашо получи две водни костенурки, приемам съвети за отглеждането, че такива гадинки не съм гледала Laughing
А, Ивче, ако има нещо...пиши тука у форумО, да не се чудим какво е станало, имам предвид ако ще ходиш...  някъде... Wink

# 192
Ами аз не мисля за сега никъде да ходя ама знаеш ли, момата може да и се ходи  hahaha
Лягай си ти се изморила днеска. Ще поровя в нета за тия костенурки, нали няма да спя. Хайде на всички ви лека нощ.  Hug Hug Hug

# 193
Ивче,кажи нещо!Тя Бубето правилно те е карала да засичаш.че аз последния път като имах такива болки 3часа по-късно се бях сдобила със синче.Верно може форумска среща в родилното да има.

# 194
  • Разград
Добро утро!
Да пием по кафе -

Общи условия

Активация на акаунт